Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aktuális mer most éli nálam az SH3 a 2. fénykorát!😄
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
nagyon mutatós az erdõnél!!!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Modellmaker az Isten rakjon meg... 😄
Tegnap megyek haza,megláttam egy oszlopot,mondom bnõmnek: -Mér' piros az egyik oldalán,és mért fehér a másikon ???!!!
Erre: -Mi?
Mondom már mindegy.....Megláttam a következõt,és míg vadúl üvöltöttem meg gesztikuláltam jobbra,majdnem befigyelt a sárga csuklós szembõl <#idiota>#idiota> <#zavart1>#zavart1>
Tegnap megyek haza,megláttam egy oszlopot,mondom bnõmnek: -Mér' piros az egyik oldalán,és mért fehér a másikon ???!!!
Erre: -Mi?
Mondom már mindegy.....Megláttam a következõt,és míg vadúl üvöltöttem meg gesztikuláltam jobbra,majdnem befigyelt a sárga csuklós szembõl <#idiota>#idiota> <#zavart1>#zavart1>
lematricáztam amúgy a nissant... holnap lakkozom,aztán a polír vmikor töri szóbeli után jön<#wilting>#wilting>

E30 4ever
azta rohadt!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1> ha ilyet tudnék asszem csöppet boldog lennék<#idiota>#idiota>
E30 4ever
Ááááá, de frankó..
Na mostmár tuti, hogy egyszer kezeim közé veszek egy u-boot-ot...
Na mostmár tuti, hogy egyszer kezeim közé veszek egy u-boot-ot...
elég pöpec lett!<#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>
"-Jájj erzsí', krokodilok a vízben!!"<#idiota>#idiota>
azért lehet találni érdekes dolgokat
pl ez nem tudom mi akart lenni...nudista strand harcjármûvekkel?
de ez se semmi, biztos majd belefog fúródni a betonba
pl ez nem tudom mi akart lenni...nudista strand harcjármûvekkel?
de ez se semmi, biztos majd belefog fúródni a betonba
Kicsit komoly!!
Ferrai 550 Test car
Ferrai 550 Test car
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Haladtam egy picit a Monte Carloval. Majd holnap rakok képeket.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
basszus nem hiszem el! kéne nekem 2db sel 600 makett,de nem találok sehol.. pedig még összerakott is jó lenne!!<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
E30 4ever
Igen
ha még nem voltak...
Tamiya's Steyr Kommandeurwagen
Tamiya's Steyr Kommandeurwagen
különben innen szemezgetek,elég sok makett van
Hali! 1 pár kép az épülõ Cicusról.

navazz... ez kuurva jól néz ki
😄😄
riszpekt
😄😄
riszpekt
nah íme a képek😊
az autó bal oldalán van két helyen egy-két bubi,az majd polír és lakk során el fog tûnni😛

az autó bal oldalán van két helyen egy-két bubi,az majd polír és lakk során el fog tûnni😛

E30 4ever
volt már egy-két amt cuccom de ez túltesz rajtuk..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
az még kevés 😊