Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:c
hotyhoty?
hotyhoty?
Nám, torrent.
Listen!
találtam egy oldalt, amin fent van 15 rész "A háború fegyverei" c. dok. filmsorozatból, 6,48 GB, TV-rip (discovery). Nemrossz, két részt már megnéztem belõle. akit érdekel, az szóljon.
találtam egy oldalt, amin fent van 15 rész "A háború fegyverei" c. dok. filmsorozatból, 6,48 GB, TV-rip (discovery). Nemrossz, két részt már megnéztem belõle. akit érdekel, az szóljon.
van még!😄
meg futószalag a kerekek festéséhez.. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
<#rolleyes>#rolleyes> de én nem mondtam hogy a sárga csuklós elé is szaladgálj közbe 😄 akkor mostmár tod mirõl van szó. 😄 habár én még mindig nem tom mi a válasz.. =/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amilyen hihetetlenul egyszeru makett ez, anyira latvanyos! Mar alig varom hogy megepitsem....marhajo..ezzel a legvedelmi raketas sorozataval a Trumpeter szerintem nagyot alkotott!!!
ne OFFoljunk!<#idiota>#idiota>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Itt esik hogy rohadna meg..esett tegnap este, esett ma reggel..esik mar kisebb kihagyasokkal 3 napja....a kurvaeletbe!!
48-as magyar Stuka koreabol.....
/ju87b-2(1)14.jpg)
egy kis francia nemzeti ontudatnovelo: "potenciomaximus" 😄DD

uj 48-as Tamyia cucc:
35-os 80cm-es urmeretu Gustav nagyteso a DORA!

hogy a mereteket is lassatok...ezen a kepen mellette azok 24-es autok!!!

/ju87b-2(1)14.jpg)
egy kis francia nemzeti ontudatnovelo: "potenciomaximus" 😄DD

uj 48-as Tamyia cucc:
35-os 80cm-es urmeretu Gustav nagyteso a DORA!

hogy a mereteket is lassatok...ezen a kepen mellette azok 24-es autok!!!

überszar<#wow2>#wow2>
Azert ha lesz idod es lesz vegre joido (elegem van hogy marharmadik napja esik...mik vagyunk mi?! hulye halmeg krumplizabalo angolok?!)...vidd ki a napra es ott fotozd le hogy jol lassuk majd 😉))
igenis <#gonosz1>#gonosz1>
(amúgy amit Bélának küldtem,azok közt van 2 közeli,bár minõségre azok se jobbak XD )
(amúgy amit Bélának küldtem,azok közt van 2 közeli,bár minõségre azok se jobbak XD )
Petyus:
Ez itt kene mind mi?! <#nyes>#nyes>
Ez itt kene mind mi?! <#nyes>#nyes>
szep lett <#eljen>#eljen> de jobb kepet csinalj majd <#gonosz1>#gonosz1> (amin latszik minden)
Többi majd az Sgmaketten 😊
+ ha lesz még idõn jó idõ,csinálok jobbakat izs <#zavart2>#zavart2>
+ ha lesz még idõn jó idõ,csinálok jobbakat izs <#zavart2>#zavart2>