69149
-
#66819 Igen, de amit Mig fest az már normális méretarány nem azok az óriások, mint a videón. Jobban is tetszik. Mondjuk nem tudom mennyi lehet egy "normális" (kb. mint harcjárműveknél az 1:35) méretarányú mozdony meg vagon ára. -
#66818 Ez azért már durva:
Ezek lítiumos akkuról mennek? -
#66817 Ebben a méretben csak milliomosok játszanak :(
Igen, ez az amire a Mig is ráharapott.
rusted rails -
#66816 Elképesztő. Milyen sok őszülő halántékú embert látni kint és max 1-2 gyereket de hát ez a hobbi sem gyerekeknek van :). Egyedüli, ami nekem ebben nem tetszik, hogy minden olyan steril sehol egy koszolás minden olyan mintha most gördült volna ki a gyárból. -
#66815 Elképesztő, hogy a németek ill. dánok mivé fejlesztik azt a hobbit.
-
#66814 Ez óriási nagy.
-
#66813 Szép! -
#66812 -
#66811 Elkészült a névtábla, így íme a végeredmény:
-
jocking #66810 Ja, most látom csak az első túlnyúlást, akkor V lesz az. :) -
jocking #66809 A, vagy V verzió? -
#66808 Az egy Alkett, ez meg egy Vomag. -
#66807 Tiszta Ganz MÁVAG ..
-
#66806 Úgy emlékszem ezt a springes-t már megépítette valaki.
Itt is van! -
#66805 Új meló: Pz.IV. L/70, Dragontól, 1945 március, Magyarország....
-
#66804 Én imádom a vonatokat is, ez nagyon tetszik, szeretném ha rendszeresen jönnél képekkel! -
jocking #66803 Nagyüzemi sorozatgyártás?:D -
#66802 Sziasztok!
Rég nem jártam erre, még jó hogy emlékeztem a jelszavamra :)
Segítség/tanács kellene lakk témában. besárgult a Modelmasterrel fújt autóim 95%-a (az egyik fekete, pont mindegy, nem látszik :)). polírral lehet e vajon fehéríteni rajta? (ha igen, ha nem ide kellene nekem a Tamiya polírpaszta cikkszáma... már, ha valaki tudja)
Az elsődleges kérdésem az lenne, hogy létezik egyáltalán olyan 1k-s lakk ami nem sárgul? Volt már téma korábban de nem emlékszem tistájkrisztán, hogy talán a Gunze lakkja nem sárgul. Vagy de? Ha jól tudom az vízbázisú. Itt jön a másik kérdés hogy az oldószeres festékekkel hogy viselkedik (javarészt MM mind, Valejjo meg valami másik figurához való festékem is van + a Gunze féle metal-ok. megjegyzés: a gyöngyház fehér nagyon kemény) A csattogóssal sem tudom hogy áll... vagy is megáll e rajta szépen vagy nem.
Legyetek szivesek, frissítsétek már fel kicsit a tudásomat e téren. majd 1,5 év kihagyás után építek megint.
Ha van építő jellegű ötlet, szívesen fogadom. Sőt! Már-már térdre rogyva esedezem :)
-
#66801 1:32, gyári rajzok alapján maratott, ragasztott, stb stb :-D -
#66800 De ez modell! Szép!
Mekkora méretarányúak ezek a mozdonyok. -
#66799 Mindig csak a tankok ..
-
zsgaby #66798 Klassz :) -
lackoka25 #66797 Szasztok jo lett az ujj sg tetszik :) -
#66796 nekem bejön a háttér :) -
#66795 Légy kreatív! Aztán majd próbálgatjuk. -
#66794 Szélességre érdemes kihasználni a 930-at, ha már van, lehet magasságra nem fogom.
A fotómaratás jó ötlet! Megnézem mit lehet kihozni belőle. A topic címén kívül más is szerepeljen a fejlécben? -
#66793 Vagy a bannerba a szöveg, lehetne mint a fotómaratás, vagy kombinálva. -
#66792 Gondoltam, csak ez a 930-as szélesség ha jó mindenkinek akkor ezt töltse ki. -
#66791 Képek:
DragonJagdtiger
HobbyBossUSM3A1WHITESCOUTCARLATEPROD
Maus
BroncoSU152 -
#66790 Nem feltétlenül kell ilyen nagy banner amúgy. Széltében és magasságában is lehet kisebbre állítani. -
#66789 Hétvégén ráállok, úgyis szobafogságra vagyok kárhoztatva. :) Annyit segíthetnétek, hogy akinek van alapanyaga a témában, azaz pár öntőkeret fotó az átküldhetné vagy priviben megoszthatná. Guglin is találok, de nagyobb választékból jobb válogatni.
(Ez a színvilág határozottan megnyugtatóbb és harmonikus) -
#66788 Ha jól látom 950x320 -as a topic inf. div valami ilyen méretű banner kellene. -
#66787 Megnyerted a banner gyártást! :D -
#66786 Ez csak próba, ha átadod amit a tesztbe csináltál, akkor szívesen beállítom azt. -
#66785 Nem vagyok csak olvasó, de elég érdekes ez a színvilág, szerintem egy szín több árnyalatával kellene operálni.
Az öntőkeretes topic cím az jó ötlet! Elkészíti valaki, esetleg próbálkozzak vele? :P -
#66784 Ettől a háttértől megmegyek. -
#66783 Vagy akár a banner lehetne öntőkeretbe írt topikcím is. -
#66782 De most a próba topikban nem így néz ki!
A banner jó. -
#66781 Huhh ez a háttér nekem baromi zavaró. Értem én meg az ötlet jó de pöttyös háttértől jójózik az ember szeme. -
#66780 Sziasztok!
Jogos a felvetés, szoktam nézegetni a fórumot, de sajnos foglalkozni nem nagyon van időm vele. Szóval ha van valaki aki többet foglalkozna vele mint én (nem lesz nehéz :D ), akkor támogatom :)