69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jeffjohnson
    Igen, de amit Mig fest az már normális méretarány nem azok az óriások, mint a videón. Jobban is tetszik. Mondjuk nem tudom mennyi lehet egy "normális" (kb. mint harcjárműveknél az 1:35) méretarányú mozdony meg vagon ára.
  • m1garand
    Ez azért már durva:

Ezek lítiumos akkuról mennek?
  • m1garand
    Ebben a méretben csak milliomosok játszanak :(
    Igen, ez az amire a Mig is ráharapott.
    rusted rails
  • Jeffjohnson
    Elképesztő. Milyen sok őszülő halántékú embert látni kint és max 1-2 gyereket de hát ez a hobbi sem gyerekeknek van :). Egyedüli, ami nekem ebben nem tetszik, hogy minden olyan steril sehol egy koszolás minden olyan mintha most gördült volna ki a gyárból.
  • m1garand
    Elképesztő, hogy a németek ill. dánok mivé fejlesztik azt a hobbit.
  • m1garand
    Ez óriási nagy.
  • m1garand
    Szép!
  • V43 1105
  • McFrost
    Elkészült a névtábla, így íme a végeredmény:
  • jocking
    Ja, most látom csak az első túlnyúlást, akkor V lesz az. :)
  • jocking
    A, vagy V verzió?
  • McFrost
    Az egy Alkett, ez meg egy Vomag.
  • V43 1105
    Tiszta Ganz MÁVAG ..

• m1garand
    Úgy emlékszem ezt a springes-t már megépítette valaki.
    Itt is van!
  • McFrost
    Új meló: Pz.IV. L/70, Dragontól, 1945 március, Magyarország....

• McFrost
    Én imádom a vonatokat is, ez nagyon tetszik, szeretném ha rendszeresen jönnél képekkel!
  • jocking
    Nagyüzemi sorozatgyártás?:D
  • Jagi
    Sziasztok!

Rég nem jártam erre, még jó hogy emlékeztem a jelszavamra :)
    Segítség/tanács kellene lakk témában. besárgult a Modelmasterrel fújt autóim 95%-a (az egyik fekete, pont mindegy, nem látszik :)). polírral lehet e vajon fehéríteni rajta? (ha igen, ha nem ide kellene nekem a Tamiya polírpaszta cikkszáma... már, ha valaki tudja)
    Az elsődleges kérdésem az lenne, hogy létezik egyáltalán olyan 1k-s lakk ami nem sárgul? Volt már téma korábban de nem emlékszem tistájkrisztán, hogy talán a Gunze lakkja nem sárgul. Vagy de? Ha jól tudom az vízbázisú. Itt jön a másik kérdés hogy az oldószeres festékekkel hogy viselkedik (javarészt MM mind, Valejjo meg valami másik figurához való festékem is van + a Gunze féle metal-ok. megjegyzés: a gyöngyház fehér nagyon kemény) A csattogóssal sem tudom hogy áll... vagy is megáll e rajta szépen vagy nem.
    Legyetek szivesek, frissítsétek már fel kicsit a tudásomat e téren. majd 1,5 év kihagyás után építek megint.
    Ha van építő jellegű ötlet, szívesen fogadom. Sőt! Már-már térdre rogyva esedezem :)
  • V43 1105
    1:32, gyári rajzok alapján maratott, ragasztott, stb stb :-D
  • m1garand
    De ez modell! Szép!
    Mekkora méretarányúak ezek a mozdonyok.
  • V43 1105
    Mindig csak a tankok ..

• zsgaby
    Klassz :)
  • lackoka25
    Szasztok jo lett az ujj sg tetszik :)
  • Glpetyus
    nekem bejön a háttér :)
  • m1garand
    Légy kreatív! Aztán majd próbálgatjuk.
  • Random_
    Szélességre érdemes kihasználni a 930-at, ha már van, lehet magasságra nem fogom.
    A fotómaratás jó ötlet! Megnézem mit lehet kihozni belőle. A topic címén kívül más is szerepeljen a fejlécben?
  • McFrost
    Vagy a bannerba a szöveg, lehetne mint a fotómaratás, vagy kombinálva.
  • m1garand
    Gondoltam, csak ez a 930-as szélesség ha jó mindenkinek akkor ezt töltse ki.
  • m1garand
    Képek:
    DragonJagdtiger

HobbyBossUSM3A1WHITESCOUTCARLATEPROD

Maus

BroncoSU152
  • modellmaker
    Nem feltétlenül kell ilyen nagy banner amúgy. Széltében és magasságában is lehet kisebbre állítani.
  • Random_
    Hétvégén ráállok, úgyis szobafogságra vagyok kárhoztatva. :) Annyit segíthetnétek, hogy akinek van alapanyaga a témában, azaz pár öntőkeret fotó az átküldhetné vagy priviben megoszthatná. Guglin is találok, de nagyobb választékból jobb válogatni.

(Ez a színvilág határozottan megnyugtatóbb és harmonikus)
  • m1garand
    Ha jól látom 950x320 -as a topic inf. div valami ilyen méretű banner kellene.
  • McFrost
    Megnyerted a banner gyártást! :D
  • m1garand
    Ez csak próba, ha átadod amit a tesztbe csináltál, akkor szívesen beállítom azt.
  • Random_
    Nem vagyok csak olvasó, de elég érdekes ez a színvilág, szerintem egy szín több árnyalatával kellene operálni.
    Az öntőkeretes topic cím az jó ötlet! Elkészíti valaki, esetleg próbálkozzak vele? :P
  • modellmaker
    Ettől a háttértől megmegyek.
  • McFrost
    Vagy akár a banner lehetne öntőkeretbe írt topikcím is.
  • McFrost
    De most a próba topikban nem így néz ki!
    A banner jó.
  • Jeffjohnson
    Huhh ez a háttér nekem baromi zavaró. Értem én meg az ötlet jó de pöttyös háttértől jójózik az ember szeme.
  • greg benz
    Sziasztok!

Jogos a felvetés, szoktam nézegetni a fórumot, de sajnos foglalkozni nem nagyon van időm vele. Szóval ha van valaki aki többet foglalkozna vele mint én (nem lesz nehéz :D ), akkor támogatom :)