Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kajak? oké, most már tudom 😊 amíg le nem veszitek, addig megmondaná valaki hogy hogy kell ilyen füstöt csinálni plíZ?!
akkor ne ebben gondolkozz,hanem valami komolyabb cuccban! de arra gyûjteni kell,pl nem árt ha van felesleges 15-20 ezred
mármint a makettezést kezdtem újra nem konkrétan ezt a madarat heh (csakfélreértés elkerülése végett)
kb 7 év után újra elkezdtem a dolgot,elég lassan haladok vele idõ hiányában (remélem azért elfogadható lesz ha elkészül) :

nem,ezzel csak nagy felületeket lehet fújni,pl autó kasztni fújásra kiváló,de vékony tepermintafestésre nem jó
de ennek a starter szoropisztolynak lehet állitani a fejét
ugyértem hogy egészen vékony vonásokat is lehet vele huzni ?
ugyértem hogy egészen vékony vonásokat is lehet vele huzni ?
a repülõtér igen tetszik!!! a repülõgéprõl meg azért nem mondok semmit, mert nem vagyok oda értük 😊 lehet ha saját kezem által építettem volna nagyon megszeretném, de így még nem nyerte el tetszésem, ezzel persze egyáltalán nem az alkotót véleményezem :]
hát elég vicces...
mondjuk adtak hozzá motort is..... elég nagyot csodálkoztam
(vagy csak nekem meglepõ....)
mondjuk adtak hozzá motort is..... elég nagyot csodálkoztam
(vagy csak nekem meglepõ....)
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Már én is találtam néhány IX-est és mindegyik kék meg szürke volt.......
Egyébként kösz a linket majd utánanézek!!
Ez is megfelelne, de a színeket nem találtam meg......

Egyébként kösz a linket majd utánanézek!!
Ez is megfelelne, de a színeket nem találtam meg......

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Elobanyasztam az egyetlen osszeepitesre varo Academy makettem (az F-14-est), es tenyleg nem eroltetik meg maguk arra fele....az enyemben is csak festek nevek vannak irva, se egy kod, egy gyarto vagy valami...

Amugy ajanlom ezt az oldalt hatha talalsz valami hasznos infot. (mar ha nem ismerd mar)
Sajna nem talaltam a konyvekben errol jelzest..a legtobb kepen es diagrammon szurkek a tengok..par foldokozi tengeren szolgalt hajon (41-42) emlegetnek ilyen voros alsoreszu tengokat. Amugy szurekek voltak es volt olyan is ami alcafestesu volt...ezek szinei megadjak de azon a rajzon amin van voros arra nem ternek ki sajna:
[/img]
[/img]
Szvsz jobban jarnal ha eredeti tengokrol keresnel infot azzal egyszersmind megoldanad a problemat es meg autentikus is lenne a mu!
Atnyalazok par szagirodalmat hatha irjak valahol a szint.....
Atnyalazok par szagirodalmat hatha irjak valahol a szint.....
Nem tudjátok véletlenül hogy az Academy ubootjának mi a két szine (revell vagy modell master érdekel).
Sajnos nekik ez csak simán piros😞
Sajnos nekik ez csak simán piros😞

sziasztok!
nektek sem megy a makettinfo? tud valaki rola valamit?<#confused>#confused><#confused>#confused>
nektek sem megy a makettinfo? tud valaki rola valamit?<#confused>#confused><#confused>#confused>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Lehet azért tûnik okoskodásnak amit írok mert téged zavar hogy van aki nem csak kérdez hanem válaszol is 'néha'? De mind1 eddig se írtam sokat ezután se fogok csak ha tudok segíteni valakinek.
Unom az allando okoskodasod, a felmodatos benyogeseidet! Semmit nem teszel ezert a kozossegert..csak megjelensz es vagy okoskodsz vagy hitteritesz ...ez nekem ide nem kell!
Ugygondolom a stilusom az ittenieknek nem kell bemutatni , tudjak hogy nem vagyok egy matyohimzes, de megprobalok konszolidalodni..ez sokszor nem sikerul...de elnezik (thx 😛)...
Ugygondolom a stilusom az ittenieknek nem kell bemutatni , tudjak hogy nem vagyok egy matyohimzes, de megprobalok konszolidalodni..ez sokszor nem sikerul...de elnezik (thx 😛)...
Részemrõl vége
ki rinyál te agyrém. Csak már nem 1x válaszolsz így pedig nem is adtam okot rá. Birkát sem õriztünk eggyütt asszem. A szívességrõl meg annyit hogy nem vagyok meleg lehet hogy te az vagy?
ezt a lekezelõ szöveget meg ha lehetne mellõzd kérlek.
Te figyu már vettem náluk nem 1x ugy hogy ...ennyi
Na õk a drágák
Nekem még semmi bajom nem volt velük ráírták mindig hogy ajándék .
Hajomakettezoknek kis kanaan ajtajat kinyitom <#gonosz1>#gonosz1>
www.euromodels.co.uk
(persze nem csak "azt" arulnak...szal erdemes megnezni masnak is)
www.euromodels.co.uk
(persze nem csak "azt" arulnak...szal erdemes megnezni masnak is)
Valaki keresett figurakat regebben! Mar nem emlekszem ki volt igy bedobom a kozosbe!
http://www.historexagents.com/shop/hxshop.php
http://www.historexagents.com/shop/hxshop.php