Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmm,beléjük nézegettem 😊
A bmp-t már raktam egyszer,az nem okoz meglepetést.
A T-80-as elég jónak tünik <#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
Mindkettönél szemenkénti a lánctalp (a T-80-nál az iveknél)
Elorenyomulo parducok : <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Schwalbe (Me-262) dio : <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Su-100 is : <#eljen>#eljen><#felkialtas>#felkialtas>

Kéne mi Petyus?<#nezze>#nezze>

sorry
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Már átmentem rajta 2-szer és nagyon jó lett....
egyébként a festékvásárlásnál figyelmetelen voltam, azért lett acryl....😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
CSak azért hogy aztán nehogy sz*r legyen!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
akarom ondani "ez nem torveny"...ehh keso van mar...
jo8

Divatcsapatok OLÉ!
Persze "kinek a pap kinek a papne" alapjan ez torveny es lehet ujjitani <#wink>#wink>
Mert nekem egyszer sikerült véletlenül. De azóta sem😛
Divatcsapatok OLÉ!
A várakozást nem úgy mondtam mert szerintem egy élõben körbefotózott TIgrisrõl jobb háttéranyagot lehet gyûjteni.
Divatcsapatok OLÉ!
(Amugy ez nem egy hazilag keszitett REPLICA?!..en ugytudom!)
Íme az odlal amirõl gondolom tudtok ti is de remélem ne mbaj ha közzéteszem.
Íme az elsõ MAGYARORSZÁGI TIGRIS TANK ami müködõképes!!!
TIGRIS
Divatcsapatok OLÉ!
*.:Nah nem kell szornyulkodni nem vagyok egy jatekmacko killer..hanem van kutyank..aki viszony NB1-es szinten tudja oket kibelezni <#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#gonosz1>#gonosz1>
Nezed a kepet jol..lemented gepedre aztan feltoltod olyan helyre ahonnan lehet linkelni..es onnan belikeled ifde hogy lassuk is mit akarsz kerdezni.