Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
<#banplz> és strandpapucsban nyomod?<#idiota>

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

DJ Skyline
kapható! több féle lakk van! fényes,matt,meg szerintem félfényes is! pl autók esetében arra jó,hogy fényes lesz a kasztni,de még fel is lehet polírozni,aztán mégjobb lesz! matt lakk meg arra jó,hogyha egy festék netán fényes matt helyett (fordult már elõ velem),akkor fogod a mattlakkot,és bekened vele,majd matt lesz,vagy szerzel mattfestéket,és lefested!

DJ Skyline
nem röhög,válaszol! ha meg nem tud,akkor bekussol!<#gonosz1><#gonosz1>

Seaweed
nem makettezeshez valo
ChevyG work
kompresszor - mi a véleményetek?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
<#smile><#smile><#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Seaweed
Igen thaifoldi frocsonto munkas vagyok....
ChevyG work
ez a te fotod?

Random work
Jaja szerintem jóra gondolsz. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seaweed
Tehat 32-es, Mig-29-es, es pontatlan...hat ez nem lehet mas mint a Revell keszlete...minden raillik...csak az nem hogy Mig-29M...mert az Mig-29A , harom fuggeszto szarnyankent, lekerekitett lerx, ket hajtomu kozt hatul fekernyo gondola...es tenyleg gyatra minoseg....ehhez kepest a Trumpeter uj keszleteit nem is szabad egy lapon emliteni vele....ez olyan "bun" lenne mintha egy Zaporozsecet egylapon emlitenenk pl egy uj otos BMW-vel...mert "auto-auto" <#gonosz1><#wink>
Random work
Amúgy nem tudom mennyire jellemzõ a repülõ makettekre, de amit én raktam össze az elég pontatlan volt sajnos. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Nem ez a gyártó. Másik, de 10 éve maketteztem utoljára már nem emlékszek rá.
A gyártó tuti nem ez az arány az 1:32 és Mig-29.

Szerintem szegény már nagyon rossz álapotban van mert 3x költöztem azóta és most anyáméknál van szerintem valahol. Ha találok róla adatot vagy magát a makettet akkor írok.

DJ RUSH99
köszi,akkor inkább kihagyom<#idiota>festékben van vmi hasonló hatású?

E30 4ever

Seaweed
Nemcsodalnam ha 6-12 honapig keszult volna...
<#eljen> Ez a phantom nagyon ott van! Jó sok meló lehetett.

Seaweed
csak erzekeltetes keppen hogy mekkorais ez a makett:
Seaweed
Ez megvan neked is?!

..es hol tartod?! Mert engem leginkab a 32-esektol az tantorit el hogy felmeternel nagyobbak szeltebe hosszaba...de van amelyik egymeter hosszu es nyolcvancenti szeles....
kbx
Igen,Ho-Ki, kb 2800 pénz, durván egy A4-es lapnyi. Nem éppen olcsó
De van, Alclad, de az nem ilyenekre való, nagyobb felületek krómozására találták ki..

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Random work
ez nekem is megvan

DJ RUSH99
ahaam... ez ilyen öntapadós? hol lehet kapni és mennyiért? festékben nincs vmi hasonló?

E30 4ever

kbx
Nem, krómfólia.

modellmaker
igen az volt az amit megláttam és csak vigyorogtam kínomban hogy milyen szép! 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
tyûû vazee nagyon szééép<#wow2><#eljen>

a króm részeket festetted? ha igen milyen festékkel?

E30 4ever

DJ RUSH99
nem hagy nyugodni ez a merci,és új oldalról küzelítem meg a kérdést...

nem tudjátok a korabeli revellek milyenek voltak?

E30 4ever

Seaweed
<#smile>
Csak jók voltak a fények! ;-)
Viccen kívül, tényleg szép makett, még szerencse, hogy nem rajongom a vadászgépekért, azonnal beleszerelmesednék, és azt csak a pénztárcám bánná.

Seaweed
Hat ez az!...szinte mar varja az ember hogy mikor visz oda egy kiszolgalo egy letrat...es jon a pilota es a navigator, szall be, indit es szall fel vele....eszmeletlen elethu ez a makett! <#wow2>
kbx
Nem az Racin Blue volt, ez meg Deep Metalic Blue kicisvel sötétebb...
Az ami a Gero NSX-én volt Móváron, nagyon szép szín!!

Glpetyus
<#guluszem1>

Seaweed
ez is 32-es... (bar nekem ez a tipus mar elcsepelt nagyon..raadasul ez M valtozat..ami meg nem valosult meg...)

Seaweed
32-es!

modellmaker
😄😄 nekem narancs kell! ugye ez van a bmw-n is?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed

kbx
Kéne, mi!?, De nem adok😛P
Amúgy már keszd kifogyni, nem lesz elég, úgyhogy vennem kell még!!

modellmaker
alakul. 😉 sok van még ebbõl a kékbõl? 😄

kbx
Szasztok!

Charger ápdét:

Glpetyus
idáig még nem <#hehe>

ittá'?<#crazya>

Glpetyus
Milyen színüt kérsz ? <#idiota><#gonosz1>

Glpetyus
DS:_:S_A:S?A_DS:_😄_?

És a lakk, amivel a festés és matricázás után lefújják a makettet, mire jó? Szebb lesz tõle a végeredmény? Ez a lakk is kapható makettezõboltokban?

Egy kis segítségre szorulok!
Panno color mûvész-olajfesték táblázat kellene. (Színminták, sorszámok)
Ha valaki...
thx

Glpetyus
Talán régi hk-kat is elõszed <#gonosz1>
Esetleg kissé átdolgozva + extrák hozzá 😊
(bár ez nem jellemzõ az italeri-re 😛 )

Seaweed
Hmm ita sorban veszi elo a regi kliseket...ez jooo..nagyon jo...a paicnak es a makettezoknek biztosan 😉))
Seaweed
En is kinyopmkodom fulpockolovel..nincs azzal semmi baj..foleg ha az ember rendesen le is lakkozza azt ahogy kell utana...
Ha már a Humbrol Clearfix-rõl esett szó, nekem nem vált be igazán...
Nem ragasztja jól a mûanyagot, és már 2 üvegem kiesett miatta....
Esetleg nem jó használom??<#conf>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

modellmaker
ez jó 😄DDDDDDDD

Glpetyus

modellmaker
<#mf1>