Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A gyártó tuti nem ez az arány az 1:32 és Mig-29.
Szerintem szegény már nagyon rossz álapotban van mert 3x költöztem azóta és most anyáméknál van szerintem valahol. Ha találok róla adatot vagy magát a makettet akkor írok.
..es hol tartod?! Mert engem leginkab a 32-esektol az tantorit el hogy felmeternel nagyobbak szeltebe hosszaba...de van amelyik egymeter hosszu es nyolcvancenti szeles....
De van, Alclad, de az nem ilyenekre való, nagyobb felületek krómozására találták ki..
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
E30 4ever
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
a króm részeket festetted? ha igen milyen festékkel?
E30 4ever
nem tudjátok a korabeli revellek milyenek voltak?
E30 4ever
Viccen kívül, tényleg szép makett, még szerencse, hogy nem rajongom a vadászgépekért, azonnal beleszerelmesednék, és azt csak a pénztárcám bánná.
Az ami a Gero NSX-én volt Móváron, nagyon szép szín!!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amúgy már keszd kifogyni, nem lesz elég, úgyhogy vennem kell még!!
Panno color mûvész-olajfesték táblázat kellene. (Színminták, sorszámok)
Ha valaki...
thx
Esetleg kissé átdolgozva + extrák hozzá 😊
(bár ez nem jellemzõ az italeri-re 😛 )
Nem ragasztja jól a mûanyagot, és már 2 üvegem kiesett miatta....
Esetleg nem jó használom??<#conf>#conf>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\