Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Képfeltöltésnél ezt a 20 kb-s méretet hogy lehet elérni? Milyen progival kicsinyitetek?

Glpetyus
"fostubus"

Glpetyus

Köszi a jókívánságokat gyerekek <#vigyor> <#law>

Glpetyus
<#guluszem1><#guluszem1>

DJ RUSH99
okés,köszi<#smile>

E30 4ever

Seaweed
Az meg Japanban van, szvsz ha megrendeled tudnak szallitani, hacsak nincs oda irva hogy nem tudnak.
DJ RUSH99
ez hlj-re is vonatkozik,ha mondjuk nekem igényem van arra a lexusra?

E30 4ever

Seaweed
Pl ahonnan en rendeltem ott ha valami nem volt vagy elfogyott epp mire leadtam a rendelest (ilyen is volt mar!) akkor automatikusan elojegyzesbe vettek es jeleztek hogy mikor varhato a beerkezese, es utana jott automatikusan a mail hogy megjott a makett es "vihetem" ha akarom....
roliairsuni
okk, akkor majd megrendelem, thx a helpet, nah most mek, jó8 4ever

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Seaweed
Azt jelenti hogy elerheto, tehat ha rendelsz tudjak szallitani. Max nem aznap adjak fel hanem 1-2 napon belul..de ez miert tantorit el?! Lenyegeben igaz hogy nincs raktaron de jobb helyeken ez nem lehet gond, plane nem Hong Kong-ban...tuti hogy beszerzik 1-2 napon belul..de azt se tartom kizartnak hogy 1-2 ORAN belul...
A vilag azon fele szerencsere nem ugy mukodik mint ez a fos orszag itt...
DJ RUSH99
igen<#vigyor3>

E30 4ever

roliairsuni
és akkor az in-stock?

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
availabe meg azt jelenti,hogy van<#idiota>

E30 4ever

roliairsuni
és ez nem azt jelenti hogy beszerzés/beszerezhetõ?
mert a raktáron az in stock vagy valami ilyesim lenne
vagy nem?

Seaweed
mi nincs raktaron?! <#confused>

roliairsuni
és a lucky modellre hogy lehet regelni vagy ezis pay playes? mer akkor agyam eldobom

Seaweed

DJ RUSH99
ismerõs a szitu<#bdead>

E30 4ever

roliairsuni
nkem õ kell
oh yeah
csak persze nincs raktáron...

DJ RUSH99
hlj-n már én is láttam,de nincs raktáron,a többit meg köszi<#puszis>csak fáradt vok és ideges... pillanatokban derült ki,hogy lehet b*hatom a telómat...

E30 4ever

roliairsuni
és a lucky model -bõl rendelt már valaki? megbízható?

roliairsuni
nekem subaru impreza wrx sti kell!!!

roliairsuni
na pázzeg, énmeg má keresem a subarum mer hülye vagyok elolvasni a rájövéseket

Seaweed
Itt mar meg is rendelheted, vagy itt, itt is (bar ez mas verzio..de jo lesz ez neked <#mf2>)....nem keresek tovabb..kapasbol 3 hely.
DJ RUSH99
õõõ... mit is?

E30 4ever

roliairsuni
sr,y otvan minden melet angolul, sry
ja és ehhez nem kell az a pay play vagy milyen kártya?

roliairsuni
ezt nem lehet angolba nyomni?

DJ RUSH99
szétnéztem rendesen és félreértettem! ennyi!!csak könnyebb rögtön rámszállni...

E30 4ever

Seaweed
jah ok sorry
DJ RUSH99
ez magamnak szólt nem neked<#hehe>

E30 4ever

Seaweed
Megint lamazol....megint teszed fel a hulye kerdeseket ahelyett hogy szetneztel volna rendesen! Most mivan bazzeg en keressek neked webshopot ahol kapni azt a fostubus autot?! <#ticking>
modellmaker
azt láttam. arra vagyok kíváncsi hogy mire kapta. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Mivan vazze?! Leesett hogy nem lehet a gyartotol rendelni?!

DJ RUSH99
pff... fasza,megint kiszemeltem egy olyan makettet amihez lehetetlen hozzájutni... rohadt paypal<#gonosz2>

E30 4ever

Seaweed
Nah elobb irtam hogy lehet mailben, de nem!..Leforditgatva a lapot csak azt lehet megkerdezni mailben hogy hol arulnak a kozeledben Fujimi maketett
DJ RUSH99
<#lama><#idiota>

E30 4ever

Seaweed
omg
DJ RUSH99
mért nem lehet tõlük rendelni?<#wilting>nem értem... ott van makettek mellett az ár,meg van egy olyan menüpont,hogy ,,about order,,

E30 4ever

Seaweed
ez a gyar weblapja...mit akarsz te innen rendelni?!
DJ RUSH99
én innen gondoltam...

E30 4ever

Seaweed
Hogy mivan?! Miert te tan a gyartol akarsz rendelni?!

Szerintem a kerdest is rosszult tetted fel! Nem veletlen olyan boltot keresel ahol kapni is Fujimi makettet?! ...es meg netan szallit is ..nem fel ev mulva...
Seaweed
Magyarorszagon a legtobb tavol keleti gyarto ellatotsaga nevetsegesen akadozo/semmilyen/vontatott....kulfoldrol kell alltalaban rendelni...mar ha nem akarsz honapokat varni egy makettre...
DJ RUSH99
hát... hogy pl kis hazánka kiküldik-é a cuccost<#fejvakaras>

E30 4ever

DJ RUSH99
én most õt szemeltem ki<#szeret>

van egy ebay-en is de most paypal-ozni nem tud ismim...

azt is nagyon megköszönném,ha valaki segítene akinek van paypal-ja! fontos lenne!

E30 4ever

Seaweed
Ezt meg hogy erted?!
roliairsuni
na ez jót lenne tudni, mert rengeteg gyönyörû fujimi autót néztem már ki magamnak, de nemtom honnan rendelhetem meg gond nélkül pls help me, magyarul:
szálítanak-e?
honnan rendelhetõ gond nélkül

ja rush köszi

DJ RUSH99
boldog szülinapot<#vigyor3>

srácok a fujimi szállít külföldre,nem tudjátok?<#nemtudom>

E30 4ever

roliairsuni
köööszi

Seaweed
"... elutazom egy 3 hónapos ösztondíjra, ..."
Seaweed