Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kicsit furák az ablakok hátul
[/cserf][/fülünyúl]
Na,itt tartok most (nemis,mer hétfõn tartottam itt <#idiota>#idiota> )
Ez még csak ilyen "nagyolás" ,még nem teljes a festés,meg pölö a rézszint is le kell fújnom újra,mert nem találtam meg a gumikesztyût,a kezemtõl meg tiszta zsíros lett.
Még pár hónap,és kész <#idiota>#idiota><#bdead>#bdead>
zsír!! mondom ez jó lesz nekem. 😉 de a polc lábát persze hogy nem találtam meg... =/
amúgy rendre balról jobbra: 2 lapos (a bal oldali véknyabb picit), 1 kocka, 2 félkör és egy kerek. 😊 picit még kell majd tisztítanom õket, de használhatók.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nekem nem megy.Feladom.Mindegy.
Szóval egy monogram 39-es Chevy coupe street rod
De már berakta Seaweed nem? 😊
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"Képek beszúrása
Egy kép beszúrásához elegendõ a kép URL-jét az alábbi példa szerinti kóddal közrefogni:
[ img ]http://www.sg.hu/pics/sg_logo.gif
A fenti kód alkalmazása révén a kód automatikusan beszúrja a képet az üzenetbe. Az URL megadásakor a "http://" rész NEM maradhat el. "
De már berakta Seaweed nem? 😊
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ucsó próba 😞
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
és plz használd a "VÁLASZ" gombot!<#nezze>#nezze>

Üdv!
Mint uj tag,ezen dolgozom éppen
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!