69149
-
#67143 Monumentális darab. Nem volt gond a készlettel, építéssel? -
#67142 Mi az enamelek száma?
Nekem így is nagyon tetszik! -
#67141 az utolsó alkatrész is a helyén az ágyún :)
A kép az nem tudom hogy lett ilyen botrányszar,de mindegy sok látnivaló még nincs úgyse rajta.
Ma megkapja az alapszínt,de képet már csak a végén mutatok :)
-
#67140 gyönyörű -
#67139 Revell enamel: fa a nyelek színe és téglavörös a bakelit markolatok. A fémes rész meg ez a lejjebb mutatott mr.hobby polírozható fém. Majd még koptatom/koszolom őket.
Nem tudom, lehet hogy nem szedték le, de a háború vége felé, ők még ugye úgy voltak vele, hogy nem a vége felé járnak, eléggé rendszerezték a festést, és már a gyárban színre fújták a vasat, egy-egy minta szerint, ami persze nem jelentett 100%-os hasonlóságot. Én így látványosabbra csinálom, jobban vissza adja a részleteket, szerintem.
-
#67138 Nagyon szépek a szerszámok! Mik ezek a színek pontosan?
A szerszámokra nem fújták rá a kamót?
Utoljára szerkesztette: m1garand, 2015.08.20. 21:59:58 -
#67137 Alapszínek a kéziszerszámokon:
-
jocking #67136 Előre is sry...
-
-
#67134 Régen csak ez volt.
Az AK-nak is van most több metalja.
De az Alkladot szeretik a repülősök. -
#67133 Ez nem is hasonlít a németre. Ezt még le lehet gyártani sk.
-
#67132 Ezt teszteltem tegnap, gyorsan szárad és keményen tapad, marha jó fémes lesz polírozás után:
-
#67131 Magyar gépeken hasonló volt ráhúzva az antenna tövére:
-
#67130 Mire gondolsz?
-
#67129 És miért kell pont ilyen? Miért nem csinálsz gumiharangosat? -
#67128 Normál tankhoz egy jár, abnormális maus-hoz kettő kell XD -
#67127 Nincs olyan készleted otthon, amiben kettő van? -
#67126 Vennem kell ilyet a Maus-hoz, még az antenna foglalt se volt a kit-ben, de a lyukat bezzeg előre megcsinálták:
http://www.rbmodel.com/picture.php?dir=35A15 -
#67125 Majdnem elfelejtettem a kötényt lefújni a továbblépés előtt :D -
#67124 A teszt példányt próbálom megközelíteni.
Javítottál az átszóródáson? Mi változott?
Utoljára szerkesztette: m1garand, 2015.08.06. 20:35:34 -
#67123 Túl a mintán:
-
#67122 Ha az ezekre fordított energiát Tigrisekre vagy Párducokra költötték volna... -
#67121 Hatalmas dög, nem lett volna életképes a harctéren, akármilyen brutál a páncélja.
Festési terv? Mivel what if, lehetne magyar. -
#67120 Alapozva:
-
#67119 A festése kifejezetten ronda volt. Talán egy dióban mutat majd jól a mérete miatt.
Valami ilyesmit: -
#67118 Örülök, hogy tolod az ipart, azt hittem leálltál. Óriási monstrum ez, várom, hogy mennyire teszed izgalmassá!
Köszi, tököltem is vele rendesen, már a kötényzetet fújom.
Ez egy saját "találmány", mert ezeket a torony nélküli maketteket nehezen forgattam, meg állandóan letapiztam a festéket róluk, így gyártottam egy ilyet. Sima önfúró lemezcsavar, fúrok a makett aljára egy 3-as furatot, ezt meg belecsavarom. A végén csak az marad, nem látszik és így akár a diora is lehet csavarozni...
-
#67117 Gyönyörű ez a kamo!
Mi ez a tartó szerkezet, amin festesz? -
#67116 Haladtam a Maus-al, fürdetés előtt van a "kicsike":
Képek
-
#67115 Helyére raktam a dolgokat, végleges:
-
#67114 igen,remélem így is marad végig... :) -
#67113 jobb is lett így,hogy kevesebb a sárga ! -
#67112 gondolom élvezet az építése is. -
#67111 Átdolgoztam a mintát, tanácsra, első réteg:
-
#67110 Na ez kemény! -
#67109 azt hiszem p.szürke lesz végülis.
nagyon rákattantam az ágyúkra,kár hogy viszonylag kicsi a felhozatal.
Mondjuk a Takom új ágyúi tetszenek,hamarosan lesz Flak 40-esük is.
link -
#67108 Szia! Szép darab! -
#67107 Brutál! -
#67106 Sziasztok :)
Tegnapi haladás. Nem tudom mennyire jön át képen,de monumentális darab.Még egy félszer akkora mint az Ural amit a múltkor csináltam (pedig az se kicsi)
-
#67105 nos,hát azthiszem nekem sem lenne szabad többet vennem,max ha eladok valamit a makettinfón...
hétfőtől 2 hét szabi,addig még csinálom.Már a kép készítése óta is sokat haladtam,felkerültek a kerekek,összeállítottam az ágyúcsövet.
-
#67104 Jól néz ki, jó választás én is szemezgettem egy ilyennel nemrég de van itthon elég bontatlan doboz makett. Inkább nekiállok a sok félkész közül 1-nek.
Dobjál róla képeket rendszeresen. Kíváncsian várom milyen lesz a végeredmény én páncélszürkére festeném de talán a sárgán jobban mutatnak a kopások koszolások.