Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(akrilhoz kell persze)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Marha könnyû építeni,elég jó készlet,lényegében sorjázni alig kell.
jól fel van cuccolva. :)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Alapozni en nem szeretek, egy meloval tobb, de neha autokaszninal hasznalom, ha sotet muanyagbol ontottek, es vilagosat akarok rafujni, akkor kell mert a vilagos festek nem fed rendesen a sotot muanyagon!(Tamiya spray eseten)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
(De most õszintén, milyen választ vársz? Ha az lenne az üvegcsén, hogy tilos higítani, de ennek ellenére sûrû lenne, úgy is higítanád nem?? És MM-en belül is több állagú van, van amit kell, és van amit nem, neked kell eldönteni, hogy megfelel-e a sürûsége, vagy sem, jó-e a száradási ideje, vagy sem.)
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Kerestem a neten sokat, de csak oldalnézetiben találtam, az alapján meg a festésnek nem mertem nekiállni... Jó kép is, vagy link...:-D
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Eddig Revell festéket használtam, és az mindig egy csepp Revell higítóval volt jól festhetõ.
De most áttértem a modellmasterre, és ez más állagú.
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Vonulásra meg izé... Senki nem akar haverok közül, tehát énsem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?