Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
...lesz :)

DJ Skyline
joak! <#eljen>

Glpetyus
:DD

viccnek is rossz<#idiota>

Glpetyus
pangás :o

vissza rush-t !4 <#zavart1>

Glpetyus
<#idiota>

Biztos szeretik a mirelit kajoszt azt ezek már nem fértek el a tankban.:-)

Glpetyus
A jó anyjukat,hogy 600 ft-ot képesek elkérni 1 dl. alkoholé' <#wow2><#zavart2>
(akrilhoz kell persze)

Glpetyus
Zvezda = Dragon

Melyik gyártó készlete?

Glpetyus
:P

modellmaker
tudtam én. :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
És még csomó minden (ami akadályozná a festést) fel sincs rakva :)
Marha könnyû építeni,elég jó készlet,lényegében sorjázni alig kell.

<#eljen><#eljen>
jól fel van cuccolva. :)

Glpetyus

<#zavart1>

modellmaker
ah Köszönöm! :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
BSZ MM :)

Glpetyus
Nemdehogy,csak kéne' :)

BSZ MM!

kbx
Attol fugg, ha szoropisztolyhoz kell, akkor igen, ha ecsetel akarsz festeni akkor is ajanlott, de en nem szoktam!
Alapozni en nem szeretek, egy meloval tobb, de neha autokaszninal hasznalom, ha sotet muanyagbol ontottek, es vilagosat akarok rafujni, akkor kell mert a vilagos festek nem fed rendesen a sotot muanyagon!(Tamiya spray eseten)

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Ez megint az "attól függ" kategória. Próbáld ki, és ha szerinted alapozóval szebb eredményt érsz el, akkor azokután használj.

És az alapozó???

Nem! Soha, még ha malter szerû is, akkor se!

(De most õszintén, milyen választ vársz? Ha az lenne az üvegcsén, hogy tilos higítani, de ennek ellenére sûrû lenne, úgy is higítanád nem?? És MM-en belül is több állagú van, van amit kell, és van amit nem, neked kell eldönteni, hogy megfelel-e a sürûsége, vagy sem, jó-e a száradási ideje, vagy sem.)

Szoktátok higítani a modell masteros festékeket??? Ez jó kérdés, mert én is szeretném megtudni, meg bgábor is! Festés elõtt szoktatok alapozót használni? Boldog Szülinapot MM!!!!

modellmaker
Köszönöm mindenkinek! ^^

ChevyG
HBD MM
roliairsuni
bsz <#taps><#eljen><#wave>

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

SgtChris
Köszi! Igen, ezek a scan-ek megvannak nekem is... Ha más nem is, legalább a páncélos jobb oldala hiteles lesz... :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

HBD :)

Nem háromnézetesek, de ha hasznodra válnak: 1, 2

kbx
BSZ MM!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

gordon 24
BSZZZZZZZZ Modellmaker.

Downhill!!

bazs1
Boldog szülinapot modellmaker!

SgtChris
Üdv Urak! Egy 3 nézeti rajzot keresek egy Panzer IV H/J-hez... Lehetõleg valami 3 szín kombinációjút. (sárga-sötétzöld-vörösesbarna)A kurszk-i hadmûvelet alatti diorámához.
Kerestem a neten sokat, de csak oldalnézetiben találtam, az alapján meg a festésnek nem mertem nekiállni... Jó kép is, vagy link...:-D

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Modellmaster festékeket szoktátpk ti higítani?
Eddig Revell festéket használtam, és az mindig egy csepp Revell higítóval volt jól festhetõ.
De most áttértem a modellmasterre, és ez más állagú.

roliairsuni
énsem megyek, nem azért mondtam, nemis vágyok oda, de mondom hátha más igen...

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Ezt vetted meg? Vagy mi? :)

MikX
Ja, készülnék, csak sajna sztem nem megyek Bónuszra...
Vonulásra meg izé... Senki nem akar haverok közül, tehát énsem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Na hali újra... Nem voltam 2 napig... És látom Geró is visszatért, szal welkám bekk! :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

gordon 24
Detto!!!

Downhill!!

modellmaker
milyen parédára?

DJ Skyline
hidegen hagy az a szar! nem látom értelmét annak,hogy egy bazi nagy tömeg megy a kamionok után!

roliairsuni
elég nagy ma itt a punnyadás, midneki készül a parádéra mi

DJ Skyline
Punkernek szólunk,IP-t lát elvileg,hamar kiderül ki kinek az alregje! <#hehe>

Glpetyus

<#buck>

Glpetyus
kinek a sokadik regje vagy,b+ ? :)

sly160
Ha keresgélsz makettezõ oldalakon, akkor fogsz találni festékhígító táblázatot. DE, és ez saját tapasztalat én minden festés elõtt csinálok próbafújást egy tiszta, és sima mûanyag felületen(ne makett legyen) és akkor kiderül hogy mennyire kell vagy nem kell hígítani. Gyakorlás és próba!

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Glpetyus
<#wilting>

Glpetyus
:DDDD

DJ Skyline
kiteszik innen, Nick duplikációval