Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BSZ Jagi! 😊

A zvezda harckocsijai egyébként vagy Dragon,vagy Italeri készletek.
Persze fordítva is igaz,Italeri is árúlja a Zvezda tankjait saját dobozban.
Egyébként T-80BV,nem T-72 😊
Ezek 1 külön telket vesznek az 1:3 mas 1:6 os modelljeinknek és mi nekünk meg itt vannak ezek a kis 1:48 meg 1:72 es modellek .<#szomoru1>#szomoru1>
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
wwii diorama
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az auto maga, engem sem fogott meg annyira viszont a makett az odabasz!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ja es ez ´68-as, Ez a nagy hibaja az AMT General Lee-nek hogy ´68-as van a dobozban, nem ´69-es!! A ´69-esnek mas a hatso ablaka!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
A Zvezdáról eddig nem sok jót hallottam, de ez a T-72-es gyönyörû!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
találjátok ki a képet az ismerd fel a képrõl a repülõt topikban,hogy ne ácsorogjon! 😄 tök könnyût tettem!
ON
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Petyus: elõbb befejezem ezt a szart -.-
Viccet félretéve, nekem bukócsó (vagy mianeve) nélkül jobban tetszene, de így is szépp.
Ezt de imádom nyami nyami....
Downhill!!
Tökéletes.
(bár meg kell jegyeznem,maga a merci nem jön be <#zavart1>#zavart1> )