Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
csak nem sûrûn írogatok... vizsgaidõszak😞
meg sajna makettezést is elhanyagolom mostanság😞
de majd ha túlleszek a vizsgákon...
mellesleg eladoak..ez pl 650 dodo (32-es)
48-as 450$
32-es 500$
32-es 500$
48, 400$
48, 350$
bovebben itt
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
érdekesség
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
feketével
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
adjá' lécci képet róluk. így látatlanba nem mondanék semmit.
olyan vanik nekem is ^^
<építgeti a T-80-ast>építgeti a T-80-ast> o:
A véleményetekre lennék kiváncsi :szürke alapon zöld foltozás,VAGY szürke alapon zöld + fekete foltozás ?
Nem tudom eldönteni,és mindkettõ tetszik <#miaz>#miaz>
Egy másik kérdés nem rémlik valakinek hogy melyik lehet az a japán oldal ahol [url=http://www.mmzone.co.kr/gallery/gallery_page.php?id=26588&page_no=2&prev_page=gallery_section.php0x3Fimage=search.png0x26key=userid=\"Pkt6601\"0x26title=