Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs, csak kicsit rossz napom volt és elvonási tüneteim vannak <#idiota>#idiota>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de amugy minden weblapon lapos a helyzet...biztos az ev eleji faradtsag jot ki mindenkin...
Tegnap elkezdtem a JS-2-t 😊
Bár csak a test 2 felét raktam össze,azért már látszik,hogy ez nem Dragon 😊
Méteres illesztési hibák,stb.Az összerakási útmutató kúrva szar....bár én ritkán használom,de most kellett volna egy helyen.
akkkor fehér bár a hülye doboz grafikák néha megzavarnak!(revell-dragon)
üdv
kacsoo
Gero üziétõl meg a falat kaparom 😊 csak a felét akrtam berendelni, de kurvára nehéz volt megállni, hogy ne 😊 vagyis annyira nem volt nhéz mert annyi pénzrm azért nincs, de 3-4 simán jött volna, ha nem megint a kocsira kéne költeni... megy a kárpitoshoz hamarosan
nem tudja valaki hol lehet Magyarországon archer fine transfers matricákat beszerezni-rendelni?
köszi-üdv kacsoo
nem tudja valaki, véletlenül milyen színû volt a német pálcélgránátosok vállapja-vállapjának széle, a wehrmacht-é zöld, de a waffen ss érdekelne!
Nem túl egyértelmû forrásokat találtam csak, lehetett rózsaszín mint a páncélosoké?
Klf. makett dobozok kármin pirost irnak de ez szerintenm rossz!
Elöre is köszi-ha forrást tudtok azt is!
Üdv kacsoo
Inkább Tamiyával kezdj hogy örömöd legyen az építésben
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
ezek az eladó maketteim vannak. Mind orgi és bolti ára alatt:
Aoshima Apex RX-7 6500 Ft
Revell Dupont Chevrolet Nascar 4000 Ft
Tamiya Nissan Skyline R33 5200 Ft
AMT Yankee Challenger 4000 Ft
Tamiya Ferrari F40 Competizione 8000 Ft
Tamiya Opel Astra V8 6000 Ft
Tamiya Loctite GT-R (R34) 6000 Ft
Tamiya Xanavi Nismo GT-R 6500 Ft
Tamiya Ford Focus WRC ’01 6500 Ft
Tamiya Mitsubishi Lancer Evo5 5000 Ft
Tamiya Peugeot 206 WRC ’03 6500 Ft
Tamiya Peugeot 206 WRC ’02 6500 Ft
Tamiya Subaru Impreza WRC ’01 6000 Ft
Tamiya Porsche 911 GT1 6000 Ft
Tamiya Ferrari 360 Modena 7000 Ft
Tamiya Mercedes CLK-DTM D2 6000 Ft
Tamiya a csúcsminõség.
Irj mail ha valamelyik szimpi : [email protected]
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Renault magnum http://kamionszim.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Az,BTR-80A Gyártó: zvezda (eredetileg Dragon),értelemszerüen szokásos Dragon minõség.
Hogyne érné meg ~4K-ért ?!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"