Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
autók nekem nem jáccanak (USA...)
csörömpbõl inkább dragon meg trumpi
a 350es hajói joak
hát egy fokkal jobb, mint a matt.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szerintetek Abrams esetén a legutolsó lakkréteg milyen legyen? Nem szeretném ha fényes lenne mert a harckocsik nem igazán szoktak csillogni?
Még a matricákhoz visszatérve a gyöngyházfényû lakk akkor nem jó?
bár már viszonylag rég vettem / raktam össze makettet, szal kezdek kiesni ebbõl hogy melyik gyártónál mi az újdonság! katalógust sem veszek, bár mondjuk internet mellett minek
HELLER-nek a hajói nagyon jók (fõleg a vitorlások), amióta bejöttek a távolkeletiek, már nem igazán éri meg a harcjármüveikel veszüdnni, de ott is van jónéhány gyöngyszem és kurriózum!
(persze ellenpélda is van)
van 1 heller citroen 15cv-em -az 1etlen nem amcsi vas, de az elég korrekt kis makett!!
ma újból profilt tisztítottam😊
(az árak tartalmazzák a vatera jutalékát -> vaterán kívûl olcsóbb.
több vásárlása esetén flottakedvezmény😊))
Ajánlom az akril lakokkat!
Akkor azt hiszem be kell szereznem fényes lakkot mert az nincs csak matt és gyöngyházfényû (az sem jó erre a célra gondolom).
Matt lakk akkor gondolom nem jó erre a célra mert matt lenne a felület.
Mi a különbség a két lakk között ,hogy a matrica az egyikre jobban tapad illetve melyiket milyen célra érdemes használni?
De az E-100 se semmi :o
Szerintem a mostani összerakása még eltart egy darabig nem sietem el a dolgot. Most kicsit türelmesebb vagyok mint 9 évesen és ügyesebb is.
Ezt kb. 9 évesen raktam össze és ma megtaláltam mialatt a régi makettjeim között keresgéltem valami után amin gyakorolhatom a fújást és kiváncsi voltam mit szóltok ha azt mondom ez az amit most csinálok.
Asszem 7vége tájékán szúrok pár képet,a remélhetõleg akkor már készen lévõ D-30-asról (ugyebár ez volt az MTLB-vel egy pakkban)
Hamar össze lehet dobálni a kicsikét,nagyon látványos,és elég jó készlet,sok "vas" is volt hozzá.Meg van hozzá egy rakatnyi löszer + a ládáik,2x is elég lenne..
Még nem kúrtam össze semmit,bár szépen le is takarok az asztalon mindent,és "fölhúzok" egy kartondobozból készült paravánt. + nyitott ablak