69150
-
CrazyCharlie #55095 Hmmmmm...
-
"nehéz kikeverni ezt a kiba... sínai szürkét."
főleg,hogy minden képen más és más szinünek látszik... -
szar.
nehéz kikeverni ezt a kiba... sínai szürkét.
alapnak azért jó lesz. -
Nemkicsit volt szívás a HUD beragasztása után betenni a reflex-üvegeket. :D (asszem ez a neve)
-
Ez enamel, nem akril. De ezzel mindig szopás van. :D -
vass17 #55090 Csőfogó? Nekem is volt már ilyen Testors akrilom, néhány hét múlva tönkre is ment, azóta csak kézi erővel próbálkozok. -
vass17 #55089
-
na milyen lett? -
Egy festékem van, amire még sok év tapasztalatával is mindig rászárad a kupak. :D A Model Master Chrome-ja. Egyszerűen sose tudom rendesen megtörölni az üveg szélét, vagy nem tudom. Mindig csőfogóval kell kinyitni. :D -
utálom a 72-es repülők maratásait. :| Olyan k. kicsik... :| Ha fele ekkora kezem lenne, akkor is túl nagy lenne. :D [HUD-ot hajtogatott, sokáig] -
tessék,már nem kell az italerivel bajlódnod,ha ilyet akarsz :) -
:D -
CrazyCharlie #55083 Köszi! Köszi szépen! Virágokat kérem az öltözőben helyezzék el!

-
CrazyCharlie #55082 Az a baj, hogy itt is vannak finom részletek...lehet megpróbálom hátulról csipesszel beügyeskedni a periszkópokat
-
Amúgy én már számtalanszor elkövettem ezt a hibát :D -
Ez tényleg szopó. :D Nem tudod csak azt a kis kiemelkedést kivágni, amiben a periszkópok vannak? -
CrazyCharlie #55079 Probléma megtekinthető -
CrazyCharlie #55078 Na várj kicsit -
Vágd meg ott, ahol később el tudod tüntetni. Nagy sima felületek, ne ott ahol gyárilag volt a két fél darab határa. -
CrazyCharlie #55076 Én meg nem emlékeztem, miért is adtam fel a Stryker-t...most elővettem
Anno nagyon okosan összeragasztottam az alsó-felső részt. Azért előbb végigböngésztem az összeállításit, hogy nem baszok-e ki magammal, de láttam, hogy nyugodtan megcsinálhatom...persze a 7 db periszkópon átsiklott a szemem...megpróbáltam szétbontani, de amikor kéne, akkor nem neged a ragasztó...a felületek miatt megvágni szinte esélyem sincs a törzset. 
-
CrazyCharlie #55075 Go, Petyus, go!
-
[a merkavat fújja]
-
Jah tudom,mindenki nagybevásárlást szokott tartani
-
Jaja! Nekem olyan érzésem van mindig utána, hogy muszáj jobbnak lennem, itt nyerni kell. :D
Megyünk mi is, klubostól mindenestől. :D Kisbuszt kell bérelni. :D
Jah, meg költőpénzt hozzál, sokat, mert olyan nincs, hogy ittt ne akarnád megvenni a fél börzét. :D -
Az év legnagyobb versenye,ha már többszáz km-t utazok,akkor legyen is miért:))
Akkor sem leszek egyébként csalódott,ha bármiféle díj nélkül térek haza,mert nekem már az is sokat jelent,ha sikerül kivinnem a munkámat a versenyre,és megnézhetem mások munkáit,beszélhetek pár taggal -
:) Móvár első versenynek elég kemény dió azért. :) De nagyon inspiráló!
-
Hát az első tervekben szervízpark dio volt a fejemben,csak aztán hamar megsemmisült az ötlet.. Mert például elképzelésem nincs hogyan tudnám megcsinálni élethűre a sátrat ami az autók felett van,meg kellene hozzá a tamiya rally mechanics szettje,ami azon felül,hogy alig beszerezhető,kurva drága,nincs már rá keretem:(((
Meg a dioráma nemhogy el lett kezdve,hanem nagyjából készen van,kb 99%-os.. és jól is sikerült,mindenkinek nagyon bejött
A másik dolog meg az,hogy április 18.-ára (vagy 19) el kell készülnöm mind a dio-val mind az autóval,mert szeretnék vele indulni Mosonmogyoróváron,ez lenne az első versenyem.És nem vagyok benne biztos,hogy ha nekiállnék még egy új dio-t is építeni,sikerülne időre befejezni,így is fogom a fejem,hogy egyáltalán az autóval készen leszek-e addigra.. -
vass17 #55068 Nem rossz -
nono55 #55067 Jajajajajjaja :)
Csak hangosan gondolkodtam. :P -
mint ahogy a lengéscsillapítókból sem, ha olyan jellegű diorámát csinálnál, mint ami a #55047-en van, akkor frankó lenne nagyon. én a helyedben ilyesmin gondolkoznék inkább, de láttam már elkezdted a diorámát. bár ettől függetlenül még bele lehet kezdeni egy ilyen szervizelős csendéletbe, aztán a murvás dioráma alap meg jól jöhet még egy másik murvás témában. vagy a murvás talajon egy defektes jelenet, egyik kerék nincsen fent, aztán legalább az egyik fék / lengéscsillapító kombó látszik valamennyire. :D ahogy jónak látod, ettől függetlenül szép munka
-
Igen, ezért kérdeztem. :) -
nono55 #55064 Meglehet. Igazából a képről nem derül ki. Nincs rajtszám az autón, se a hivatalos vb verseny megnevezése. Ez sztem, még vagy a verseny előtt vagy egy privát teszten készült fénykép, de ez tényleg nem fog kiderülni, hacsak nem a kép linkjén keresgélünk. A féktárcsák méretét az adott szakasz határozza meg, de a lényeg, hogy egy tengelyen csak azonos tárcsa lehet. Ettől függetlenül különbözhet elől és hátul. Általában azonosat használnak és inkább a fékerőeloszlással és a féknyomással játszanak. Ha különböznek, akkor természetesen a nagyobb tárcsát használják elől, mert ott a legnehezebb az autó és fékezéskor a súlypontja is előre tolódik, de ezek már csak beállítási finomhangolások. -

nah de végül közös megegyezéssel arra jutottunk,hogy előre kerülnek a ritkábban barázdáltak,hátulra a sűrűbbek:) Hogy miért azt nem tudjuk,csak úgy:D Ahogy az sem derült ki,hogy miért így van a maratás.. de nagyjából teljesen mindegy,mert ha rákerülnek a kerekek,akkor abszolút nem lehet majd a fékekből semmit látni
-
vass17 #55062 Szerintem ez se zavaró, ha külön oldalra kerülnek, akkor úgyse láthatod őket egyszerre:D -
nah most meg írta,hogy nem 02-es van neki,hanem 03-mas:D ááá végem van:D -
vass17 #55060 Nem maradt meg a korábbi készletekből nagyobb tárcsád? -
Nem tudom,én már teljesen meg vagyok zavarodva:(
Info-n beszélek most egy sráccal erről a témáról,és most pl írta,hogy neki is a 2002-es 206-os van meg,de neki 4 nagy tárcsa van hozzá,és 2 kicsi..nekem meg 4 kicsi -
vass17 #55058 Nem lehet, hogy a Tamiya b-szta el? Utcai autóknál van különség a méretük között elől-hátul, nem tudom, hogy van ez a rallyváltozatnál, de gyanítom, hogy a maratást ilyen szándékkal csinálták. -
CrazyCharlie #55057 Az is igaz
-
Mind1,ez örök titok marad