Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
<#bdead>

Csak nézd meg a TOW védettségét, és hasonlítsd össze akármelyik hk-éval. Hogy a mozgékonyságáról és tûzgyorsaságáról már ne is beszéljünk, a rugalmasságról meg megint ne.

Tudja valaki, hogy a csehek használnak-e T-72B-t reakív páncélzattal?
Más: régebben téma volt a harckocsik ára. Nem emlékeztem konkrét számra, de most megtaláltam a cikket, ha még érdekel valakit. 1992-es árakon egy új T-72Sz (T-72M2) 1,2 millió USD, T-80U 2,2 millió USD-összehasonlításképp egy alap, uránréteges páncélzat nélküli M1A1 3 millió USD-t kóstált...szemben mondjuk a 21.000 USD-s TOW rakétával
modellmaker
A how to bulid-je is elég jó (H) (Y)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
látom már 2db 1/48-as Tomcatet kell beszereznem 😄 nagyon szemezek az elsõ képpel, de egy VF-84 Jolly Rogers is mindenképp kell! végén olyan leszek mint az ázsiaiak, semmit nem fogok építeni csak Tomcatet, és még a WC-ben is Tomcat fog lógni <#idiota>

DJ Skyline
katapultos story? az is szép, szerintem láttad már, de van egy K*RVA SZÉP katapultos dioráma 1/32-ben <#falbav><#falbav><#eljen>

modellmaker
én egy ilyet akarok csinálni: kép

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
itt van most 3, oda ollóztam a képhez tartozó kommentet is /katt a kis képre/
ez eléggé mutatós lenne, és szép tisztelgés lenne a gép elõtt 😄

ez egy csöppet nagyobb kihívás, akiknek sok idejük van 😄 (meg sok referencia képük)

ez egy fokkal visszafogottabb, de ezzel is ellehet szöszölni

Glpetyus
thx

modellmaker
hajrá-hajrá, várom a képeket ^^

DJ Skyline
én már egy 1/48-nak is örülnék, lelkesen gyûjtöm a sok walk aroundot, képet, videót, mindent ami Tomcat <#idiota> van egy pár jó dioráma alap 1-2 walk aroundban, majd ha visszajutok a gépemhez akkor kiollózom õket

Újabb Tomcat gyöngyszem!!! Bár nekem sikerülne összehozni egy ilyet<#alien2>
Marha jól néz ki!<#taps> Azért a Marlboro kihozza az emberbõl a tehetséget...<#hehe>
Glpetyus
Nos,elkészült az ELSÕ 120-as figurám,nem lett egy nagy szám,bár nekem tetszik

1. a képek jó szarok lettek,kéne már egy új fényképezõ..
2. Amikor kivittem a makettet a kertbe,a saját doboz-fedelébe raktam bele,és nem vettem észre,hogy tele lett apró papír-szöszökkel,így ezt tessék leképzelni róla.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Glpetyus
jézusmária,ez nem normális

Jagi
még egy ember aki kurvára ráér 😊
+ respekt neki, nem gyenge teljesítmény

DJ Skyline
kell!!! <#szeret>

DJ Skyline
bazz, ez nem semmi hát igen, van különbség 😄

modellmaker

modellmaker

just a little bit fanatic...
Adam II
A méretarány is nagyon jó :C

modellmaker
*ergonomikus

modellmaker
Nem éppen ergonomkius kialakítású az az egér. 😄

Jagi
elõször valami másra gondoltam... vannak akik ráérnek 😊

DJ Skyline
félig meddig off, USS Eterprise gépház <#idiota>

Adam II
<#bdead>

Jagi
viszont nem árt ha szélcsend van 😊

modellmaker
kevesebb a por-szösz az tuti

Glpetyus
<#guluszem1> 😊

Jagi
félig meddig.
Vagy garázs, vagy szabad de a kabin akkor a szabadban van 😊 jobb a friss levegõn 😊

Glpetyus
Most esik le a hsz.
Te a szabadban fújsz ? <#guluszem1>

Glpetyus
omg o.O

Jagi
Ha már figura...
nagyobbat csak olyat vennék ami legalább ilyen:

ez meg 12k++ yen, úgyhogy hanyagolható is... ha majd miller leszek azért veszek vagy egy kamionnyit

Kit--Kat
és az eslõ ülés-sor elektromosan mozgatható elõre-hátra

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
hamar ki is halt:/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jagi
ja és az ülés meg balra elõre nyílik, amit most annyira sztárolnak hogy mekkora ötlet... az összes 2 ajtós amcsi vasban így volt már kurvarég, bocs2...
amin meg beszartam, hogy a G Astra extrái között ott vam az el. ablak. lol
a haver 82-es mazda 626 maffiamobiljában egyértelmû volt már akkor is, hogy mind NÉGY! az. Köszi ,)

Glpetyus
jaaa....<#sniffles>

Jagi
nem ez szerepjátékvonulat, de nem WoD és már rég kifutott...
Ólom, 5cm

Glpetyus
durva darab o.O

Glpetyus
aggy' má' egy linket,miféle vámpír figurák?
csaknem az Andrea egyik vámpír nénije?

Kit--Kat
Hát az biztos, hogy jobban odatették magukat az amik, mint most.

Kit--Kat
Edsel Pacer lesz.
Pontosan így fog kinézni:

Jagi
ja hogy Ford, jóvan 😊

Jagi
ahh b+, elekrtomosan vezérelt miaszösz '50-bõl? 😊
Mondjuk nem kell meglepõdni mikor létezik 1,4-es '87-es (asszem) automata civic KLÍMÁVAL, elekt. ablakkal, fûtött tükör miegymással... de az ilyeneken mindíg kifexem

Kit--Kat
Nos ez pont 1 kakukktojás,(végülis hívhatjuk kormányváltónak is) ennek a kormányagyában volt a váltó😊
Úgy hívták, hogy "teletouch drive".

Jagi
Na ugyláom, akkor mindenki szív nem csak én 😊
Boroljunk össze és sírjunk kánonban^^

a figurák inkább mûvész érzéket követelnek, valahogy az építés hiánya miatt nem érdekeltek eddig, bár van itthon egy két vampire figura meg LOTR Saruman, lehet elõveszem az egyiket, ha már a kezem teljesen össze lett vágva és a sebet már csípi a ragasztó... de addig (mert elhatároztam végre) az RX-7 lesz az asztalon.
Bár a nap süt lehetne fújnui azért nem kockáztatok. Jobbszeretek 4 puli társaságában a havernál 30+-ban makettet fújni (^^,)

Kit--Kat
Köszi😊

Glpetyus
megadom a postacímemet,ahova elküldheted a scudot,ha úgy érzed... 😄

kíváncsian várom <#wink>