Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: régebben téma volt a harckocsik ára. Nem emlékeztem konkrét számra, de most megtaláltam a cikket, ha még érdekel valakit. 1992-es árakon egy új T-72Sz (T-72M2) 1,2 millió USD, T-80U 2,2 millió USD-összehasonlításképp egy alap, uránréteges páncélzat nélküli M1A1 3 millió USD-t kóstált...szemben mondjuk a 21.000 USD-s TOW rakétával
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
1. a képek jó szarok lettek,kéne már egy új fényképezõ..
2. Amikor kivittem a makettet a kertbe,a saját doboz-fedelébe raktam bele,és nem vettem észre,hogy tele lett apró papír-szöszökkel,így ezt tessék leképzelni róla.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Vagy garázs, vagy szabad de a kabin akkor a szabadban van 😊 jobb a friss levegõn 😊
nagyobbat csak olyat vennék ami legalább ilyen:
ez meg 12k++ yen, úgyhogy hanyagolható is... ha majd miller leszek azért veszek vagy egy kamionnyit

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
amin meg beszartam, hogy a G Astra extrái között ott vam az el. ablak. lol
a haver 82-es mazda 626 maffiamobiljában egyértelmû volt már akkor is, hogy mind NÉGY! az. Köszi ,)
Pontosan így fog kinézni:

Mondjuk nem kell meglepõdni mikor létezik 1,4-es '87-es (asszem) automata civic KLÍMÁVAL, elekt. ablakkal, fûtött tükör miegymással... de az ilyeneken mindíg kifexem
Úgy hívták, hogy "teletouch drive".
Boroljunk össze és sírjunk kánonban^^
a figurák inkább mûvész érzéket követelnek, valahogy az építés hiánya miatt nem érdekeltek eddig, bár van itthon egy két vampire figura meg LOTR Saruman, lehet elõveszem az egyiket, ha már a kezem teljesen össze lett vágva és a sebet már csípi a ragasztó... de addig (mert elhatároztam végre) az RX-7 lesz az asztalon.
Bár a nap süt lehetne fújnui azért nem kockáztatok. Jobbszeretek 4 puli társaságában a havernál 30+-ban makettet fújni (^^,)

hát igen, van különbség 😄