Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
jó éjt! 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#integet2>

modellmaker
be creative

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#bdead>

Kit--Kat
Kössz, csekkolom.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
Igen. Van fotómaratott ló is magában, és van rendes embléma is. Nézz szét a hiroboy.com-on

Kit--Kat
Létezik olyan, hogy 1:24-es maketthez utángyártott Ferrari jelvénye úgy mint, domború ló, Ferrari felirat, valamint matrica alapu jelvények?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

modellmaker
semmi, csak nekem hóval is beadja. 😊

Glpetyus
hm? 😊

modellmaker
<#pardon1><#vigyor3>

Glpetyus
uhh
hav nélkül sztem jobb lenne.

Erõteljesen szódabikarbóna kinézetû.

modellmaker
lehet nem perfect angolból

DJ Skyline
boccs
"Here's 4 photos of my 1/35 Trumpeter MIL-4 Hound. As you can see I added quite a few details to improve my model. I hope you enjoy the photos." mondjuk írhatott volna kicsit részletesebb leírást, havat mibõl készítette, stb...

modellmaker

1/35 Trumpeter MIL-4 Hound

Jagi
ez meg... mhua
iszonyat álcafestés... a plüssmacik nem veszik észre 😊

Jagi
na jó 😊, majd egyszer 😊

ChevyG
hellókittiedísön nincs?😄
Glpetyus
:o)

gordon 24
Hát ez......😄

Downhill!!

Punker
<#wave>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
de csuki! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline

Glpetyus
Hali
Már készen van,de olyan kritikán aluli képeket sikerült este készítenem róla,hogy azt tuti,hogy nem töltöm fel 😄

Jagi
na azt már láttam egyszer 😊
kíváncsi vagyok a tiedre is 😊

Glpetyus
:o

ez nagyon jo elfoglaltsáág+!

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

greg benz
Mi alapján?<#hehe>

modellmaker
számold ki.

greg benz
Én már bármilyennek örülök,csak legyen😊 Mi lenne a nekem megfelelõ méret,nem tudsz segíteni?

ezek vannak

modellmaker
kb. a detail master-é jobb

greg benz
Sziasztok!

ez elvileg az a fonott cucc amit én keresek?

greg benz
Gyáá és mind out of stock<#falbav>amúgy köszi

modellmaker
Hiroboynál lehet venni fonott cuccot, van több méretben is. link

a könyök meg megfelelõ átmérõjû rézdrót krómmal lefestve, majd kék vagy piros clear festékkel megdolgozva 😊

greg benz
Hy ól ismét😊 Végre találtam baromi jó képeket a 205-ös motorterérõl,és felmerült pár kérdés: tudja valaki honnan tudnék szerezni olyan fonott drótot? ( jobb oldali hûtõnél van) meg ezeket a piros-kék könyököket😊 asszem egyenlõre ennyi

greg benz
Jaja,tamiyák közül is a jobbak közé sorolnám,szerintem marha jó kis makett😊 És van hozzá maratás is<#taps>

greg benz
Ebay-en szereztem, 5ropi volt póttával<#vigyor3>Ha jó lesz minden meg annyira belehabarodok (még ennél is jobban😄) akkor lehet veszek majd egyet megint,és azt megcsinálom ilyen ,,utcai,, verzióra<#miaz>

modellmaker
szokásos tamiya minõség?

DJ Skyline
bár nem vagyok francia autó párti, de ez jó választás volt ^^
és látom van motor <#eljen> mondjuk ennél az autónál nem lehetett volna megoldani a szokásos Tamiya eljárást, hogy a motor alját egybeöntik az alvázzal és köszönjük viszlát! 😄 mennyibe került? lehet felírom a "must have" listára 😄

greg benz
Sziasztok😊

next projekt<#vigyor>

Jagi
A!
<#wow1>

Glpetyus
ezzel nem vagy egyedûl 😊

gordon 24
Ez igen! Basszus mekkora különbség az enyémhez képest😄

Downhill!!

Glpetyus
ehh <#szeret><#buck>

Glpetyus
:o

Glpetyus
trélerrel mégszebb -.-

modellmaker
fú, király <#eljen><#eljen><#eljen>

Glpetyus
Glpetyus
😄DD

modellmaker
😉
😉 -2

:CCCCCCCCCCCCccc