Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg van képed arról,hogy milyen állapotban van?mert utcainak lehet meggondolnám😄
Keresek megvételre Tamiya Subaru Impreza WRC 2005-ös makettet!
ide írhattok: [email protected]

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
bár nem túlzottan makett, de dioráma ötletek akadhatnak az oldalon azért
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
vizet gondolom csinálsz alá (?)
Van vmi terved rá?
Nemrég vettem egy doboz vallejo mûvizet,...hát elég vegyes érzéseim alakultak ki a termékkel kapcsolatban.
Akartam valamit még kérdezni, de közben megtaláltam, errõl van szó?
link
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
amúgy jó lesz a tutaj, nálam is fent van a kívánság listán
review
elég jó,de az ára is elég "dragonos" lett 😊
Beérném én egy 1:35-össel is, CSAK JÖNNE MÁÁÁÁR!!! Bár lehet, hogy töröltetem a rendelést...(?)<#fejvakaras>#fejvakaras>
Még tegnap este "megtömítõpasztáztam" a PBR-t, gondoltam hagyom jól kiszáradni, addíg délelõtt összedobom a figurákat. Egy óra alatt készen is voltak, hát akkor nekiállok a Dragonoknak is...eddig tartott, 4 tetves figura elvitte az egész délutánt!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Vigasztalásul elõvettem a PBR-t, hát el is felejtettem a húzottszemûeket! Majdhogynem festésre kész a kicsike, pedig csak tegnap+ma foglalkoztam vele...ezentúl Tamiya, vagy semmi<#szeret>#szeret>
Nem kaptam lakkot de nem baj a képeken se nagyon fénylenek jó lesz a matt is. Felhígitom 1:1 arányban lefújom és erre néhány matrica felhólyagzik és ugyanúgy fénylik a felületük ha úgy éri a fény.
MIT CSINÁLOK ROSSZUL? Tényleg ilyen szarok a matricák? Ez Revell nem Academy de nem nem és NEM szarnak kell lenniük.
Bocsi csak kicsit mérges vagyok és letört<#sir>#sir>