Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Hát igazándiból rallye-t szeretnék építeni belõle😞 úgyhogy sajnos szerintem felejtõs..

Esetleg van képed arról,hogy milyen állapotban van?mert utcainak lehet meggondolnám😄

DJ Skyline
modellmaker rápályázott 2500-ért 😊 hát a kasztnit elkezdtem összerakni, de az antennák letörtek így azt pótolni kell valamilyen módon. az alváz is összevan már rakva, matt fekete az egész, a felnik is matt feketék. igazából egy Richard Burns emlékautónak készült anno, de egynlõre semmi nem lett belõle, emez. ha érdekel akkor beszélhetünk róla, ha nem akkor a nyakamon marad. ha rendes Rally autót akarsz belõle akkor kihívás lesz kicsit, ha valami más egyébre akkor még bárhová lehet szõni a szálakat.

greg benz
Mennyire?<#miaz>

DJ Skyline
hát, pont van ilyenem, elkezdett

greg benz
Sziasztok!

Keresek megvételre Tamiya Subaru Impreza WRC 2005-ös makettet!

ide írhattok: [email protected]

Glpetyus
<#eljen>

DJ Skyline
komoly <#eljen>

A hajóval nem haladtam látványosan, ellenben az LRRP figurákat ruháit megfestettem...holnap rakok fel képet róluk, aztán várom a kritikákat...legfõképp arra lennék kíváncsi, hogy elkezdjem-e elõrõl<#conf>. Csak azért szólok elõre, hogy felkészülhessetek a látványra<#nyes>
Banyek hogy elmerült a sárban<#guluszem1>
modellmaker
Kell egy ilyen Vityaz. 😄 valszeg nem kéne az egyetemen parkoló díjat fizetnem, mert az õrbódé meleltt valahogy nem fér el xD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
fú király, hát ez kurva jó 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
orosz szülemény barátoknak pár kötelezõ jellegû galéria. Vityaz elég masszív darab, átmegy az mindenen 😄 youtubeon van egy jó kis videó róla. ez-e. tele van a net olyan képekkel ahol jó csajok pózolnak szuper kocsik mellett, na de mikor láthatunk ilyet _😄d

bár nem túlzottan makett, de dioráma ötletek akadhatnak az oldalon azért

<#kuss><#nezze>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Glpetyus
<#guluszem1><#csodalk>

Megmondom öszintén nem tervezek alá diorámát...megelékszem a gyári tartóbakokkal egyenlõre. Lövésem sincs hogyan kéne nekilátni, hát még hogy az a víz szép is legyen...<#guluszem1>
Kicsit megvadultak, elismerem. Fû, sör, szánsájn, Mekong-delta...<#circling>
Glpetyus
na mostmár jó itt is,hát van még munka rajta 😊
vizet gondolom csinálsz alá (?)
Van vmi terved rá?
Nemrég vettem egy doboz vallejo mûvizet,...hát elég vegyes érzéseim alakultak ki a termékkel kapcsolatban.

DJ Skyline
és már azt is tudjuk hogy szeretik a tejfölt <#idiota>

elég jól nyomják táskával a hátukon😄
Akartam valamit még kérdezni, de közben megtaláltam, errõl van szó?
link

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Adam II
Éneklik ,hogy "In the navy" mialatt mossák a fedélzetet.

DJ Skyline
😄D! bréjkelnek, valamivel elkellett ütni az idõt 1-1 unalmas járõrözés alatt 😄

amúgy jó lesz a tutaj, nálam is fent van a kívánság listán

<#eljen><#eplus2>a figurák a hajón is ilyen érdekes pózokban fognak állni?😄

Nálam pikk-pakk behozza...
Glpetyus
Hát lehet itt a géppel van vmi gond,de ezt a tetü oldalt vagy 2 percig tölti,aztán meg csak egy nagy homály képet kapok.Majd otthonról megnézem,addig nem nyilatkozom 😄

Néhány fotó a PBR-rõl:katt Még csak 1 igen vékonyra sikerült festékréteg van rajta, még szebb lesz(remélem<#confused>)
Glpetyus
<#sniffles>

Boccs Petyus, ma nem lesz fotó<#szomoru2>
Glpetyus
Glpetyus
rajtavan ez is.... 😊

de hobbybosstól ez kéne a keginkább 😮

Ja, pedig nem kapsz hozzá olyan sok extrát, ami indokolná...a sorozat többi tagja (AS-40,-41,-43) is drága az Italerihez képest
Glpetyus
<#alien>

Glpetyus
Egy ilyet szeretnék még beszerezni.Legalábbis a listára felkerült 😊
review
elég jó,de az ára is elég "dragonos" lett 😊

Leplezzem le milyen balf*sz módon rakok össze egy makettet?<#nyes> Ám legyen, holnap, ha lesz idõm rakok fel képet<#hehe>
Jó a Hasegawának ez a sorozata<#wink>
nonicks
hol lehet ilyet venni?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Glpetyus
PBR,az a "csónak" ?
KÉPET!

DJ Skyline
Hasegawa Fw-190 Eggplane, jópofa 😄

<#finom>
Beérném én egy 1:35-össel is, CSAK JÖNNE MÁÁÁÁR!!! Bár lehet, hogy töröltetem a rendelést...(?)<#fejvakaras>
Még tegnap este "megtömítõpasztáztam" a PBR-t, gondoltam hagyom jól kiszáradni, addíg délelõtt összedobom a figurákat. Egy óra alatt készen is voltak, hát akkor nekiállok a Dragonoknak is...eddig tartott, 4 tetves figura elvitte az egész délutánt!
nonicks
Ilyen részletes makettet hol lehet venni?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Glpetyus
modellmaker
Aha.

Adam II
Erre nem is gondoltam. Tehát legközelebb lefújom fényes lakkal aztán ráteszem a matricát és utána fújom rá a végsõ lakkréteget?

És fényleni is fog ha nem fényes felületre rakod fel.

Még mindíg nem szerezték be a Tigrisemet<#boxer><#violent> Asszem holnap Miss Silvia Lo kapni fog egy szívhez szóló (lek*rvázástól "mentes" <#eplus2>)emailt...lehet nem lett volna szabad olyasmit rendelni, ami nem "in stock"...<#szomoru2>
Vigasztalásul elõvettem a PBR-t, hát el is felejtettem a húzottszemûeket! Majdhogynem festésre kész a kicsike, pedig csak tegnap+ma foglalkoztam vele...ezentúl Tamiya, vagy semmi<#szeret>
Adam II
Nah kissé lenyugodtam mert most, hogy szárad az az egy két matrica is kiegyenesedik ami felhólyagosodi látszott.

Adam II
Nos most kicsit úgy érzem feladom a makettezést.
Nem kaptam lakkot de nem baj a képeken se nagyon fénylenek jó lesz a matt is. Felhígitom 1:1 arányban lefújom és erre néhány matrica felhólyagzik és ugyanúgy fénylik a felületük ha úgy éri a fény.
MIT CSINÁLOK ROSSZUL? Tényleg ilyen szarok a matricák? Ez Revell nem Academy de nem nem és NEM szarnak kell lenniük.
Bocsi csak kicsit mérges vagyok és letört<#sir>

Szép lesz ez!<#eljen>
Glpetyus
Tudod,hogy én is leálltam 5-6 évre.
Ne félj egyszer visszajön a kedv,garantálom 😊