Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza 4 és fél órámba tellett<#rolleyes>#rolleyes>
"Revell kit just built out of the box in two days. Tarmac made by a graphic program and printed out.
This model won the 2st place at Airliners category of Ankara Air Museum’s modelling contest (2008)."
Melyik volt két nap: az összerakás, vagy a festés?<#hehe>#hehe>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
DE ennek tetejébe,oldalanként 2 darabból van...
Mivel az eredeti jármû is egyszerü mint egy raklap,a makett is az.
Az összeállítási útmutatón kifeküdtem -egyetlen lap,a 2 oldalán nyomtatva-.Nem láttam ilyet már vagy 10-12 éve 😊
De amúgy tényleg,kb egy italeri szint.
A korról mondanék egy érdekeset...Makettinfóról vettem egy Tamiya M113FSV-t. A figura használhatatlan, egy-két aprólék nem a legszebb kidolgozású...DE! egy szombati nap + egy vasárnap délelõtt alatt festéskész állapotba hoztam, kifúrtam a löveget+a kipufogót...sorja semmi, illeszkedés tökéletes... Ja, igen; 1974-es gyártmányt! (persze a festést elb*sztam, de majd lemosom róla)
egyébként a dragon akkori makettjei ilyenek voltak.Nekem a Zsu-23 "Shilka" van meg a "régi idõkbõl" ,az is elég melós volt,de megérte melózni vele 😊
Persze a kidolgozása azért jócskán meghaladta a kor szinvonalát.(ne feledjük hogy legalább 15 éves makett)
hát elszoktam már ezektõl a centis illeszkedési hibáktól <#wilting>#wilting>
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Aztán festettem fasza teszkós sprével (-,-),utána tamiya-val^^,és utána vettem airbrusht,azóta a legkisebb elemet is azzal festem!

....