Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megcsavargattam az alvázat, úgy néz ki jó lesz talán<#conf>
Befejeztem a SCUD kabinjait (képek; a minõségért elnézést kérek, össze-vissza futkároztam a lakásban, de vagy túl sötét volt, vagy szikrázó napfény<#wow3>). Nem fog látszani túl sok belõlük, zártra építem majd; azért kritizálni lehet<#hehe> Természetesen azonnal felpróbáltam mindent az alvázra, hogy is fog kinézni...és jött a sokkos gyomorgörcs+vagy 3 cigi zsinórban. Látványosan meg van csavarodva az alváz, a vezetõfülke és a motorrész gyönyörûen dõl jobbra; persze a lengõkarok már a helyükre vannak "hegesztve"(azokkal is mit szenvedtem, mire kb. egysíkba álltak), úgyhogy egyenlõre nemtom mi lesz...a vicc az egészben, hogy mikor az alvázat ragasztottam, még vízmértékel is nekiesetem, hogy tutijó legyen<#falbav><#violent>
modellmaker
jajj már :|

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Adam II
😮 Ez tök jó

Glpetyus

kemszi2
looool
kemszi2
30dodó,annyira azért nem is vészes
greg benz
bondozsan<#vigyor3>

kemszi2
ez aoshima
greg benz
jaa hát ez ezeréves kiadás és feltehetõleg egy rakás...😛

Az aoshima nagyon fasza,de cserébe drágas is

kemszi2
de van aoshima is tényleg
kemszi2
õõõ izéé😊
greg benz
Aoshima gyártja..és 6-7 alatt nem kapod meg

egyébként minden stimmel

kemszi2
kemszi2
óóó basszameg...elkezdtem a lanciát matricázni...már mikor megjött láttam a matricán hogy olyan mintha meg lenne repedezve.hát most ahogy felraktam....próbálom simiítani rögtönszakad,matrica lágyítóval még megpróbálok trükközni kicsit ,remélem sikerül megmenteni.ráadásul még csak nem is lesz szép a felület😞
kemszi2
hát majd a lancia,mini,porsche,g merci összerakása után lehet róla szó😄 szóval legalább 1 év😄
DJ Skyline
AMT makett, nem tudom mennyire beszerezhetõ. de a banner alatti oldalon a mukinál meglehet érdeklõdni, szerintem fillérekért beszerezhetõ

kemszi2
asszem ezt megfogom építeni egyszer😊
<#hehe>
nonicks
<#eplus2><#eplus2><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Glpetyus

nonicks
hogy a gumilánctalp mekkora szívás!+!!(nem ragad meg ha oda ragad akkor is elhajlik)

nonicks
italer 1:72-hõz (3 katonával)

nonicks
mai szerzemény

Glpetyus
faszomat a zvezda-ba is.
idegroham kerülget néha,komolyan mondom <#wilting>

nonicks
chromax akart lennni csak közben beszélgetem és elírtam!!

Adam II
Igazság szerint engem sem. Mondjuk ellene sem vagyok.

DJ Skyline
felõlem holnap is lehet, túlzottan nem foglalkoztat ez az import szar 😄 minta hogy a valentín nap sem, meg az összes többi ilyen átvett dolog

Glpetyus
ma halottak napja van...
faszom a hülye jenkik majmolásába -.-

Adam II
Az tegnap volt.

DJ Skyline
bár én aztán marhára nem ünneplem, de kellemes helovínot mindenkinek <#wave>
1/48 Hasegawa F-14D ""Halloween"

A Chrome nem Chromax lenne inkáb? Mert azok egészen jók, és az áruk is kultúr.

De legalább ennyire fontos a jó kompresszor, ami stabil levegõnyomást biztosít, és nem pulzál a belõle kiáramló levegõ.

Igazából máris elõbbre tartok. Az elsõ két szekció egyben van már(1-2 biszbasz kivételével), tõmítettem az állványt+a rakétát is...az alvázra nem maradt idõm, majd holnap erõsítgetem
Nekem Revell jutott. Nem rossz, de biztos van jobb...
nonicks
amúgy ti milyen márkájú airbrush-t használtok?<#idiota>
és szerinetek milyen minõségû a Chrome márkájú airbrush?

Glpetyus
azthittem már elõrébb tartasz 😊
rakétán lesz mit csiszolni.

nonicks
ecsettel van festve? amúgy tömítõ anyagként mit szoktatok használni?😄

Néhány kép az épülõ SCUD-ról ITT. Még csak egy rétegben van festve a kabin és csiszolni is csak tömítés után állok majd neki.
Adam II
Nekem meg tönkrement a fényképezõgépem ezért nem tudok képet küldeni a Eurofighterrõl pedig már jó ideje kész van 😞

Ok, köszönöm
Kapsz képet, ha (már megint<#gun><#violent>) feltöltöm az aksikat...2 hete sincs, hogy feltöltöttem õket, csináltam vagy 4 képet és már lemerültek...vennem kéne újakat<#fejvakaras>
modellmaker
vaalszeg zsíros volt a felület

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ma fújtam életemben elõszõr Tamiya sprével, egész jól sikerült így elsõre, de mért van az, hogy néhány alkatrészen buborékos lett a festék?

DJ Skyline
nem ismerem a török makettezõket, lehet ott dioráma terén ennyire futja 😄

modellmaker
vmelyik pro modell-ben van egy kis teszt róla, majd megkeresem neked.

Glpetyus
képet!

Glpetyus
😄D

Hát látszik is a kifutón, hogy nyomtatott:l Nem tudom, hogy ha már versenyre viszi, akkor miért nem csinált normális alapot<#vigyor4>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A toff.hu-ról rendelt már valaki? Jók a matricáik? Mondjuk a felségjelek zöldje kicsit élénknek tûnik...<#guluszem1>
Igen, Dragon. 9k-ért vettem anno
DJ Skyline
Dragon kit? mennyi vót' az ára?