Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Ilyen Michelin fújósablont keresek a pözsó gumijához,nem tudjátok honnan tudnék szerezni?fontos lenne😞

Csak egy apróság: legközelebb, ha védõrácsot ragasztasz a hûtõkre, fesd le a belsõ részeket is, mert nagyon elüt a mûanyag szürke színe.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nah a végefelé jár a nagymacska építése, már csak pár vonás, meg kacat rá és kész is...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nézegettem német makettes fórumot,srác 2003-mas 206-ost épít.. szintén maratott fékeket használ
És nála is felemás a dolog😄
Lehet van benne valami..de azért talán a frissen gyártottak voltak ilyen fényesek szerintem még<#fejvakaras>#fejvakaras>
(a trabik kicsit túlfényesek, nem?)
Nosztalgia😊
Azt azért megnézném, hogy valójában milyen könnyen áll össze...<#hehe>#hehe>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Meg amúgy sincs még semmi kifestve sokminden rajta.." - ez valóban egy lélekemelõen szép mondat<#eplus2>#eplus2>
inkább ilyen képeket kell nézegetni,mint ez pl.
A gyártók elkövetnek néha hibákat, nekem például rosszul van megadva a Hanriothoz a fõszín, csak véletlenül vettem észre, így nem vettem felesleges festéket. De tesóm italeri Mi-24-eséhez sem talál árnyalatban az egyik alapszín.
Persze, ha ez kiderül, akkor inkább utánajárok, és nem egy kép alapján keverem a festékeket, de ellenõrzésnek szerintem nem rossz..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Meg amúgy sincs még semmi kifestve sokminden rajta..
de örülök,hogy eltaláltam azt a szint,amit akartam.(talán 91-tõl használják ezt a szint -a világosabb mellett-)
Srácok, nincs valakinek elfekvõben egy pár iráni kokárda? (lehetõleg 1:72-es)
Nagyjából ezt szemléltették ezen a képen is:
(az oldalon van nagyobban is)
Az alumínium szinnel ugyanígy szárazon tudod az éleket koptatni.
A rozsdát még nem igazán teszteltem, de szárazon nem mutat jól, ezért hígitós ecsettel kell belemártani, egy kicsit nem árt szerintem kiecsetelni, mert túl sokat vesz fel, és ami benne maradt, azt értelemszerûen felfesteni.
A sarat és egyéb dolgokat nem próbáltam, de azért érdemes megnézni a többi felhasználási tanácsot is, illetve van ott pár videó is.
Ugyanezt el tudod érni a többiek által is javasolt pasztelkrétaporral, vagy pigmenttel. De egy ilyet akkor is érdemes hozzá beszerezni, mert nagyon jól használható:

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21