Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A korábbi képeken még nedvesen jobban bejött a színe. Szerintem érdemes hozzákeverni valami feketét. Persze majd a többiek megmondják...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
El kell, hogy keserítselek benneteket, a föld az föld, magam ástam a kertben, ahol felénk jó kis termõföld van és nem homok. A fénykép csal. Mert ha a dobozba nézek, ahol van az átrostált föld, na ott már szürke😄
A homok itt már tényleg elfogadhatóbb az én szememnek is, de túl világos. Azaz ez homok és nem föld. Szerintem barnás földes színben jobban nézne ki. Ha lemegyek az udvarra és megnézem, hogy a járda padkánál milyen a talaj színe az is sötétbarnás, szinte már fekete.
Kapu és deszkás szakasz az királyság! A növény is jó ötlet, tetszik!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A többit lehet! Még hiányzik a növényre a levél, a fû, porozás és moha.

https://plus.google.com/u/0/photos/101237757934267624560/albums
makett.tk
http://www.argep.hu/trend/TRUM/Trumpeter-kv-2.html
makett.tk
makett.tk
Tökéletes választás! Könnyen és gyorsan összerakható makett.
acryl hígítók
tamiya_81040_acrylic_thinners_X-20A
makett.tk
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Érzem is, hogy menne egy elfogadható szinten, egyedül a szem az ami még sötét folt.
Tiger dio után, PzII után. Sõt van egy tamiya és egy academy figurám, na azok után 😄
Hobby Color akril festék, kell-e hígítani, ha igen mivel?
Kellett volna hozzá rendelnem vmi speckó hígítót vagy vízbázisú festék lévén megfelelõ pl. a deszt víz is?
Mikor kezdesz bele a festésükbe?
Hozzá jutottam egy másikhoz is, ez a saját munkája:

makett.tk
van valakinek tapasztalata a tamiya pzkpfw II. (ausf f/g)-vel kapcsolatosan?
Használj Ebelint, az nem marja meg a mûanyagot.
Nagyjából lecsiszoltam a felületet, de vannak olyan kis területek, amikhez nem tudom hogyan kezdjek hozzá...
Helyzetjelentés BTR témában...<#smile>#smile>
A lakkot valószínûleg nem kevertem fel eléggé, mert most sokkal inkább félfényes, mint matt. Nem tudom, lesz-e erõm, kedvem újra lefújni... Amúgy ezen kívül minden kész, max. még a torony aljára teszek egy kis port, mert így nagyon elüt még a testtõl. Az alap ugyanott tart...<#smile>#smile>
Italeri általában a legelsõ mindenkinek (vannak közte brutál rosszak)
Ennek is lockolt már a bootloadere?
A Dragon nagyon jó minõségû, de nagyon sok darabból áll. Gyakorlásnak Academy, Tamiya lenne inkább jó, szvsz.
makett.tk
A Dragon márkájú makettek milyen minõségûek?
Ha nem sikerül a Shermanon javítanom a problémát, lehet, hogy veszek egy PzIII-at a Dragontól, ebbõl meg csinálok egy roncsot...
Este dobok majd fel képet a toronyról, meg megírom a lemosó márkáját is. 😄 (persze csak kínomban nevetek 😊)
A lemosó márkája érdekelne engem is, hogy véletlenül se vegyek 😊
Milyen márkájú lemosó volt?
Sajnos a felhólyagosodást csak csiszolással fogod tudni eltüntetni. Esetleg még segíthet, ha egy éles szikével lefaragod, de csiszolni akkor is kell. Melyek ezek a kicsi részek?