Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy romos PzIV-em és egy Zgkw 18t van Opel Blitz is, csak a trailer kellene. Vontatóval együtt láttam, lehet beszerzem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
makett.tk

makett.tk
Színvonalas újság, de és minden bántás nélkül!!!!! ez a megbízhatatlan megjelenés sokak kedvét elvette.
Ám hallottam egy másik készülõ újságról, de mivel ez kb. 1 éve volt, valószínûleg abból nem lett semmi.
Renault magnum http://kamionszim.hu
De én is megpróbálok szerezni régi számokat. Amióta makettezek (KB2Év) nem sok 😊 de mindig megvettem ezt a lapot.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Szerintem én megveszem a régebbi számaikat is, mert eddig csak néhány van meg...
Nagyon szomorú vagyok. Ez az újság gyakorlatilag végígkísérte a makettezõ pályafutásomat, sok jó cikket olvastam el benne, némelyiket igen sokszor. Sok technikát belõle tanultam meg, s gyakran amiatt vettem (vagy nem vettem) meg egy makettet, mert az újságban jót (vagy rosszat) írtak róla. Ehh! 😞((
makett.tk
nálunk ilyen vékony nincs sajnos 😊
Ennek is lockolt már a bootloadere?
a puttyot én nem hígítottam, valszeg ez volt a baj, de kipróbálom ezt a kókusztejes fülpikkálót.
Tényleg, én meg nyomdai nyomólemezbõl tudok szerezni 0,15mm-est, meg van itthon 0,3-as is. Akinek esetleg kellene, tudok adni. (itt fõként debreceniekre gondltam, esetleg Ferin keresztül. 😉 )
Apróbb javítás: nem kell azonnal visszamosni. Ha akarod, egy hét múlva is szépen le tudod mosni a felesleges, megszáradt tömítõt.
makett.tk
makett.tk
makett.tk
Ja, és egy kérdés: ezen a fórumon esetleg lehet hirdetni eladó cuccokat?
Nincs mit!
Akkor este beugrom és veszek egy kókuszosat, talán elnyomja a putty rettentõ szagát. 😄
Többféle illatban kapható, így a színe lehet zöld, narancssárga, kék... stb, de a használhatóságát ez természetesen nem befolyásolja.
A lényeg, hogy a mostani megszáradt pasztát, el kell tüntetnem és úgy felhordanom az újat, hogy a lehetõ legkevesebbet kelljen csiszolni, mert nagyon szûk a hely.
Az Ebelin az k.lakklemosó?
Ezt az ötletet gyorsan felejtsd el! 😊
A gyurmának ugyanis megvan egy olyan kellemetlen tulajdonsága, hogy évek múlva elkezd kifolyni a helyérõl valami zsíros szutyok.
Az Italeri tömítõpaszta is ugyanolyan gyorsan szárad. Vagy kis mennyiségben adagolod a helyére az anyagot (azaz nem próbálod egy vastag rétegben rákenni), vagy meghígítod Ebelinnel. Ettõl a paszta szépen kenhetõ lesz. Ekkor is gyorsan szárad, de talán némileg lassabban.
Hidd el, a Revell tömítõpasztája igen jó cucc, a nagyok közül is sokan ezt használják.