Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
makett.tk
makett.tk
makett.tk
Én ezt használom:
Xacrylix
Én saját hígítójával 1-1-ben hígítom.
makett.tk

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

-feszítõ, hajtó kerék
-futó görgõk
-felsõ görgõk
-lánctalp
-pótlánctalp darabok
-az nagy háromszögletû izé
-kézi szerszámok
-"poggyász"
-elsõ pótlánctalp tartó
-pótkerék
-vontató kábel
Ez a kettõ festékem van itthon.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A lánctalp sem?
"A színe vagy vallejo német páncélos szürke vagy revell német páncélos szürke."
Vallejo? Bátor ember! :)
A Tamiya XF-63-ason nem gondolkoztál el?
A vontató kábel mihez képest vastag? Mivel nem volt hozzá gyárilag, így arra gondoltam, hogy ez hadizsákmány.
Szenvedni pedig nem fogok, ugyanis a cuccok fele nincs felragasztva <#beka3>#beka3>
A színe vagy vallejo német páncélos szürke vagy revell német páncélos szürke.
meg hogy kel e higitani és ha kell mivel!
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Három észrevétel (nyugi, nem súlyosak :) ):
1. A vontatókábel szerintem túl vastag.
2. Azt a pokrócot szerintem vedd le, mert nem illik a maketthez. Ha nagyon nem akarsz lemondani a pokrócról, akkor inkább csináld meg vékonyra kinyújtott puttyból.
3. Te is meg fogsz szenvedni a kerekek és a lánctalp festésével. :)
Milyenre fogod festeni?
Ennek is lockolt már a bootloadere?

Az építés persze :D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.