69150
-
Ezt mennyibe fáj? ^.^ -
32-es Hasegawa Dora:

szep kis meretei jol latszanak ezen a kepen!

...es ebben a Revell dobozban is ez van!!! jotudni ;)
-
Én az ITALERI-t venném :)
(nem az ár miatt...,én csípem..viszont a Hellerrel csak szívtam idáig:P) -
Én nem tok angolul de szerintme a hellerekhez van egy kis feljavító is. -
Igen..nekem is regi hellerem nagyon gagyi..
De francia..a gep is az ..es 48-ban allitolag szep a Heller Mirage 2000-es...
Nem tudom..ezert kerdzem. (keszmakettek kepe alapjan ez elkepzelheto)
Italeri
Heller
Heller -
Heller? Hát nem tom. Én azt eddig még csak fikázni hallottam. 1db Heller makettem van, de még az Italeri szintet sem üti meg. -
Ita 3-4K kozott
Heller 6-7K kozott -
(Nekem mintha a kepek alapjan a Heller-e reszletesebbnek tunne...de tapasztalata valakinek esetleg?)
(Vagy vegyem meg mind2-t mi es mondjam el hogy mi a tenyallas? :DDD) -
Mennyi a Heller? ^.^ -
Segitseeeg!
Italeri 48-as Mirage 2000C
vagy
Heller 48-as Mirage 2000 C
???????
majd dupla anyiba kerul a Heller! -

-
-
UP ^.^ -
Király szmájli :P -
-
:D -
Lelovom a lovad ! 
-
HI 

-
Jolelvagyok(unk)...nah lepek kicsit mast csinalni..
Majd jelentkezek...csao
-
Vigyázzá' mer' =
-

-
-

-
-

-
-
Imádom!! :)
Linket PLZ :P -
igen, az jobb szó.
ami makett/modellezés az pl. a warhammer 40.000-es ólomfigurák, ott te rakod össze és fested ki a dolgokat... -
Akko' viszont offtopic pfffffffff 
el innen 
-
Akkor az "gagyi"...:)
Én azokra gondoltam amit ugyanúgy kell összállítani,mint bármely más figurát :)
Ez így tényleg nem makettezés,hanem gyüjtés :0 -
ezeket festve, összerakva kapod meg (tesómnak megvannak a horror-soroztatokból néhány figura), csak maximum a kampókat kell a helyükre aggatni, és a hátfalat felállítani... de több munka a macfarlane-es cuccokkal nincs. -
:DDDD -
Mér' ne lenne benne alkotás??
Ezek se egybe vannak(nagyrészt),ráadásúl neked kell kifesteni őket...
És én pl. azt szeretem a legjobban...(mármint festeni) -

-
ez nem makettezés a szónak annak az értelmében, hogy te rakosgatod össze a dolgokat apró darabokból. viszont annyiban igen, hogy "valódi" dolgok méretarányosan kicsinyített másai lesznek a birtokodban a végén... természetesen nincs benne az 'alkotás' része a klasszikus dolognak, itt csak beállítod egy környezetbe a figurát, és örvendsz neki :) -
Mistel 5 (jol megfigyelheto, hogy itt mar tudatosan tervezett a "bomba"...szinte mint a mai testverei a robotrepulok!)

-
egyéni szoc. probléma :P -
Most lehet paran megharagszanak ram! De szerintem ezek a figuras dolgok, foleg az ilyen mozi, sci-fi horror figurasok nem igazi makettezes! Ez sokkal inkabb szobraszat, azzal a negativ elojellel, hogy nem kell a szobrot megformalni, csak eletet kell bele onteni! Sokkal tavolabb all szerintem az igazi makettezeshez, mint a szobraszathoz!
Szepek de engem nem erdekelnek...persze ez utobbi nem jelent semmit.
(Ni ha egy 35-os katon egy dion van az telljesen mas..az makettezes az en olvasatomban...de egy Predator (megjegyzem, az egyik kedvenc Sci-fi figuram) mikor jol bemutat..nah az nem :P) -
Sejtesem szerint az egesz Mistel4-nek az alapja a sebbesegben keresendo!
ugyanis a leirasok szerint tudjuk, hogy a viszonylag lassan egy atlagos bombazo sebesegevel kozeledo Mistel 1-2-esek (ugye ok Ju-88-as bombazokbol voltak atepitve), konnyu "celpontok" voltak es sok esetben a legvedelem elogg szarnyaszegte az "oriasbombat" mint az celba ert!
Egy 262-s viszont 8-900 Km/h-val is kozeledhetett, igy joval nagyobb "biztonsagban" volt mint egy ketmotoros bombazobol epitett Mistel...joval kevesebb ido allt rendelkezesre, a 3-4x akkora sebessegbol adodoan!
Tehat az 5let elekepes...az elv nem rossz..de egy haldoklo utolso ketsegbeesett nyogeseitol hangos birodalom utolso szanalmas erolkodeseihez tartozott az egesz Mistel program!
Ezzel soha nem tudtak volna a haborut megforditani, vagy kesleltetni a veget...ellenben ha a kezdetektol csak vadasz 262-es epult volna! Akkor igen.. -
REKLÁM (de nekem semmi bevétel tőlük :) )
a macfarlane-es figurákat ők hozzák be magyarországra, és mormális áron lehet tőlük vásárolni:
holdfényteam