Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ez is ragasztós volt, bár gyárilag adták a Tamiya-hoz...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam II
Na ja ez a baj az extrákkal nem mindenhez gyártanak!

DJ Skyline
Mi a kedvenc verdád Fefe?? Skyline

DJ Skyline
Italerinek is van szemenkénti kittje...csak az nem pattintós hanem ragsztgasd címû!

DJ Skyline
😄

Punker
a profik vesznek szemenkénti fém lánctalpat, csak az a baj hogy nem árulnak minden tipushoz, talán 2 féllánctalpasom volt aminek szemenkénti lánctalpa volt, iszonyatosan megszenvedtem vele mire felraktam...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam II
Én nekem ilyen helyen bõség zavarom támad és csak rohangálok a polcok között mint egy mérgezett egér😊

DJ Skyline
Nálunk is így néz ki a terep...csak kevesebb a doboz!

Adam II
Jó kis hely!

DJ Skyline
én egyszer vettem egy 1/35 Italeri Panther tankot...persze hogy a lánctalp gumi volt...jöhetett a forró víz..

Punker
menyország 😊)

DJ Skyline

Punker
meg kell kicsit olvasztani a mûanyagot, volt 1 szétlõtt felborult/robbant dzsip-es diorámám a lövés nyomokat izzásig hevített tûvel csináltam, a vékony darabokat meg forróvízben lehet a legjobban alakítani

DJ Skyline
http://home.interlog.com/~ask/scale/model2.jpg

Fefe
Én is erre gondoltam.

Adam II
De 1/72 es helikopterhez kellettek.

Adam II
Ez jól mutatna egy diorámában.

DJ Skyline
ezé' jó az 1/35

DJ Skyline
😄 lol

Fefe
Ez nagyon tetszik

Adam II
1/72 katonának még akkora sincs.

DJ Skyline
😄

Punker
mármint szemet, borostát, sebhelyett...

Fefe
Na az még kemény lehet. Egyszer láttam ahogy haver csinálta

Punker
nem 😊)
csak tûvel egyszerûbb 1 borsó méretû arcot festeni mint ecsettel....

Adam II
Én tût általában a gépek bordázásának festéséhez használok néha de szerintem jobb ecsettel (persze a legvékonyabbal)

DJ Skyline
csak nem tetkó mester vagy?

DJ Skyline
mindent neked kell

Punker
én az emberek arcát mindig tûvel és nem ecsettel csináltam...

Fefe
Azzal valamelyest könnyebb nem. Csak ne remegjen a kezed😊)
Ja egy kérdés: az autó belsejét pl.:ülést is neked kell lefújni vagy az már levan eredetileg

DJ Skyline
ja nem egyszerû az tény!

Adam II
Aha de az rohadt nehéz mert csak tû ecsettel lehet csinálni amire kevés festék fér és elég idegõlõ egy fojtában mártogatni.

Fefe
És még képekkel is illusztráéva van. Nagyon jó

DJ Skyline
vannak vékoyn filcek is!

DJ Skyline
!!!!!!!!!!! most találtam...tippek, ötletek az autómakettezéshez!

Adam II
Szerintem alkoholos filc az túl vastag az ilyesmihez.
Bár a vadászgépeken is szoktak alkalmazni speciális mûvészboltokban kapható ezüst színû filcet a kopások kirajzolásához.

DJ Skyline
jah valahogy úgy kell mint ahogy AdamII mondta!
egyébként van egy olyan megoldás is hogy nagyon híg festéket végigfuttatsz az ajtó,és egyéb hézagokon!

Fefe
Nem

Fefe
Csak azért kérdem mert valahol olvastam,hogy szokták alkoholos filcel. Vagy pedig úgy ahogy te mondod

DJ Skyline
ez nem az enyém...!!!!!!!! lol azt hittétek hogy az enyém??

Adam II
Szerintem festékkel csinált és maszkoló szalaggal vagy tévedtem?

Fefe
Az ajtó hézagokaz alkoholos filcel szokták kirajzolni?
Amúgy nagyon szép

Adam II

DJ Skyline

DJ Skyline

DJ Skyline
Bizony!

Adam II
Na az autók is szépek ám (kicsit eltértünk a témától)

DJ Skyline
Ja!

Adam II
Persze ,meg hat gépet tud célpontnak egyszerre kijelölni és bármikor válogathat közölük.

DJ Skyline
ja,meg veri a Mig-eket...meg az összed többi gógyert...és hogy tartja magát?!! '72'-ben állították hadrendbe!