Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
1. a motorháztetõre csináltam egy egyedi beömlõt,de az egy kicsit szar lett és kitoldottam....azzal szét is tört az m.tetõ
2. kivágtam a csomagtartót mert nyitott állapotban akartam "illusztrálni"..az is széttört.
3. Levágtam a tetejét és így cabrio lett ahogy a Fast & the furiousban a suprának lelehetett venni a tetejét!
4. nem tom hogy de letört a hátsó felfüggesztés...

Fefe
Egy kérdés tehát adott pl ez a kaszni

És ez

Tehát a kérdés az az,hogy az elsõ lámpánál ki kell vágni vagy van hozzá valami beépítõ keret. Na ezt jól elmagyaráztam😊

Adam II
Ez most éppen a télapót várja vissza😊)))))))
Nagyon LOL

DJ Skyline
kiváncsi vagyok mire gondolt a srác amikor a muffjánál "ecsetelt" 😄 :

Adam II
Milyen ötletek?

DJ Skyline
de én már a célban voltam félig meddig...aztán jöttek az ötletek stb,...és pufff

Adam II
Nekem három TOMCAT nem sikerült de a negyediket sikerült
összehozni.

DJ Skyline
aha...makettben is valóban is...makettben van egy csak azt elbasztam és kell vennem egy új kittet!

Adam II
Majd belejössz és ne félj kérdezni.
Én kifesteném.

DJ Skyline
ezek nem lámaságok...én sem vagyok profi...én is tanulok még rengeteg sok mindent!

Fefe
Neked pont egy supra kell nem?

Fefe
Mert most szeretném a makettezést elkezdeni. Azért kérdezek néha lámaságokat😊

DJ Skyline
háháháhá....jah...az télleg lúzerség lenne!

Adam II
Vagy ha egy kiállítóteremben egy saras!

DJ Skyline
én nem csak nem lennének ilyen egyenesek a motorháztetõn a kivágások! 😄...

Adam II
MÉRT?

DJ Skyline
de én úgy vagyok az autóknál hogy akkor kell koszolni,sarazni,stb..ha pl. diorámára teszi az ember...mondjuk az télleg hülyén nézne ki hogyha egy salakpályán egy kaj tiszta,csillogó-villogó rally autó lenne

Fefe
Na én itt el is elakadnék kezdõ létemre 😊)

Adam II
Ok
Én speciel rally autót összesaralnék de igaz ezek nem azok.

DJ Skyline
igen de ezeke nem az utcai autók közé sorolandó izék,hanem "Show-car-ok",amire vigyáz az ember...!!!

DJ Skyline
én a sivatagi hadjáratokért nem vagyok oda annyira..én inkább D-Day, Normandia, Ardennek, Sztálingrád amik bejönnek mint témák!

Adam II
A vadászgépeket is olyanra csinálják mintha most jöttek ki volna elõször a hangárbol.
Én sose spórolok a rozsdával, kopásokkal, sérülésekkel stb..

DJ Skyline
ezeket..áááá..nem szabad

Punker
az jó téma nagyon nekem 1 sivatagi töltõbázisom volt Rommel-l csak szétkellett szednem mert kellett a hely.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
Subaru:

Adam II
Én tuti viharvertebbre csinálnám õket!

DJ Skyline
Meg majd akarok egy Ardenneki diorámát csinálni...most van egy félkész Opel Blitzem hozzá...meg egy Flakpanzer Ostwindem is

DJ Skyline
Skyline:

Punker
Jagdpanther-em van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam II
Jaj ilyet láttam már ,de nem tudtam a nevét. Az ember holtáig tanul!

Fefe
Ezt néztem tegnap én is😄 Nagyon ott van

DJ Skyline
Meg még egy Sturmtiger,és egy King Tiger

DJ Skyline
Supra:

Punker
SD.KFZ 7-s

Punker
FAMO? SD.KFZ -s néven ismerem itt figyel a polcomon a 88-s löveggel együtt amit vontatott 😊))))

Fefe
Valóban sokkal jobban mutat

DJ Skyline
A FAMO:

Fefe

Punker
szerintem így sokkal jobb, mintha 1 csillogó szalonból ki se hozott kocsi lenne...

Fefe
De ezek is

http://www.fabulis.hu/keptar/rendezvenyek/2003_nurnberg/143.jpg

Fefe
Subaru,Supra,Skyline ilyes fajták

DJ Skyline
szegény Porschet így el bambulázni...FEFE Mi a kedvenc kocsid?

Punker
ááááááá ez király 😊)

Fefe

DJ Skyline
pill

Punker
az én vágyam 1 Dragon Király Tigris fémlánctalppal és egyébb finomságokkal de szerintem az nem jönni ki 30k-ból se...

Adam II
FAMO?

DJ Skyline
jól írtad...nekem a Toyota Supra, meg a BMW E30

DJ Skyline
lol....én nekem a nagy vágyam egy 1/35,Tamiya FAMO!:..(már megint elmentünk a kocsiktól de nem baj!)

Adam II
Nekem mindig a Lamborghini és a Porsche (vagy ,hogy kell leírni) tetszett.