Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felnik kész vannak...motort elkezdtem...de át kell majd alakítanom a hátsó tengelyt!majd mindjárt megmutatom hogy!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vettem hozzá még felniket is...így összesen volt 8500Ft---
tökre megérte...Japánból hozta a srác!
Nem is értem,hogy a ablak kereteket,hogy a picsbe tudják olyan szépen kihúzni
csak nem láttam jól mert olyan világosra sikeredett a kép!
bocs..!!!
a kézifék ugyanez!
de egyébként mint kezdõ makettezõtõl egész jó makett ez!

olvass vissza!
de nem azért mondom(igaz én sem vagyok egy profi makettezõ)de ha ezzel a hibákkal elindulna egy verenyen akkor tuti hogy az utolsók között lenne!
nem mintha Fefénk célja az volt ezzel a makettel hogy versenyen induljon...de törekedni kell a türelemre,pontosságra,és ha hiba esett(és ha javítható)akkor javítani!ezek pont olyan hibák amik még orvosolhatók fekete,ill ezüst festékkel...
nem azt mondtam hogy hú de szar bazd meg,...tûnj innen...ez csak a saját eddigi,tapasztalatok alapján végbevitt vélemény!