Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
jaja...az lesz hogy levág,kifúr...aztán már csak a tengely kéne...van egy vitorlás árbócból(délután csináltam),de ha azt rakom fel akkor egy enyhe 8-as lesz a jobbhátsó kerékbe...és egy kicsit lágy mûanyagból van! félõ hogy majd késõbb eltörik!....így hát marad a szög bolt!

DJ Skyline
ezen én is elgondokoztam....van az Impreza készletbõl...de az túl rövid!

Fefe
Mivel csak ilyan van a csomagban

Fefe
Ilyen közvetítõt,hogy csinálsz?

DJ Skyline
azt kül én sem!

DJ Skyline
aha! 😄 nem tom hogy sikerült...de összejött!

Fefe
A gépedrõl linkeltél?

Fefe
Okés Mert a téma engem is érdekelne csak hát amit Geronimo írt,hogy az automitivesen megtalálható,hogy miként lehet az Aoshima felni rárakni a Tamiyara azt én nem találtam meg

DJ Skyline
sikerült? itt van hogy hogy kell majd átalakítanom!

DJ Skyline
jaja....
felnik kész vannak...motort elkezdtem...de át kell majd alakítanom a hátsó tengelyt!majd mindjárt megmutatom hogy!

Fefe
Már neki álltál összerakni? Amúgy zsír a felni

Fefe
Most látom én is

Punker
én mind kettõt látom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
na most! 😄DD

DJ Skyline
már én se! 😄DD
várj 1 percet!

Fefe
Biztos szép de nem látok semmit se 😊

DJ Skyline
ezeket a felniket vettem hozzá!

DJ Skyline
na megyek!
jó éjt all!

DJ Skyline
persze...ezt tudom...de így legalább lesz valami fingom róla!

I.C.ram
Pff... Most ebbõl a ajzból tényleg kijön, hogy majd milyen lesz 😊 Tök fölösleges így rajzolgatni. Valóságban úgy is tök máshogy fog kinézni.
DJ Skyline
okok....csak hogy vizuálisan is lássátok!

Punker
mondom hogy fekete

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
na melyik?

Punker
fekete

DJ Skyline
már csak azt kéne kitalálnom hogy fehér,vagy fekete legyen a kaszni!?

DJ Skyline
jajajajaja.......
vettem hozzá még felniket is...így összesen volt 8500Ft---
tökre megérte...Japánból hozta a srác!

Fefe
Nah megvan a Suprad?

DJ Skyline
háááttt....ha szépen akarunk dolgozni

na mostmár télleg bye!😄

Fefe
De a maszkolás az elég macerás nem? Fõleg egy ablakkeretnél

DJ Skyline
fekete filccel...vagy maszkolnak...meg bazi vékony ecsettel

na most már télleg bye!

Fefe
Bye

Fefe
Nem igazán vágom de mind1. De a kipuf az a fekete!!!
Nem is értem,hogy a ablak kereteket,hogy a picsbe tudják olyan szépen kihúzni

DJ Skyline
na én most tényleg lépek!
majd holnap re!
bye all!

bocs. én semennyire sem értek ezekhez. nekem laikus szemmel szép és tuti.

DJ Skyline
tényleg....az egy alvázhoz heggesztett rúd...a kipufogó fölötte van!
csak nem láttam jól mert olyan világosra sikeredett a kép!
bocs..!!!

Fefe
Természetesen nem indulok versenyen. De örömmel veszem a kritikákat,legalább abból is tanulok

DJ Skyline
a kipufogón látható hogy "hullámos" a festék!tehát hogy nincsen egyenletes szinten lefedve festékkel..
a kézifék ugyanez!
de egyébként mint kezdõ makettezõtõl egész jó makett ez!

DJ Skyline
én az elején megjegyeztem hogy tök jó!
olvass vissza!
de nem azért mondom(igaz én sem vagyok egy profi makettezõ)de ha ezzel a hibákkal elindulna egy verenyen akkor tuti hogy az utolsók között lenne!
nem mintha Fefénk célja az volt ezzel a makettel hogy versenyen induljon...de törekedni kell a türelemre,pontosságra,és ha hiba esett(és ha javítható)akkor javítani!ezek pont olyan hibák amik még orvosolhatók fekete,ill ezüst festékkel...
nem azt mondtam hogy hú de szar bazd meg,...tûnj innen...ez csak a saját eddigi,tapasztalatok alapján végbevitt vélemény!

Fefe
Meg amit a kipufogónál bekereteztél az nem a kipuf.

Fefe
A keretet azt vágom de sajna nem volt maszkolom vagy mi. De a kipufogóval mi a gáz? a kézifékkel? a fényszorónál a kereten belül maradtam most néztem meg csak a képen látszik az hogy kimentem

de sok bajod van vele. szerintem marha jó. talán csak kicsit több higító ill. ragasztó párlat jutott a légútjaiba.

DJ Skyline
Fefém itt a kritika!

Fefe
Meg szerintem az is lehett a baj,hogy le kellett csökkentenem a fotót méretét

az. csak én nem tudok ilyen makettizéket csinálni, így meg nincs alibi a szipuhoz.

Fefe
Okés majd megprobálom csak mára elég volt 😊

DJ Skyline
lolz én most lépek!

Fefe
Mért szerintem tök állat

Punker
állítsd makróra és inkább lámpával világítsd meg mint vakuval, legalábbis én így csináltam a képeket....

DJ Skyline
is! de igazad van néha nem rossz amikor levezetjük azt a nagy minden napos stresszt egy kis olajfesték-higító szagának a keverékével! 😄DD

Fefe
Ok