Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átlátszó öntõkeret...és meséltél valami polírozóról vagy mirõl hogy azt is tudsz adni vagy valami ilyesmit mondtál!?
nekem is a supra tetszik mivel supra rulz vagyok!😄
habár a bömi jobban nézne ki ha nem lennének rajta a matricok...tehát sima sztrít verzsön lenne...de így is jó!gratula!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
akkor azt mondod,hogy ez az elsõ ugymond igazi makettautód? Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hát yo te tudod hogy mit hogy dolgozol ki... én ha már makettezek akkor mindent ugy csinálok meg hogy az yol nézzen ki..és nincs olyan hogy az úgyse látszódik meg ilyenek... SZVSZ!!!!Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a belsõt meg úgysem nézed olyan közelrõl mint ahogy a fényképezõ gép rá zoomolt...
és nem is pattogok! csak leirtam a véleményem...

mert te azt annyira tudod mi?Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

én úgy csináltam hogy megnéztem mekkora egy eredeti 1:1-es alvázneon(oldalsó)...120cm egy rúd oldalsó ez 1/24-ben pont 5cm...levágtam 2db 5cm-es átlátszó keretdarabot,és lemértem milyen széles...asszem úgy 3 mm...az alvázon húztam 2 5cm-es csíkot,és egy felmelegített késsel szépen végigvágtam...aztán kifaragtam méretrem,és így pont belefér a keretdarab amit majd vagy lefestek,és úgy világítom meg,vagy a ledet festem le és marad átlátszó a keretdarabka!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Citoen xsara wrc-rõl kicsit szétvágva!
Itt már lefújtam!
Ez még nincs teljesen kész: kilincs, antennák, beömlõrácsok

ja az automotivrol szedtem le még egy éve kb
tehát nincsenek rajta bumperek,meg küszöbök csak a gyári..
nem látok benne fantáziát....
honnan vannak a képek?automotiveforums?
Hát ha már csajszis képekkel nem tudok szolgálni, (én marha otthon hagytam a telom fényképrezõjét, pedig UHHHH
), akkor inkább nézzétek ezeket
Jog vizsga lesz.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo