Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
na ez azér már durva!
Porsche frontú VW Beetlee Cabrió!

DJ Skyline
na geronimo akkor most konkrétan mit is veszek majd át tõled???
átlátszó öntõkeret...és meséltél valami polírozóról vagy mirõl hogy azt is tudsz adni vagy valami ilyesmit mondtál!?

cenobite
ma 11:45 | Válasz | #2442

Nem unatkozol úgy látom. 😊

gamertag: kenobita

DJ Skyline
na ez joá....

nekem is a supra tetszik mivel supra rulz vagyok!😄
habár a bömi jobban nézne ki ha nem lennének rajta a matricok...tehát sima sztrít verzsön lenne...de így is jó!gratula!

ranGer2
AHHH ez naon tetszik! a supra lesz a legszebb! szvsz

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

geronimo77
Csak egy kép a most készülõ járgányokról

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

ranGer2
Nah itt is vagyok...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
byez!

ranGer2
Ok nah majd még jövök este! bye!

DJ Skyline
hát úgy igazi hogy átépített...a többi mind alap gyári gedva...ja mondhatjuk úgyis!

ranGer2
Hmm nah végre lenyugodtál... akkor azt mondod,hogy ez az elsõ ugymond igazi makettautód?

DJ Skyline
én nem megyek versenyre...csak magamnak dolgozok....más úgyse látja csak én...meg a szülõk,meg max 1-2 haver....és eddig nem igazán autókat építgettem...komolyan autókkal kb. 1 éve kezdtem el foglalkozni...ilyen szinten hogy a fele átvan építve...azelõtt az alap kittet összeépítettem azt szevasz...

ranGer2
Hát yo te tudod hogy mit hogy dolgozol ki... én ha már makettezek akkor mindent ugy csinálok meg hogy az yol nézzen ki..és nincs olyan hogy az úgyse látszódik meg ilyenek... SZVSZ!!!!

DJ Skyline
az olyan helyeket nem dolgozom ki,és nem festem át amit majd úgysem lehet majd látni....pl kipufogó dob...azt nem látod ha rajta van a kasztni...
a belsõt meg úgysem nézed olyan közelrõl mint ahogy a fényképezõ gép rá zoomolt...

ranGer2
Háát de a belsõteret nem nagyon! és ne haragudj de az ilyen munka nem a türelmességedre vall!

DJ Skyline
megsúgom ezt mind tudom....türelmes is vagyok...és amint látod a makettn még nincsen kész...persze hogy ecsettel festettem,mert nem adok ki pénzt szprére mer dráda...szórópisztolyt meg lusta voltam elõvenni(azt se tudom hol van)és a kasznit még mindíg lehet javítani...még 1-2 réteg festék,meg polír...

ranGer2
Gondolom ecsettel festetted át az egyészet.. és higitót se használtál... meg is látszik. egy kicsit nagyon el van festve az egész.. célszerûbb lett volna 0,1 es ecsetet használni a kormánynál,mûszerfalnál. és óvatosan kellet volna mert ahogy láttam néhol összekented a kipufogó szinével a kasztnit,vagy éppen forditva aztán... ragasztási hibák... szvsz a makettezéshez elengedhetetlen a türelem és nem lehet úgy csak összecsapni az egészet...

DJ Skyline
de nem ezt kérdeztem....mi az igénytelenség rajta ezt mond már el!

ranGer2
mi a bajod? és különben is az underground topicot nem én szartam el! és nem is pattogok! csak leirtam a véleményem...

DJ Skyline
fejezd ki hogy mi rajta az igénytelenség!

DJ Skyline
na jó figyelj most kussoljál be ok!mit képzelsz te magadról ki vagy te???szét küldöd az Underground topikot,és még ide jössz pattogni???

ranGer2

ranGer2
mit kapnék?

DJ Skyline
fejezd ki bazd meg!

ranGer2
mert te azt annyira tudod mi?

ranGer2
háát!

DJ Skyline
nem is makettezel te kis digó!

DJ Skyline
mi az hogy igénytelenül?

Törölt felhasználó
Huhh, erre mit fogsz kapni...
ranGer2
PFUJ BAZMEG! hogy lehet ilyen igénytelenül elbaszni valamit? (már bocs)!

DJ Skyline
nincsen!

Trade
Audi A6 makett érdekelne honnan tudnék venni?

DJ Skyline
tanulni szombaton???pfff...

DJ Skyline
nem egy egyszerû a neon...
én úgy csináltam hogy megnéztem mekkora egy eredeti 1:1-es alvázneon(oldalsó)...120cm egy rúd oldalsó ez 1/24-ben pont 5cm...levágtam 2db 5cm-es átlátszó keretdarabot,és lemértem milyen széles...asszem úgy 3 mm...az alvázon húztam 2 5cm-es csíkot,és egy felmelegített késsel szépen végigvágtam...aztán kifaragtam méretrem,és így pont belefér a keretdarab amit majd vagy lefestek,és úgy világítom meg,vagy a ledet festem le és marad átlátszó a keretdarabka!

kbx
Elég jó lesz ha befejezem! Jövõhéten lefújom még 1 réteggel aztán egy szolid rózsasín csík az oldalár, +króm ablakkeret és kész! lehet hogy kipróbálom én is azt a neonos megoldást az alvázra

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Importáltam!
Citoen xsara wrc-rõl kicsit szétvágva!

kbx
Nagy a pangás!
Na én léptem tanulni! Hi

DJ Skyline
subaruval csak 1 baj van...a csomagtartón a légterelõ....nagyon gömbölyded...te csináltad vagy importáltad más kocsiról?

DJ Skyline
ez brutál!

kbx

Itt már lefújtam!

Ez még nincs teljesen kész: kilincs, antennák, beömlõrácsok

kbx

kbx
Nekem tetszik olyan szolid de mégis nagyon sportos!:-)
ja az automotivrol szedtem le még egy éve kb

DJ Skyline
nekem viszont azért nem tetszik mert túl alap...
tehát nincsenek rajta bumperek,meg küszöbök csak a gyári..
nem látok benne fantáziát....
honnan vannak a képek?automotiveforums?

kbx
Ja azt én nem merném meglépni!

DJ Skyline
egész jó..
habár az a vizes megoldás elég bátor!

kbx
Hi!
Hát ha már csajszis képekkel nem tudok szolgálni, (én marha otthon hagytam a telom fényképrezõjét, pedig UHHHH), akkor inkább nézzétek ezeket

Trade
Audi A6 auto makettet szeretnék venni.a neten nem találtam még.Remélem hogy csak rosszul keresek.Tud vki segíteni?

DJ Skyline
szombaton vizsga???PFFFFF....
na jó én is lépek!
sok sikert!

geronimo77
Na mos megyek. Még puskát kell írnom holnapra.
Jog vizsga lesz.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ Skyline
hát amikor nincsen itthon senki akkor én sem kímélem a sound systemet...az ablakübeg,bejáríti ajtó nálunkis eléggé "szakadozik"!😄DDD