Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Lefogadom, hogy láttad a Fast & Furious 1-2-t is. Szintén hasonlóan reális alkotás 😊
Ez egy jó projekt lesz!
Zsírul néz ki!
Ez
mennyi is most akciósan? 😊 Mikorra lenne?köszi elõre is...akkor az lesz 1700-1800ft?Keret+paszta
A felni most nincs, de majd ha lesz megrendelem neked. 2300Ft
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
A keret e hétre várható
Az nem fekete hanem sötétmetálkék (TS-53 Dark metalic blue) csak ennyire sötét meg nincs jól megvilágítva. De amúgy a GT Skylineból lesz utcai.
Unatkoztam es letoltottem egy ingyen makettet 😊
Sajnos nem lett jo, ki sem lesz 'festve'. hagyom fekete-feheren. Amugy egy papir mustang gt akar lenni.
ha erdekel az eleje teszek fel rola kepet 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A fekete mi lesz? Skyline?

új ötletem van a supra kapcsán csak nem tom hogy jobb lesz e mint a mostani...majd mindjárt beteszek valami képi illusztrációt!

Én fékolajjal csinátam eddig! Vettem 2 flakonnal
(600 HUF/db) beleöntöttem egy egy mûanyag dobozba ami zárható mert elég büdös, aztán beáztattam a kasznit 1 napra és leoldotta! Nem tõkéletesen, ahol vastagabb a festék ott nem teljesen, de kis csiszolással az is lejön!

nem tom én annyira nem szoktam festéket lemosni...
hallottam már valami Sz-ti.rõl,fék-olajról,makett samponról,meg a higítós megoldásról!
Az enamel alapúakat pl. higítóval lehet óvatosan - én figurákat mostam már így tisztára.
gamertag: kenobita