69149
-
#63859 Amúgy állati jó! -
#63858 Az a 2 daruszem a tornyon az aránytalan, vastag, nem szimmetrikus. -
#63857 Szolgálati közlemény. Nagy Dragon leárazás:
http://www.dragonusaonline.com/SearchByCategory.aspx?CategoryCode=246 -
#63856 -
lackoka25 #63855
Csináltam a tornyot még nincs zimmmerit meg a hegesztések hiányoznak de lassan összeáll a végleges kép :) -
lackoka25 #63854 Köszi igyekszem odafigyelni a részletekre! Loctite super attack gél! zselés alapú ragasztó egy kis pötty a maratásra és kész nem folyik annyira mint a sima pillanat ragasztó! -
#63853 Egyre szebben dolgozol! Milyen ragasztót használsz a maratáshoz? -
#63852 Hát nem is tudom. Egy kicsit talán. Majd ha a kiöntött darabok rajta lesznek meglátom. Lehetne neki 2-3 cm plusz oldalakként?
-
lackoka25 #63851 így mutatta a rajz ilyennek kell lennie :) -
Marci7 #63850 Jó lesz, de nem zsúfolt egy kicsit? -
lackoka25 #63849
Az elmúlt két napi termés! -
Kferro #63848 Nem, ma még nem láttam..
Viszont tegnap igen. :D Gyönyörűűű! Jómagam nem vagyok odaáig a Star Wars új részeiért, de ez a makett kifejezetten tetszik. -
Kferro #63847 Grandiózus! Várós. Na azért nem annyira, mint a Messzer. ;) -
zsgaby #63846 Ma már láttátok? Frissült, csilagromboló száloptikás világítással:
http://dqscaleworks.blogspot.hu/
-
#63845 Állati jó, mint aki panelban nőtt fel! :) -
#63844 Próbálkozásom panel-program terén :)
A 2 próbálkozás egybe fogom önteni hátha nem törik szét.
Egyébként valami ilyesmire gondoltam.
-
#63843 Köszönöm. -
#63842 Pazar, nagy Grat! -
#63841 Ezzel én is így vagyok.De attól függetlenül ez nagyon szép. Amit én csinálnék azon nem a holttest, hanem a babakocsi és a baba hiánya jelképezné a ott történt szörnyűségeket.Semmiképp nem tennék rá holtestet az már sok lenne. -
Marci7 #63840 Ezt volt szerencsém élőben is megnézni, gyönyörű szép (egy-két részlettől eltekintve...), van egy hangulata. Persze, nem épp vidám... -
Kferro #63839 Nem tudom, te hogy vagy vele, de mióta megszülettek a gyerekeim (1 és 3 évesek), azóta valahogy nehezebben viselem a háború borzalmait bemutató képeket.
Vagy itt van például Fabio Marini diorámája. Nagyon szép, nagyon tetszetős dioráma, mégis a látvány olyan érzéseket indukál bennem, amik miatt nem szeretem nézegetni ezt az alkotást:
-
#63838 Nagyon sok háborús képet nézegettem a témában (olyat is amit nem kellett volna. Szőnyű dolgokat...)
Egy panelház romjain álló T-90-est képzeltem el. 1-2 nanel áll a házból, a leomlott romokon a tank, mellette a babakocsi meg ilyesmi... egy kis sár, bútordarabok,gyerekjáték, kéz a romok alól stb stb. a tankot nem nyitom ki, szerintem nem rakok rá figurát. A tankot viszont kicsit viseltessé kell tennem. Majd menet közben alakul ki igazán. -
Marci7 #63837 Zsolti!
Ezt láttad? Ilyesmit szeretnél?
-
#63836 Próbáltam de nagyon csúnya lett. -
#63835 Szebb lett volna ha te csinálod és vékonyabbak lennének a küllők. Mint a Marci képén. -
Bala10 #63834 -
zsgaby #63833 Profi!
Csak így tovább! :) Mindíg rakj képet.. hogy tanulhassak :) -
#63832 Köszönöm.
A kerekeket 4 öntött ólom medálról vágtam le eredetileg kis biciklik voltak.
-
Kferro #63831 Tökéletes! Emelem kalapom!
A kerekek miből vannak? -
Marci7 #63830 Nem csak az ötlet, de a kivitelezés is nagyszerű! :) Szerintem nagyon élethű lesz festve.
Csak nem...? :)
-
#63829 -
#63828 Legutóbb a csecsen dioráma mellett döntöttem. Gyártás alatt vannak a panelek, csináltam egy kis babakocsit is majd rádobom valahova. Gondoltam még tv-t ,kanapét ilyesmit. Megpróbálom azt is magam legyártani.
Ha lesznek képek dobok párat.
Íme a babakocsi.
Esetleg ha ötletek vannak meghallgatom. -
lackoka25 #63827 Köszi! Nem egyformák igy mutatta a rajz 4 helyen ez az erősebb 2 helyen két másik 12 helyre meg megint másik kellett berakni nem is lehetett eltéveszteni mert a nút adta magát
-
#63826 Jól néz ki, komolyan!
A lengőkarok nem egyformák? -
lackoka25 #63825
Kicsit javítottam rajta mert azt az infót kaptam,hogy az ásónak a csatja lefelé állt az antenna tartó meg két csatt fogta az egyik fent a másik lent volt! -
lackoka25 #63824 Köszi Sándor! Tegnap este megcsináltam a lánctartót is! -
Marci7 #63823 Igazad van. -
#63822 lackoka25 Kiváló, nagyon tetszik.
Marci nagyon szép, habár a sötété befolyatás mintha elrontotta volna a zöld színt. A panno-ról - ha emlékszel - mondtam, hogy darabos sz@r, amit még feltörni se lehet rendesen és soha nem szárad meg. Lehet, hogy egy ilyen profi maketthez tényleg "célszerűbb lenne valami jobb minőségűt keresni", nehogy ezen múljon. Szvsz a makett vásárlásról át kéne tenned a hangsúly a profibb festékekre, végül is azok adják el a makettet. -
Bala10 #63821 x22-t mennyire érdemes hígítani ecsetes festéshet? -
Marci7 #63820 Köszi! 1:48-as. (Eduard)