Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
necsináld akkor állt hadrendbe a tomcat...hetvenes évek eleje(asszem)és máris warba küldik..ehhh
hehe
bakker, ha én 14 éve tolnám, akkor én 4 évesen kezdtem volna 😊
azé az durva lenne 😊
de viszont én meg tolom a modelleket is 😊
Van repülõm(benzines)
autóm 3db (elektromos) 2 terep, és 1 verseny...
és egy félkész helikopterem, de azzal nem tom mi lesz...
bakker, ha én 14 éve tolnám, akkor én 4 évesen kezdtem volna 😊
azé az durva lenne 😊
de viszont én meg tolom a modelleket is 😊
Van repülõm(benzines)
autóm 3db (elektromos) 2 terep, és 1 verseny...
és egy félkész helikopterem, de azzal nem tom mi lesz...
Nem nem! Ez a hetvenes evek eleje, Jolly Roger Szazad szazadparancsnoki gepe, amit Vietnamban vetettek akortajt be..es harci korulmenyek kozott sok Tomcat nezett igy ki!
(Tobb kepem is van rola)
(Tobb kepem is van rola)
de ha megnézed jobbra mellette(mert balra nincsen már semmi
) is van egy tomcat ami ugyancsak retkes egy kissé...
) is van egy tomcat ami ugyancsak retkes egy kissé...
jóvanna 😊
nem értékeled a poént 😊
mellesleg nem vagyok kezdõ makettezõ... 4 éve én is ûzöm az ipart, de ezt a kocsit most rohadt szépen meg fogom csinálni 😊
nem értékeled a poént 😊
mellesleg nem vagyok kezdõ makettezõ... 4 éve én is ûzöm az ipart, de ezt a kocsit most rohadt szépen meg fogom csinálni 😊
(majd honlapomon lesznek likek is..en mostanaban begyujtottem csomo tavolkeleti honlap cimet..van meg par ilyen szuper oldal...de menj a most latogatott oldalon a linekekbe es nezelodj...)
"tiszta lol, tele van mindenféle szar cuccal, kardántegnely... meg kipufugódob, és mindegyiket más színûre kell
de szép lesz 00-s ecsettel festem 😊"
mindenféle szar cuccal--->kardántegnely,kipufugódob...e nélkül nem lenne autó az autó...ezt mond meg Fordnak aki a T Modellt,vagy az elsõ Merci álmodójának hogy minek terveztél ilyeneket!😊))
"és mindegyiket más színûre kell"...képzeld ha minden 1 színû lenne...
de szép lesz 00-s ecsettel festem 😊"
mindenféle szar cuccal--->kardántegnely,kipufugódob...e nélkül nem lenne autó az autó...ezt mond meg Fordnak aki a T Modellt,vagy az elsõ Merci álmodójának hogy minek terveztél ilyeneket!😊))
"és mindegyiket más színûre kell"...képzeld ha minden 1 színû lenne...
Túlkoszolták...lehet kép alapján készült,de valami átmeneti állapot lehetett csak ,mert amik nagyon tisztán tartják a gépet...
ja,nem semmi, nem tom mi történt itt ma... 😊
biztos floodoltak 😊
elkezdtem a 350z-t 😊
alvázát festem már egy órája 😊
nem ragasztani kell az alvázat haem festeni 😊
tiszta lol, tele van mindenféle szar cuccal, kardántegnely... meg kipufugódob, és mindegyiket más színûre kell
de szép lesz 00-s ecsettel festem 😊
biztos floodoltak 😊
elkezdtem a 350z-t 😊
alvázát festem már egy órája 😊
nem ragasztani kell az alvázat haem festeni 😊
tiszta lol, tele van mindenféle szar cuccal, kardántegnely... meg kipufugódob, és mindegyiket más színûre kell
de szép lesz 00-s ecsettel festem 😊
Szerinte mez nem tengeralatjaro vadasz...ezek nem torpedok rajta..hanem kabeliranyitasu panceltoro raketak...
(eloszor, gondoltam mert RAF...de azutan rajottem hogy Navy beleolvadt a RAF-ba...)
(eloszor, gondoltam mert RAF...de azutan rajottem hogy Navy beleolvadt a RAF-ba...)
Igen smiley-bol i van meg..es makett kepbol is van meg....
Csak nem gondoltatok, hogy bevagyok 400 kepet?
Csak nem gondoltatok, hogy bevagyok 400 kepet?

ja...hopp...két oldalról beszélek párhuzamosan..na az egyik az a dioráma másik meg a hwsw fórum...