Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(De nem talalom az anyahajos kepet...lehget videon van meg...atnezem a cuccaimat..ha megvan felteszem igerem)
Szerintm azert mert a Playboy gep is ilyen fekete volt...
Arra hajaz szvsz. (ebbol is csak 1 volt..1 a szazadparancsnok gepe)
Arra hajaz szvsz. (ebbol is csak 1 volt..1 a szazadparancsnok gepe)
Ilyen van nekem is,csak az egy német oszlopot ábrázol....
Tanakodtam hová rakjam,melyik polcra...aztán fogtam a polcot,levettem,a tartókra meg ráraktam ezt😛P
Kb. ekkora mint ez,csak 4 járgánnyal...
Tanakodtam hová rakjam,melyik polcra...aztán fogtam a polcot,levettem,a tartókra meg ráraktam ezt😛P
Kb. ekkora mint ez,csak 4 járgánnyal...
mutka...én meg nem tom beszkennelni azt a képet amin a 1 függõleges vezésíkú tomcat van...pattog a szkenner...😞((
At tutod hogy az F-111 is eredetileg az F-14bol keszult..es bombazo gep akart lenni, hajofedelzetre...aztan nem valt be..
Elvetettek..azutan par evvel kesobb beneveztek egy uj bombazo projektre..es ott bevalt...
(Van is kepem F-111 rol a JFK fedelzeten 😉
Elvetettek..azutan par evvel kesobb beneveztek egy uj bombazo projektre..es ott bevalt...
(Van is kepem F-111 rol a JFK fedelzeten 😉
Az F-4 legnagyobb hibája(kezdetben)a gépágyú hiánya volt...
Szedték szét öket mint a rossebb... 😞
Aztán vmi repülõs fej rárakatott egy m61-est a századának repülõire...
Na akkor aztán...
Szedték szét öket mint a rossebb... 😞
Aztán vmi repülõs fej rárakatott egy m61-est a századának repülõire...
Na akkor aztán...

Hmm a weblap tanulsaga szerint 75-tol rendszeresitettek naluk az F-14-est (JR)...akkor Mea Culpa 😉
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...ebben van az a kép amikor 1 függõleges vezérsíkja van....retttenetesen néz ki...
A nyolcvanas evekben a Navy-nal mer kezdtek bevezetni a low visibility kamuflazst!
Szerintem ezzel a festessel a hetvenes evek elejen (70-74) repult biztosan az adott gep!
Szerintem ezzel a festessel a hetvenes evek elejen (70-74) repult biztosan az adott gep!
valamelyiket leváltotta...f4 elavult...a franc tudja már...vagy neeeem...az F/18 váltotta le a Phantomot...áááá igen...
Tesztelesi fazit is az indokinai tengereken hajtottak vegre! Vietnami haboru kovetelte meg az "egy" jo vadaszgepet!
Nem az F-4-est! Azok melett parhuzamosan volt!
Ugyanis F-4 nem kifejezettem vadaszgep...F-14 meg az...es az volt a koncepcio is!
Nem az F-4-est! Azok melett parhuzamosan volt!
Ugyanis F-4 nem kifejezettem vadaszgep...F-14 meg az...es az volt a koncepcio is!
tényleg Top Gun...filmben is volt Vietnámról szó...amikor Tom Krúz elõszõr megy oda és a Val Kilmerrel baszkurázik a teremben...jön a boss és nézik a "vietnámi home videót"
úristen és még ma is az egyik legjobb gép a NAVYban...sõt a legjobb...F/18 még alkot mellette valamit...asszem a tomcat az F/4 Phantomot váltotta le...úristen láttam olyan képet tomcatrõl(teljesen teszt volt még)ahol nem 2 hanem 1 függõleges vezérsíkja volt középen...áááá
Igan..egybol ment Vietnamba az elso felallitott alakulat(F-14)..majd jol seggberugtak oket...erre Nellis AFB-n felallitottak Top Gun iskolat...visszavezenyeltek 6 honap utan oket...kikepzes kozellegiharcra...aztan egybol utana vissza Vietnamba..es ok lettek az egyik legeredmenyesebb alakulat! (JR)