69149
-
#64139 Meg mert megint szar a forint árfolyam. -
#64138 Én itt szoktam vásárolni: Sziklafőnix, elég nagy a választék mindenből és nagyon segítőkészek, valamint hamarosan ha minden igaz a makettekhez World of Tanks kódot is adnak :D -
lackoka25 #64137 Sajnálattal veszem észre már nem olyan jó biznisz kínából rendelni mert valahogy minden drágább mint a múlt évben!
A posta is drágább meg a termékeknek is fel ment az ára hmmm. -
#64136 Az is hasonló festést kíván, csak az alapszín olív green. -
#64135 fúúú egy ilyen videónak én is örülnék pershing heavy tank (hobby boss 1/35) videónak :) -
#64134 BÚÉK!
Marci ezt a videó sorozatot nézd meg biztos segít majd a SU-d készítésénél.
-
#64133 :) tudtam hogy ezt fogod írni.
Jövőre többet foglalkozom majd vele.
-
lackoka25 #64132 e-bay kína sziti :) -
#64131 :O honnan?! Jó szórakozást hozzá :D -
lackoka25 #64130 Hali! ezt skubizzátok ezt vettem 6000 rúgóért :)http://www.modelarmour.com/index.php?option=com_content&view=article&id=432:griffon-jagdpanther-late-prod-premium-edition-detail-set&catid=37:kits&Itemid=60 -
Kferro #64129 A Messzer is így halad? ;) -
Marci7 #64128 Szuper lett! ;) -
#64127 Marci tegnap lecseréltem a Bal oldali szoknyát, így reálisabb lett.
-
#64126 Sárga átmosás a zöld kamun, egy sivatagi környezetben szerintem nagyon jól tud kinézni. Nem hiszem hogy ez a Tigris ott szolgált volna. Szerintem is csinálj egy második befolyatást sötétebb színnel. -
#64125 :)
Még hogy nem sáros a harckocsik tornya...
-
Marci7 #64124 Igaza van Sanyinak! -
#64123 De neked most sötét befolyatás helyett piros 'Kolontári' por van a mélyedésekben, és a sima felületen meg piros foltok terjengenek, szerintem a hígítójával szedd vissza a felesleget, ez csak átmosás kellene, hogy legyen és nem festés. A befolyatást meg az előbb írt sötétített, hígítóval. -
#64122 Az már rablás, van dyke, vagy sötétbarna. Ennyi.
Pl: Mig Jimenez az acyril -os videójában a befolyatást Wash Lavado Sepia -áttetsző akril, sötét barna - ami ugye akril az akril alap festékre egy perc alatt betonkeményre megszárad és airbrush cleanerrel szedi vissza a felesleget. Hát tudod mikor viszek fel az akril alapszínre airbrush cleanert elmehet a francba, a befolyatást lakkozás után olajalapú sötét színezett hígítóval csinálom amit simán vissza szedek tiszta ecsettel és nem sérül az alapfestés. -
lackoka25 #64121 ugy vagyok ezzel minél többet nézem annál inkább tetszik! -
Marci7 #64120 Én sárgát biztos nem használnék átmosáshoz, még sárga járműhöz sem... Mindig csak égetett umbrát (barna) esetleg egy kis feketével, és nagyon, nagyon, de nagyon felhígítom. A T-34 is így készült, utána sokkal jobban nézett ki, de alig változott. -
lackoka25 #64119 barnás sárgás-löttyel mostam át meg lakkoztam is előtte!
A MIG külön ajánl egy mixet amit 4 színből lehet összekeverni,
azzal mostam át és MIG thinner for washes volt a hígítója! -
lackoka25 #64118 Az nem bordó hanem barna :) -
#64117 Igen, sokkal élénkebb lett a 'sárga' nem olyan matt, döglött. -
#64116 VÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! -
#64115 Tudjátok kinek :D
lackoka-Nekem így jobban bejön, vizsont a felső oldalak (teteje) azok kicsit furák nekem, azzal a bordó beütéssel
-
#64114 Én így csináltam:
-
#64113 Milyen színnel mostad át, furák ezek a piros foltok, lakkozás volt előtte? -
lackoka25 #64112
Átmosás után! nekem jobban tetszett előtte! -
#64111 Köszi:)) Elég sok meló van vele.. Lehetne még építgetni módosítgatni, de ez így most pont jó:) Tetszik... -
#64110 Nézz szét a blogomon. makett.tk -
#64109 Illetve beszereztem festékszóró pisztolyt is viszont nem nagyon vagyok tisztában vele hogy milyen típusú festéket érdemes ezekhez használni és kell-e például hígítani a betöltött festéket. -
#64108 -
#64107 No elkészült a "nagy mű:"
-
#64106 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el foglalkozni a makettezéssel és beszereztem ezt a szépséget: T26E3, a ragasztással még csak csak elboldogulok viszont a festéshez és az apróbb részletek kidolgozásához szívesen fogadnék tanácsokat hogy mit mivel, mikor fessek le (pl ragasztás előtt után), Előre is köszönök mindennemű infót. :) -
#64105 -
#64104 De egy komplett tutorial-t csinálj végig, ne innen és onnan egy kicsit. Te se fogsz emlékzeni a következőnél, hogy hogyan csináltad. -
#64103 fiókban
-
lackoka25 #64102 én is láttam a képeket onnét is vettem 1-2 ötletet :)
-
#64101 Sergionex: Panther Ausf. D - DML w/Zimmerit
Képekkel gazdagon illusztrált leírása, a planetarmor.com-ról.
Fórumból összerakott pdf
-
Marci7 #64100 Sanyi: szerintem nem fehér az, csak nagyon erősen világosította a sárgát. De ha átmossa, nem lesz ilyen erős a színe.
(Mondjuk ez az erős kiemelés szerintem nagyon nem élethű, ennél még a Color Modulation-nek is több köze van a valósághoz... :) )
Tényleg nem néz ki hibának ahol feljött a festék. Szerintem a zimemritezett részeken ahol zöld folt van ott csináld meg kisebb-nagyobb mértékben ugyanezt, vagy esetleg szárazecseteld az alap sárgával.