Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyári az te😊
Csak nem Revell v. ilyesmi...
Asszem, vmi cseh...kb 2x annyi volt,mint egy mûanyag...dehát a minõsége kicsit király volt😊
Csak nem Revell v. ilyesmi...
Asszem, vmi cseh...kb 2x annyi volt,mint egy mûanyag...dehát a minõsége kicsit király volt😊
Lelottek..de en a japan helirol beszeltem amit bevagtam..
Szomaliaban allitolag egy RPG vel!!!! lottek le a helikoptert.
(amit nagyon ketlek...mert meg kepzett RPG-snek is csak szerencsevel sikerulhet..saccra...nemhogy egy koszos bantufekanak...(sokkal valoszinubbnek tartom hogy kezi lofegyverekbol leadott talalat miatt zuhant le))
Szomaliaban allitolag egy RPG vel!!!! lottek le a helikoptert.
(amit nagyon ketlek...mert meg kepzett RPG-snek is csak szerencsevel sikerulhet..saccra...nemhogy egy koszos bantufekanak...(sokkal valoszinubbnek tartom hogy kezi lofegyverekbol leadott talalat miatt zuhant le))
Nincs bizony..es ha mondjuk felszallas kozben szakad le igy a szarny..kb 5 masodperc alatt becsapodik egy ilyen 100-150 tonnas dog...nincs esely kiugrani sem...
mind1 csak adjon valaki választ...mert keresek valami eredeti képet a balesetrõl és nem tom hogy írjam be a googleba...
nyugi,gondolkodom,mert ez vmi spéci mûgyanta cucc volt,nem ilyen hires gyártótól...
Ha otthon lennék tudnám😞
Ha otthon lennék tudnám😞
Ezt tolem kerdezed?
(ha igen: Muszaki hiba miatt lealltak a hajtomuvek..es autorotacioval (ez az amiben mindig remenykednek a helipilotak..hogy autorotacioval meg le tudnak valahogy szallni es nem egy darab kokent esnek le..szetkenodve a foldon) kenyszerleszaltt a gep)
(ha igen: Muszaki hiba miatt lealltak a hajtomuvek..es autorotacioval (ez az amiben mindig remenykednek a helipilotak..hogy autorotacioval meg le tudnak valahogy szallni es nem egy darab kokent esnek le..szetkenodve a foldon) kenyszerleszaltt a gep)
jah...ezeken nincs katapult...fuss el a gép feléig (ha nem a végébe)és ugorj ki...habár a Herculesesek jól járnak...ott az a bazi nagy hátsó ajtó ami le,fel nyílik...azon simán kilehet JUMP...
Jah..anyit irnak uzatoltes kozben szakadt le aszrny...
Meg jo..gondolj bele levegoben vagy felszallas kozben meg roszabb..tuti halal...nincs menekves!
Meg jo..gondolj bele levegoben vagy felszallas kozben meg roszabb..tuti halal...nincs menekves!
Igan nem ide tartozik..keresgeles kozben talaltam:
Szegeny C-141 megmihalylott uzatoltes kozben 😄DD
Szegeny C-141 megmihalylott uzatoltes kozben 😄DD
Ez a makett honnan van? Úgyértem melyik gyártó! Régóta vágomy már egy ilyen VW Kommanderwagenre.
ez valami lehet de itt is a filmrõl karattyol
Mellesleg csak allo legcsavarral tudna igy eltorni a toll...ugy meg nem zuhan le egyik sem..mert ha leall a hajtomu akkor az autorotacio forgatja a tollakat!
Ha meg beszorul akkor meg leszakad...
Szoval van nemi elvi hiba ebben a dioban 😉
Ha meg beszorul akkor meg leszakad...
Szoval van nemi elvi hiba ebben a dioban 😉
persze....mondjuk sokkal jobb most...csajok,buli meg minden....13 évesen ez mind nem igazán megy...