Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOOOOOL...bírnám mire beletalálsz a tanker "puncijába" addigra kifogy a kerozinod és elkezdesz lefelé vitorlázni,tankert meghúzod magadután!

Szenvedtem vagy fél órát,...aztán kapott egy sorozatot a gépágyúból 
Amúgy 1x jól manõvereztem,csak akkor meg azt felejtettem el hogy mivel nyílik azt utántöltõ-csõ...

Amúgy 1x jól manõvereztem,csak akkor meg azt felejtettem el hogy mivel nyílik azt utántöltõ-csõ...

LOOOL....gép az megvan...és mit csinálsz leküldöd a tankert?😊))
és a 150km után nyomat egy hurkot a levegõben és te tartsad a távot és a sebességet!

és a 150km után nyomat egy hurkot a levegõben és te tartsad a távot és a sebességet!

A lock on qrva jó gém...ha van alá géped...😛
Van benne 4 kampány,de a lényeg a küldetés szerkesztõ!!!!
Pl. én 2 hete próbálok légi utántölteni..😛
Megadtam,hogy a tanker repüljön egyenesen 150 km-t...de nem sikerült még csak mögé manõverezni sem normálisan...
Van benne 4 kampány,de a lényeg a küldetés szerkesztõ!!!!
Pl. én 2 hete próbálok légi utántölteni..😛
Megadtam,hogy a tanker repüljön egyenesen 150 km-t...de nem sikerült még csak mögé manõverezni sem normálisan...

olvasd el mit írt Atis uroljára!!MUSZÁLY!!!
"há bazz...csillagvadá' simá levágja...tod' ki...jó va akkó'"
"há bazz...csillagvadá' simá levágja...tod' ki...jó va akkó'"
anyám is ugyanezt kérdezte 10 perce amikor felhívott...
ebbe a Lock On játékba mi a feladat...van karrier mód,vagy csak röpködünk és lõjük akit találunk...?
ebbe a Lock On játékba mi a feladat...van karrier mód,vagy csak röpködünk és lõjük akit találunk...?
Ezek a fabulisos-->
-ák azt hiszik minden makettezõt ismerünk a világon??? LOL
"kérdezd meg csillagvadászt" ....jó
-ák azt hiszik minden makettezõt ismerünk a világon??? LOL
"kérdezd meg csillagvadászt" ....jó

szerintem többet nem is fogunk megtudni a víz lemodellezésérõl...habár lehet hogy ott sok a felnõtt fórumozó akik épp dolgoznak és lehet hogy majd délután este felé nagyobb lesz a forgalom...

-ról 😄DD