Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képzeld el=viszik ki a kocsihoz a diorámát,erre elkezd szakadni az esõ...
Na akkor mégilyenebb lenne--->

Na akkor mégilyenebb lenne--->

mondjuk elég sok ideje(idejük) lehetett aki(vagy akik) csinálta (vagy csinálták)...mindent kivágni,összeragasztani,stb...
de most igen!😛PPPPPPPPPPPPPPP
de akkor is meglehet csinálni a koszolódást attól függetlenül hogy papír vagy nem!
itt látszik a legjobban hogy papír!

de akkor is meglehet csinálni a koszolódást attól függetlenül hogy papír vagy nem!
itt látszik a legjobban hogy papír!

itt van az a hajó amit mondtál a "Csillavadá' repülõje mögött!
hát...víz a legszarabb,meg a hajók is túl szürkék szerintem...semmi koszolódás...anyahajó fedélzete patyolat tiszta...pedig le és felszálláskor egy kis gumi beleég az "aszfaltba"

hát...víz a legszarabb,meg a hajók is túl szürkék szerintem...semmi koszolódás...anyahajó fedélzete patyolat tiszta...pedig le és felszálláskor egy kis gumi beleég az "aszfaltba"

Fabulis...Víz lemodellezése...Ákos 31/31 Ma 13:09:13
"Egy ötlet a vízre. Vasútmodellezõ boltokban kapható hõre lágyuló mûvíz. Teljesen átlátszó és sáros is."
"Egy ötlet a vízre. Vasútmodellezõ boltokban kapható hõre lágyuló mûvíz. Teljesen átlátszó és sáros is."
Nem lehet az, hogy benõtte a ház a gépet?
Vagy a gépre rátettek egy nagyobb pilótafülkét, hogy otthonosabb legyen.
Vagy a gépre rátettek egy nagyobb pilótafülkét, hogy otthonosabb legyen.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
na ezt magyarázza meg valaki!!!
ilyen télleg volt hogy így hermetikusan lezártak egyy gépet?
és hogy tolták be?ráépítették a házat?
ilyen télleg volt hogy így hermetikusan lezártak egyy gépet?
és hogy tolták be?ráépítették a házat?
de különben nem az én halaim hanem beírtam gúgl hogy vitorlás hal és az elsõ képet betettem ide!😊)
volt egy szép nagy vitorlás halam...de vettünk 1 aranyhalat ami beteg volt és kiírtotta az aqváriumot...és meghalt a vitorlás halam is!

kb 20 perc😛