Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mióta építed már??
Már csak azért,mert mikor elöször bejöttem már mintha akkor is ezt csináltad volna 😛P
Már csak azért,mert mikor elöször bejöttem már mintha akkor is ezt csináltad volna 😛P
én most csinálom az új honlapom, lesz egy makettezés menüpont is mindenféle hasznos cuccal, meg linkel...
na meg a 350z-mrõl 1-2 kép, bár a lépésekrõl nem csináltam képet, de azé csinálok még amennyit csak tok...
mert még nincs kész 😛
na meg a 350z-mrõl 1-2 kép, bár a lépésekrõl nem csináltam képet, de azé csinálok még amennyit csak tok...
mert még nincs kész 😛
318 üzenet uram atyám...
Váá...még 20 perc aztán már itt se vok...😊)))
bár holnap megint jönnöm kell😞(( ,...de utána 5 nap szabi!!!😊)
bár holnap megint jönnöm kell😞(( ,...de utána 5 nap szabi!!!😊)
jaja, ilyen tényleg volt. Keleti frontora kellett, a nagy téli fagyok idelyén. ráépítették a házat a javítandó göpzire, hogy legalább a gépzsir nefagyjon meg.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
kár hogy nem lehet vele repülni! pedig szívesen mennék vele 1-2 kört...

Ez volt az 1ik promodell címlapján
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
"és a kategória gyõztes...Lol Imre motorjával...
a második helyezett......hmmm......tehát a második helyezett....õõõõ....nincs ugyanis több jelentkezõ nem volt a kategóriában....a gyõztesnek gratulálunk,és a többiek ne csüggedjenek lesz még idén verseny...."
a második helyezett......hmmm......tehát a második helyezett....õõõõ....nincs ugyanis több jelentkezõ nem volt a kategóriában....a gyõztesnek gratulálunk,és a többiek ne csüggedjenek lesz még idén verseny...."

"de a hó olyan sárgás volt..."
Az eszkimók szerint abból nem szabad enni,fõleg ha a kunyhó mögött van..
Az eszkimók szerint abból nem szabad enni,fõleg ha a kunyhó mögött van..

jaja...olvastam én is...a havas diorámát(#7068)én is úgytom hogy kölök csinálta...mikor kinnvoltam a petõfi csarnokba akkor ott volt ez...hááát...vagy a fények voltak a rosszak,vagy a franc tudja de a hó olyan sárgás volt...
Ez volt az egyik újságban szóval profi faszikám csinálta.
A többi meg valami gyerek tákolmány.
A többi meg valami gyerek tákolmány.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ezt láttam élõben!
háááááát....izzzzéééé...nagyon nem tetszett....
lövegcsövek szinte érintkeznek!

háááááát....izzzzéééé...nagyon nem tetszett....
lövegcsövek szinte érintkeznek!

-egy az hogy a repülõ nem süllyed bele a vízbe...(készítõ mondaná:persze mert már felszállt a vízrõl
)
-repülõ festése valami ótvar ronda
-õ az ott vagy egy hullám akar lenni,vagy pedig hepehupás a víz....-
-legjobban a bólya sikerült!
)
-repülõ festése valami ótvar ronda
-õ az ott vagy egy hullám akar lenni,vagy pedig hepehupás a víz....-
-legjobban a bólya sikerült!

jaja!😊))
leszbikusok már diorámát csinálnak...sõt képzeld el a kóreaiakat ha megnézik ezt a képsort!húúúhúúú
leszbikusok már diorámát csinálnak...sõt képzeld el a kóreaiakat ha megnézik ezt a képsort!húúúhúúú
ez nem az...ez egy:
wááá
wááá