Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
vannak olyan ragasztók amik ilyen átlátszó darabok ragasztására vannak...és asszem nem lesz homályos...
vannak olyan ragasztók amik ilyen átlátszó darabok ragasztására vannak...és asszem nem lesz homályos...
Köszi. A Skyline fényszóróit valóban elba**tam (piilanatragasztó)a szélvédõt meg unokaöcsém széttörte,ugyhogy megrendeltem Gerotól a "D" öntökeretet
jó a pillanatragasztó rosszabb...nagyobb adagban szívod be makettezés közben akkor kiég az orrszõröd...és még ha felé is hajolsz akkor elkezd könnyezni a szemed...
Az ember úgy gondolja/gondolná,hogy egy ilyen hobby-hoz tartozó szûk körben ilyen nem fordul elõ... 

http://nemethdekor.fw.hu
Sziasztok!
Egy kérés Mindenkihez,aki tud segítsen!Köszi!
"SEGÍTSETEK!
Az almádi rendezvény szervezõinek nevében kérem a segítségeteket. A ma 10:30-kor megkezdõdött díjkiosztó után valaki eltulajdonította egyik makettezõtársunk Panzer VI Tiger 2B (1944, Porsche toronnyal) típusú, 2546 db, jórész saját készítésû alkatrészbõl álló mûvét. Kérlek benneteket, aki bármit tud a makett sorsáról, keresse meg Varga Gábort ([email protected] ). Köszönöm segítségeteket!"
Egy kérés Mindenkihez,aki tud segítsen!Köszi!
"SEGÍTSETEK!
Az almádi rendezvény szervezõinek nevében kérem a segítségeteket. A ma 10:30-kor megkezdõdött díjkiosztó után valaki eltulajdonította egyik makettezõtársunk Panzer VI Tiger 2B (1944, Porsche toronnyal) típusú, 2546 db, jórész saját készítésû alkatrészbõl álló mûvét. Kérlek benneteket, aki bármit tud a makett sorsáról, keresse meg Varga Gábort ([email protected] ). Köszönöm segítségeteket!"
http://nemethdekor.fw.hu
No para😊 Nekem egy kicsit marta meg a kezemet. De inkább csak a bõrnek a hám rétegét nem vészes. Olyan lesz tõle 1-3 napig mintha ki lenne száradva a kezed ennyi.
jaja, faszán megcsinálta a srác...
minap vettem kezembe a SZI-TI-t "Súlyos égési sérülést okoz"
Ooops, tegyük le de gyorsan 😊
minap vettem kezembe a SZI-TI-t "Súlyos égési sérülést okoz"
Ooops, tegyük le de gyorsan 😊
jaja, csá 😄
hmmmm...kis balhé volt a szülõkkel mert nem akartam elutazni és mindentõl elment a kedvem!...sorry hogy nem szóltam akartam volna csak felment bennem a pumpa...meg a gép is tropa lett mielõtt lementem mert vírusos volt és mindíg újraindult és kellett egy format C...
Hi!
Nah vegre.mar azt hittuk valami balyod esett 😉
Nem szep am hogy leleptel csak ugy hupsz..es mi azt se tudtuk hogy holvagy 😉)
De nem is voltunk olyan aktivak nelkuled az tuti 😉
Nah vegre.mar azt hittuk valami balyod esett 😉
Nem szep am hogy leleptel csak ugy hupsz..es mi azt se tudtuk hogy holvagy 😉)
De nem is voltunk olyan aktivak nelkuled az tuti 😉
végülis...
De csak kis feluleteknel hasznalhato, egybefuggo nagy, osszefuggo feluletet nem lehet vele csinalni! (Mert amenyi a vattara felmenyt lakk anit tekersz szet..de ha ujat raksz ra az mar nem lesz ugyanolyan vastag...ezert pl a matrica szeleit kenem el vele ...pl..vagy kisebb dolgokat lakkozni utolag)
Belenyomod a lakkba es pamacsolva irto vegony film reteget tudsz felhordani vele...mintha azzal festenel...de en pl gorgetni szoktam.
Elsosorban szoropisztoly takaritasra, azutan kivalo matricazasnal is, a folyadek felitatasara, a stencil lenyomkodasara, koszolni is jol lehet vele festekkel, illetve a vilag legvekonyabb lakkreteget is ezzel viheted fel 😉)
Matricazol, majd erre rakoszolsz (ugye a stencilek az igazin festes, es szinte sose kifogastalanul neznek azok se ki), majd lakkozod...de van aki matrica es koszolas koze is rak lakkreteget.
De en pl azert szeretek ilyenkor matricazni, mert ilyenkonnyebb...nem all meg a gepbol ki az a sok "bizbasz"..ami a kezbevetelt megneheziti (Futomuvel, pitotcsovek, antennak)...es azokat rakom fel utoljara....matricaban kisebb kart lehettenni mint egy pitotcsoben.
De en pl azert szeretek ilyenkor matricazni, mert ilyenkonnyebb...nem all meg a gepbol ki az a sok "bizbasz"..ami a kezbevetelt megneheziti (Futomuvel, pitotcsovek, antennak)...es azokat rakom fel utoljara....matricaban kisebb kart lehettenni mint egy pitotcsoben.
hm...
nem is 😄
nem is 😄
hm...
általában az a legvégén szokták... lehet hogy annál a makettnél úgy kell, csak furcsálom...
általában az a legvégén szokták... lehet hogy annál a makettnél úgy kell, csak furcsálom...
ilyenkor matricázod?
Hirtelen nem tudtam kinézni, mi az a zöld áttetszõ izé.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Skyline 😊