Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztakurva! Most olvasom Fabulison is..
Eltornem kezet labad, aztan a fejet a seggebedugnam es kilonem muholdnak ballisztikus palyara azt aki ilyenre vetemedik..ezeknek semmi sem szent? (bar a templomokat is meglopjak manapsag mar...)
Eltornem kezet labad, aztan a fejet a seggebedugnam es kilonem muholdnak ballisztikus palyara azt aki ilyenre vetemedik..ezeknek semmi sem szent? (bar a templomokat is meglopjak manapsag mar...)
tripper lollololol....mért én ismerek olyan elõadót(nem drumNbass)hogy DJ Adolf...most akkor...😊))
TIPPER a kedvencem
(nem tRipper 😛)
ezen kívûl= Bad Company,Atom,Andre Estermann...,meg még egy csomó "noname" elõadó van ami nagyon jó 😊
(nem tRipper 😛)
ezen kívûl= Bad Company,Atom,Andre Estermann...,meg még egy csomó "noname" elõadó van ami nagyon jó 😊
EDDIG én se szerettem...de már a tutorial-nál éreztem "valamit" 😊
Asszem ezt megveszem eredetiben is 😊

Asszem ezt megveszem eredetiben is 😊

hát nem tudom...ez már nagyon fantasy...nem szeretem a fantasykat...!😊))de a grafika gyönyörû!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
# 8721 ^.^
Azt kipróbálod asszem,megváltozik a világ szemléleted 😛
A legszebb,a legjobb...vááááá de nyomnám 😊
Azt kipróbálod asszem,megváltozik a világ szemléleted 😛
A legszebb,a legjobb...vááááá de nyomnám 😊
meg van a soldiers of WWII is......azt nem tom feltenni...
panzersal az a bajom hogy a magyar szinkron hangok kissé fiatalosnak tûnnek...de amúgy jó...de azzal szoptam a legnagyobbat hogy olyan a krekk hogy nem javít a szervíz kocsi...szopok amikor oda gurul a rommá lõtt tankomhoz és csak ott ácsorog...pfff
panzersal az a bajom hogy a magyar szinkron hangok kissé fiatalosnak tûnnek...de amúgy jó...de azzal szoptam a legnagyobbat hogy olyan a krekk hogy nem javít a szervíz kocsi...szopok amikor oda gurul a rommá lõtt tankomhoz és csak ott ácsorog...pfff

NAGYON ajánlom a GROUND CONTROL 2-õt...az életem legjobb RTS-e,az biztos...^.^
Lassan már be is fejezem 😞
HTX ^.^
A rozsda meg tökéletes szal
Igazából csak a modern jármûvek kevésbé jobbak a többinél ^.^ ^.^
Dehát azok már régiek ^.^
A rozsda meg tökéletes szal
Igazából csak a modern jármûvek kevésbé jobbak a többinél ^.^ ^.^
Dehát azok már régiek ^.^
igen...nálam mindíg az a probléma ha kifolyik egy átlátszó darabra a ragasztó akkor az száradás után egy fehér plecsnyit hagy a makett ragasztó...de ezzel nem marad bitang nagy folt...
eléggé klafák!gazdag ember lehetsz ha ennyi pénzed van makettre...sturmtiger pl...a tamiya az 10000+ HUF...
pl: Humbrol Clearfix
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
van olyan ragasztó? ami nem marja meg a mûanyagot?
mert az ablakragasztásnál zsííír
mert az ablakragasztásnál zsííír

^.^