Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami makett/modellezés az pl. a warhammer 40.000-es ólomfigurák, ott te rakod össze és fested ki a dolgokat...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én azokra gondoltam amit ugyanúgy kell összállítani,mint bármely más figurát 😊
Ez így tényleg nem makettezés,hanem gyüjtés :0
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezek se egybe vannak(nagyrészt),ráadásúl neked kell kifesteni õket...
És én pl. azt szeretem a legjobban...(mármint festeni)

Szepek de engem nem erdekelnek...persze ez utobbi nem jelent semmit.
(Ni ha egy 35-os katon egy dion van az telljesen mas..az makettezes az en olvasatomban...de egy Predator (megjegyzem, az egyik kedvenc Sci-fi figuram) mikor jol bemutat..nah az nem 😛)
ugyanis a leirasok szerint tudjuk, hogy a viszonylag lassan egy atlagos bombazo sebesegevel kozeledo Mistel 1-2-esek (ugye ok Ju-88-as bombazokbol voltak atepitve), konnyu "celpontok" voltak es sok esetben a legvedelem elogg szarnyaszegte az "oriasbombat" mint az celba ert!
Egy 262-s viszont 8-900 Km/h-val is kozeledhetett, igy joval nagyobb "biztonsagban" volt mint egy ketmotoros bombazobol epitett Mistel...joval kevesebb ido allt rendelkezesre, a 3-4x akkora sebessegbol adodoan!
Tehat az 5let elekepes...az elv nem rossz..de egy haldoklo utolso ketsegbeesett nyogeseitol hangos birodalom utolso szanalmas erolkodeseihez tartozott az egesz Mistel program!
Ezzel soha nem tudtak volna a haborut megforditani, vagy kesleltetni a veget...ellenben ha a kezdetektol csak vadasz 262-es epult volna! Akkor igen..
a macfarlane-es figurákat õk hozzák be magyarországra, és mormális áron lehet tõlük vásárolni:
holdfényteam

Elsosorban nem! Bombaveto fulke volt, onvedelmi gepuskaval.. gondolom a Mistel pontos celbajuttasaert volt felelos (ekkor mar folytak kiserletek a kabeliranyitasu ezkozokkel, minden bizonnyal az ott helyet foglalo operator az "uveg" kupolaban gubbasztva iranyitotta volna celra a levalasztott Mistelt!
Muha...kicsit van csak megtorve a szerver 😛
http://www.dragonmodelsltd.com/html/5541-1.html
Nyugodtan fel is aldozhattak volna oket a lejarta utan.....akar....
(1-2 jobbesetben 2-3 ora repidot birtak ki! Igy is sok volt a meghibasodas, uzemzavar ami alltalaban eletveszelyes volt mert imadott a hajtomu egni mint a Reichtag 😛)
En meg nem halottam 262-es Mistelrol..
De azert jol fest nem? 😊)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.