Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Seaweed
Glpetyus
UP ^.^

Glpetyus
Király szmájli 😛

Glpetyus

Glpetyus
😄

Seaweed
Lelovom a lovad !
Glpetyus
HI

Seaweed
Jolelvagyok(unk)...nah lepek kicsit mast csinalni..
Majd jelentkezek...csao
Glpetyus
Vigyázzá' mer' =

Seaweed
Seaweed
Glpetyus

Glpetyus

Seaweed
Glpetyus

Glpetyus
Imádom!! 😊

Linket PLZ 😛

Dzsini
igen, az jobb szó.

ami makett/modellezés az pl. a warhammer 40.000-es ólomfigurák, ott te rakod össze és fested ki a dolgokat...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Seaweed
Akko' viszont offtopic pfffffffff el innen
Glpetyus
Akkor az "gagyi"...😊
Én azokra gondoltam amit ugyanúgy kell összállítani,mint bármely más figurát 😊
Ez így tényleg nem makettezés,hanem gyüjtés :0

Dzsini
ezeket festve, összerakva kapod meg (tesómnak megvannak a horror-soroztatokból néhány figura), csak maximum a kampókat kell a helyükre aggatni, és a hátfalat felállítani... de több munka a macfarlane-es cuccokkal nincs.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Glpetyus
😄DDD

Glpetyus
Mér' ne lenne benne alkotás??

Ezek se egybe vannak(nagyrészt),ráadásúl neked kell kifesteni õket...
És én pl. azt szeretem a legjobban...(mármint festeni)

Seaweed

Dzsini
ez nem makettezés a szónak annak az értelmében, hogy te rakosgatod össze a dolgokat apró darabokból. viszont annyiban igen, hogy "valódi" dolgok méretarányosan kicsinyített másai lesznek a birtokodban a végén... természetesen nincs benne az 'alkotás' része a klasszikus dolognak, itt csak beállítod egy környezetbe a figurát, és örvendsz neki 😊

Seaweed
Mistel 5 (jol megfigyelheto, hogy itt mar tudatosan tervezett a "bomba"...szinte mint a mai testverei a robotrepulok!)

Glpetyus
egyéni szoc. probléma 😛

Seaweed
Most lehet paran megharagszanak ram! De szerintem ezek a figuras dolgok, foleg az ilyen mozi, sci-fi horror figurasok nem igazi makettezes! Ez sokkal inkabb szobraszat, azzal a negativ elojellel, hogy nem kell a szobrot megformalni, csak eletet kell bele onteni! Sokkal tavolabb all szerintem az igazi makettezeshez, mint a szobraszathoz!
Szepek de engem nem erdekelnek...persze ez utobbi nem jelent semmit.
(Ni ha egy 35-os katon egy dion van az telljesen mas..az makettezes az en olvasatomban...de egy Predator (megjegyzem, az egyik kedvenc Sci-fi figuram) mikor jol bemutat..nah az nem 😛)
Seaweed
Sejtesem szerint az egesz Mistel4-nek az alapja a sebbesegben keresendo!
ugyanis a leirasok szerint tudjuk, hogy a viszonylag lassan egy atlagos bombazo sebesegevel kozeledo Mistel 1-2-esek (ugye ok Ju-88-as bombazokbol voltak atepitve), konnyu "celpontok" voltak es sok esetben a legvedelem elogg szarnyaszegte az "oriasbombat" mint az celba ert!
Egy 262-s viszont 8-900 Km/h-val is kozeledhetett, igy joval nagyobb "biztonsagban" volt mint egy ketmotoros bombazobol epitett Mistel...joval kevesebb ido allt rendelkezesre, a 3-4x akkora sebessegbol adodoan!
Tehat az 5let elekepes...az elv nem rossz..de egy haldoklo utolso ketsegbeesett nyogeseitol hangos birodalom utolso szanalmas erolkodeseihez tartozott az egesz Mistel program!
Ezzel soha nem tudtak volna a haborut megforditani, vagy kesleltetni a veget...ellenben ha a kezdetektol csak vadasz 262-es epult volna! Akkor igen..
Dzsini
REKLÁM (de nekem semmi bevétel tõlük 😊 )
a macfarlane-es figurákat õk hozzák be magyarországra, és mormális áron lehet tõlük vásárolni:
holdfényteam

Seaweed
Me 262 A2/U2 V484

Elsosorban nem! Bombaveto fulke volt, onvedelmi gepuskaval.. gondolom a Mistel pontos celbajuttasaert volt felelos (ekkor mar folytak kiserletek a kabeliranyitasu ezkozokkel, minden bizonnyal az ott helyet foglalo operator az "uveg" kupolaban gubbasztva iranyitotta volna celra a levalasztott Mistelt!
Glpetyus

Dzsini
nagyon tudnak todd macfarlane-eknél mi? 😊

Glpetyus

Glpetyus

Glpetyus
Bassza meg ne ezt akartam 😞

Glpetyus
Brutál

Punkerwork
orr lövész???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Seaweed
Seaweed
Ugyfest papiron biztosh ogy letezett es Mistel 4 neven futott:

Seaweed
Glpetyus

Glpetyus

Seaweed
Baar ami lettartama volt a Jumo hajtomuveknek(*)...
Nyugodtan fel is aldozhattak volna oket a lejarta utan.....akar....
(1-2 jobbesetben 2-3 ora repidot birtak ki! Igy is sok volt a meghibasodas, uzemzavar ami alltalaban eletveszelyes volt mert imadott a hajtomu egni mint a Reichtag 😛)
Seaweed
Hehe..most latom a festmeny kisse el van [email protected] mistelen ott van a huvelykiveto..szerencsere a makettezo esznel volt es azon nincs 😉
Seaweed
..szallitsuk mar kicsit a mi kos Karlunkat..ha mar ilyen boszme nagy joszag 😛...

Punkerwork
életképtelennek tartom 😊

Seaweed
Konnyen elkepzelheto hogyfikcio (lattunk mar ilyet nem egy makettgyartotol), de akar iroasztal gep is lehet....
En meg nem halottam 262-es Mistelrol..
De azert jol fest nem? 😊)
Punkerwork
de mi ez valami durva 262-es prototipus? vagy mi?

Seaweed
Dragon 1/48 Me262 Mistel