Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat eleg "egyhangu".. a KoPro Su-7-es szebb, reszletesebb!
Bar ertelem szeruen ezt is ossze lehet rakni, de en szeretek a reszletekben duskalni 😉)
(igazabol Eduard feljavitohoz mar csak 2db szarnypot kene meg egy mugyanta katapultules..)
Bar ertelem szeruen ezt is ossze lehet rakni, de en szeretek a reszletekben duskalni 😉)
(igazabol Eduard feljavitohoz mar csak 2db szarnypot kene meg egy mugyanta katapultules..)
Azert latszik az.. pl kompletten a sima muanyaglap futoakna burkololemezek ki vannak cserelve fotomaratott, nagyon szep rezlemezekre! (ezek latszanak)
Nah akkor kis segitseget plz😉
Eduard futoakanak, kabin es hajtomukiomlok, plusz par szerelonyilas, es szellozot ad fotomaratasban!
Kellene nekem viszont katapultules, es pottartalyok esetleg komplett uj futo ehhez a Mirage-hoz..tud valaki gyartot?
Eduard futoakanak, kabin es hajtomukiomlok, plusz par szerelonyilas, es szellozot ad fotomaratasban!
Kellene nekem viszont katapultules, es pottartalyok esetleg komplett uj futo ehhez a Mirage-hoz..tud valaki gyartot?
Nah vegulis az Italerit vettem meg! Egyszer azert mert egy ezressel olcsobb violt mint mashol (neten mindenhol 4500 korul van), masreszt ahogy elneztem minden 48-as Heller annyi amennyi..szal az akkor barmi is legyen benne, draga!
Ez a makett szinte 99% hogy nem Italeri ontveny! Szerintem regi ESCI atvetel lehet, vagy Monogram...
Messze nincs olyan reszletes mint egy Trumpeter 48-s vagy az uj Kopro cuccok (ezen utobbiak nagy "kellemes csalodas" volt a regi KP minoseghez kepest kesz Tamiya!!!)
Ugyhogy szerintem mindenkeppen veszek hozza egy feljavito keszletet! (pl Eduard)
Ez a makett szinte 99% hogy nem Italeri ontveny! Szerintem regi ESCI atvetel lehet, vagy Monogram...
Messze nincs olyan reszletes mint egy Trumpeter 48-s vagy az uj Kopro cuccok (ezen utobbiak nagy "kellemes csalodas" volt a regi KP minoseghez kepest kesz Tamiya!!!)
Ugyhogy szerintem mindenkeppen veszek hozza egy feljavito keszletet! (pl Eduard)
az uccsó mi? ismerõs de nem tom miben láttam
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
hehhe ez mar surolja a 18-as piros kort 😛
nah meg egy kicsi tavolkeleti orulet:
..es ez milyen? Anubis seregenek egy katonaja..csak ebbol kene 10 milla egymas melle 😛

nah meg egy kicsi tavolkeleti orulet:
..es ez milyen? Anubis seregenek egy katonaja..csak ebbol kene 10 milla egymas melle 😛

Nah jah...miert.. Top Gun-ban meg F-5 TigerII meg T-38 Talon gepek feketere festve Mig-28-nak vannak titulalva...
Hollywooooooooooood...boa.....
Hollywooooooooooood...boa.....
Asszem Petyusnak van ilyen...
Jah meg kell egy nyergesvontato hogy hazavidd, mert vagy 1 meter doboza van 😛
Jah meg kell egy nyergesvontato hogy hazavidd, mert vagy 1 meter doboza van 😛
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
:|
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
-10G-s erõvel repülni közbe vigyorog a csákó feje..pfff
-F4 Phantomot Mig-29-nek letitulálni...pfff
-F4 Phantom ruszki felségjelzéssel...pfff
-rakéta eltalálta a herkules szárnyát és csak a motor ment szét...pfff
-herkules kényszerleszállása semmit törés horpadás karc nélkül...pfff
-néha bevágtak 2 üléses F-16-osokat mikor csak 1 ülésessel szálltak fel...pfff

-F4 Phantomot Mig-29-nek letitulálni...pfff
-F4 Phantom ruszki felségjelzéssel...pfff
-rakéta eltalálta a herkules szárnyát és csak a motor ment szét...pfff
-herkules kényszerleszállása semmit törés horpadás karc nélkül...pfff
-néha bevágtak 2 üléses F-16-osokat mikor csak 1 ülésessel szálltak fel...pfff

Reggelt!
Skyline már régóta meg akarom tõled kérdezni, hogy a 1/72-es Hasegawa F-14-eseden pozitív, vagy vésett panelvonalak vannak?
Skyline már régóta meg akarom tõled kérdezni, hogy a 1/72-es Hasegawa F-14-eseden pozitív, vagy vésett panelvonalak vannak?
tegnap néztem a Vasmadarak 2-t...annyit mondok LOL egy film...Halál 50 órájáról nem is beszélve...
mi a kódszáma a 2 makettnak?lehet megvan egy oldalon az alkatrészekrõl kép....ezt jól megfogalmaztam...reggel van!😊
De akkor miert kerul majd 2x anyiba? es miert 2x olyan nehez a doboz?
(Most mar az lesz, hogy kibontatom mind2-t)
(Most mar az lesz, hogy kibontatom mind2-t)
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit...
Készül a SKODA FABIA WRC 1:24-ben!

Hátha érdekel valakit...
Készül a SKODA FABIA WRC 1:24-ben!
http://nemethdekor.fw.hu
Lattatok mar ezeket? (Magneses DIo, lebeg a gep a talp felett...nagyon ott van..bar nem olcso...)
Ezt neztem meg.
Ezt neztem meg.
Most asszem ragyurok inkabb erre..
Ennek is nagyob barati az ara ahhoz kepst amekkora es hogy hogy nez ki...
Nagyon rakattantam, hogy ez kell a pont 95 centi szelesz vitrinem tetejere 😛
(Bar a kovetkezo vasarlasig meg 1000x megvaltozhat a "kedvem" 😉))
Ennek is nagyob barati az ara ahhoz kepst amekkora es hogy hogy nez ki...
Nagyon rakattantam, hogy ez kell a pont 95 centi szelesz vitrinem tetejere 😛
(Bar a kovetkezo vasarlasig meg 1000x megvaltozhat a "kedvem" 😉))
Ezt szívesen megvenném...ALPHA nemz.ûrállomás...
Makett hossz=80 cm,szélesség 50 cm 😛
ÁR= 12000 :/

Makett hossz=80 cm,szélesség 50 cm 😛
ÁR= 12000 :/

6190!! Nagyon barati ar!
32-es Hasegawa Dora:
szep kis meretei jol latszanak ezen a kepen!
...es ebben a Revell dobozban is ez van!!! jotudni 😉

szep kis meretei jol latszanak ezen a kepen!
...es ebben a Revell dobozban is ez van!!! jotudni 😉

Én az ITALERI-t venném 😊
(nem az ár miatt...,én csípem..viszont a Hellerrel csak szívtam idáig😛)
Én nem tok angolul de szerintme a hellerekhez van egy kis feljavító is.
Heller? Hát nem tom. Én azt eddig még csak fikázni hallottam. 1db Heller makettem van, de még az Italeri szintet sem üti meg.
(Nekem mintha a kepek alapjan a Heller-e reszletesebbnek tunne...de tapasztalata valakinek esetleg?)
(Vagy vegyem meg mind2-t mi es mondjam el hogy mi a tenyallas? 😄DD)
(Vagy vegyem meg mind2-t mi es mondjam el hogy mi a tenyallas? 😄DD)