69149
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • lac coo
    BUÉK ! :)
  • lac coo
    Szép !
  • McFrost
    Talán kész a 2. nagyobb rész.
  • Dante73
  • lac coo
  • Glpetyus
    gyönyörű !
  • kemszi2
    kész van :

• Glpetyus
  • lac coo
    Nem tudod miből csináltad ? :)
  • McFrost
  • McFrost
  • lac coo
  • lac coo
    Fasza lesz !! A szürke kövek miből vannak ?
  • Glpetyus

mindig ez volt a kedvencem a B csoportból ,meg persze az audi
  • McFrost
    Az elmúlt napokban megcsináltam az utat, még színezgetni kell és a fal mellé az út szélét szereltem készre. Fűszóróval random szórtam füvet, mellette meg feltöltöttem darált őszi levelekkel.
    Képek elől.
  • McFrost
    Mint mindig!
  • kemszi2
    ez az egyik kedvenc pillanatom egyébként,mikor először áll össze teljes autónak ilyen készültség mellett :)
  • kemszi2
    mi az ellen küzdünk amit ti meg direkt próbáltok elérni :D
    nem bírtam ki hogy ne próbáljam össze :

• lac coo
    Szép lesz. sose értem meg, hogy marad nektek autósoknak ilyen szép sima a festés !
    :DDD
  • kemszi2
    na még két kép, bekerültek az ülések , az övekkel

• kemszi2
    Itt tartok közben a Lancia Delta S4-el

• kiskorúbézoltán #68683
    Kösz mindenkinek, szerencsére élőben, kartávolságból nem ilyen látványosak a melléfestések, meg a nagy paca bemosások mint itt monitoron. Nagyjából itt tartok most, innen szeretnék egy kicsit mozdulni az olyan dolgok felé amit tőletek és úgy általában a makettezőknél látok.
    Nyilván a wargame cuccok nem lesznek olyanok mint a makettek, de csak szeretne az ember jobbat csinálni az előzőnél.
    Biztos gyökérség, de magamban úgy tudok örülni a kiállításokon a gyengébb munkáknak, mert mindig eszembe jut, hogy na még egy kicsivel jobbat csinálok, az már a makettes sztenderd alja... :D
  • lac coo
    Jó lesz ! Szolnokra elkészül ! :)
  • lac coo
    szerintem tök jók ezek !!
  • kemszi2
    ez ku**a jól néz ki

Más kérdés :
    Tud valakit aki tudna nekem csinálni vizes matricát?
    1:18-as modellautót alakítok át fele(2db Subaru Impreza-t, mindkettő MOL-os lenne, az egyik a Ranga féle a másik már a Kiss féle) ebben kellene nekem segítség.
  • McFrost
    Én kreáltam egy placcot, hogy le tudjam fotózni egyben a diorámát, nem lettek világbajnok képek, de a látvány és terv látszódik.
    Képek elől.
  • McFrost
    Egyáltalán nem rosszak, sőt, egész pofásak, jól kihoztad a részleteket.
  • kiskorúbézoltán #68677
    Verjem bele… Lejárt a 10 perc... Próbálom itt, ha nem jön össze akkor valami más megoldást keresek, nem akarom széttúrni a topikot.

• kiskorúbézoltán #68676
    Nekem ez elég extra. :) Én wargame dolgokat festegetek - nektek, makettezőknek ez a "költött pénzt festékre" kategória - oda még ez is sok nekem egyelőre. Reménykedtem, hogy van valami csodaszer amit ha mellé teszek éccakára akkor ilyen lesz. Szeretnék kicsit túllépni a wargame sztenderd "alapszín-bemosó-száraz" szentháromságán, de a'szem akkor előbb megpróbálom a bó'ti chipping valamiket.

A képfeltöltés úgy látom nem jött össze, próbálom még.

Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2019.12.12. 11:23:31
  • lac coo
    Semmi extra. Lefújtam zöldre, majd ahol rozsdát gondoltam, ott vajszínnel átködöltem. A rozsda az Rust enamelekkel készült, a pöttyöket fröcsköltem plusz nagyon vékony barna tűfilcel megpöttyöztem ...
  • lac coo
    Nem, biztos nem az, elég híggal szoktam fújni. Inkább a gagyi Ammo csinálhatja ezt , ha kicsit megszalad vagy ilyesmi ...
  • McFrost
    Azért mert akrillal fújtad, és már a levegőben megszáradt az egyik réteg. Valszeg az alapozó. Ugyan így jártam én is. Nyáron nem is fújok többet.
  • kiskorúbézoltán #68672
    Ódenagyonjólettaza rozsdásítás… :)

Szösszentenél róla pár szót hogyan készült?
  • soo277
    Nagon szép lett,profi munka
  • lac coo
    Nem, nem attól, nem jövök rá miért.
  • McFrost
    Szemcsés lett, mert hamar száradt.
  • lac coo
    Néhol szemcsés lett a festés, fene se tudja mitől. Meg vannak benne szöszök, nem tudok mit csinálni velük, nálunk sok van ... :)
  • Glpetyus
    melyik a rossz ?
  • McFrost
    Igazán szépre sikeredett! GRAT!
  • lac coo
    Ennyi. Vannak jó és rossz részek is benne.... :) sokat tanultam belőle .