69149
-
#68704 BUÉK ! :) -
#68703 Szép ! -
#68702 Talán kész a 2. nagyobb rész. -
#68701 -
#68700 -
#68699 gyönyörű ! -
#68698 kész van :
-
#68697 -
#68696 Nem tudod miből csináltad ? :) -
#68695 -
#68694 -
#68693 -
#68692 Fasza lesz !! A szürke kövek miből vannak ? -
mindig ez volt a kedvencem a B csoportból ,meg persze az audi -
#68690 Az elmúlt napokban megcsináltam az utat, még színezgetni kell és a fal mellé az út szélét szereltem készre. Fűszóróval random szórtam füvet, mellette meg feltöltöttem darált őszi levelekkel.
Képek elől. -
#68689 Mint mindig! -
#68688 ez az egyik kedvenc pillanatom egyébként,mikor először áll össze teljes autónak ilyen készültség mellett :) -
#68687 mi az ellen küzdünk amit ti meg direkt próbáltok elérni :D
nem bírtam ki hogy ne próbáljam össze :
-
#68686 Szép lesz. sose értem meg, hogy marad nektek autósoknak ilyen szép sima a festés !
:DDD -
#68685 na még két kép, bekerültek az ülések , az övekkel
-
#68684 Itt tartok közben a Lancia Delta S4-el
-
kiskorúbézoltán #68683 Kösz mindenkinek, szerencsére élőben, kartávolságból nem ilyen látványosak a melléfestések, meg a nagy paca bemosások mint itt monitoron. Nagyjából itt tartok most, innen szeretnék egy kicsit mozdulni az olyan dolgok felé amit tőletek és úgy általában a makettezőknél látok.
Nyilván a wargame cuccok nem lesznek olyanok mint a makettek, de csak szeretne az ember jobbat csinálni az előzőnél.
Biztos gyökérség, de magamban úgy tudok örülni a kiállításokon a gyengébb munkáknak, mert mindig eszembe jut, hogy na még egy kicsivel jobbat csinálok, az már a makettes sztenderd alja... :D -
#68682 Jó lesz ! Szolnokra elkészül ! :)
-
#68681 szerintem tök jók ezek !!
-
#68680 ez ku**a jól néz ki
Más kérdés :
Tud valakit aki tudna nekem csinálni vizes matricát?
1:18-as modellautót alakítok át fele(2db Subaru Impreza-t, mindkettő MOL-os lenne, az egyik a Ranga féle a másik már a Kiss féle) ebben kellene nekem segítség. -
#68679 Én kreáltam egy placcot, hogy le tudjam fotózni egyben a diorámát, nem lettek világbajnok képek, de a látvány és terv látszódik.
Képek elől. -
#68678 Egyáltalán nem rosszak, sőt, egész pofásak, jól kihoztad a részleteket. -
kiskorúbézoltán #68677 Verjem bele… Lejárt a 10 perc... Próbálom itt, ha nem jön össze akkor valami más megoldást keresek, nem akarom széttúrni a topikot.
-
kiskorúbézoltán #68676 Nekem ez elég extra. :) Én wargame dolgokat festegetek - nektek, makettezőknek ez a "költött pénzt festékre" kategória - oda még ez is sok nekem egyelőre. Reménykedtem, hogy van valami csodaszer amit ha mellé teszek éccakára akkor ilyen lesz. Szeretnék kicsit túllépni a wargame sztenderd "alapszín-bemosó-száraz" szentháromságán, de a'szem akkor előbb megpróbálom a bó'ti chipping valamiket.
A képfeltöltés úgy látom nem jött össze, próbálom még.
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2019.12.12. 11:23:31 -
#68675 Semmi extra. Lefújtam zöldre, majd ahol rozsdát gondoltam, ott vajszínnel átködöltem. A rozsda az Rust enamelekkel készült, a pöttyöket fröcsköltem plusz nagyon vékony barna tűfilcel megpöttyöztem ... -
#68674 Nem, biztos nem az, elég híggal szoktam fújni. Inkább a gagyi Ammo csinálhatja ezt , ha kicsit megszalad vagy ilyesmi ... -
#68673 Azért mert akrillal fújtad, és már a levegőben megszáradt az egyik réteg. Valszeg az alapozó. Ugyan így jártam én is. Nyáron nem is fújok többet. -
kiskorúbézoltán #68672 Ódenagyonjólettaza rozsdásítás… :)
Szösszentenél róla pár szót hogyan készült? -
#68671 Nagon szép lett,profi munka -
#68670 Nem, nem attól, nem jövök rá miért. -
#68669 Szemcsés lett, mert hamar száradt. -
#68668 Néhol szemcsés lett a festés, fene se tudja mitől. Meg vannak benne szöszök, nem tudok mit csinálni velük, nálunk sok van ... :) -
#68667 melyik a rossz ?
-
#68666 Igazán szépre sikeredett! GRAT! -
#68665 Ennyi. Vannak jó és rossz részek is benne.... :) sokat tanultam belőle .