Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van már egy ilyenem 3/4 készben...csak a ledeket kell bekötnöm meg még 1-2 finomítgatás...az lényegtelen hogy nem makett...nincs meg szabva hogy csak makett pikcsörz!😊)
25 ruppóból inkább piálj be és menj el qrvázni 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Dehat ezek nem makettek...pont a Carstyling.hu-ra valok...nem ide..
Epitsd meg es akkor rendben van 😊)
Epitsd meg es akkor rendben van 😊)
En tuti valami extrat vennek belole...
Pl az se rossz 5let ha osszevalogatsz sok "nagyonmegeri" cumot!
Pl a lentebb is emlitett 32-es Revell Dora! 6K pl. par ilyen kaliberu cucc, es sok kivetelesen nyag vagy szep cuccot vehetsz.
Pl az se rossz 5let ha osszevalogatsz sok "nagyonmegeri" cumot!
Pl a lentebb is emlitett 32-es Revell Dora! 6K pl. par ilyen kaliberu cucc, es sok kivetelesen nyag vagy szep cuccot vehetsz.
most egy pöppenetnyi autó!😊)
randa 206 CC
fura
még furább
nem rossz csak nem a bordó-ezüst színekkel...
a mi autónk(nekem nem kell)de a festés az brutál
ez tetszik!
seaweed az nem egy mirage 2000 az oldalán?😊))))))
és a hab a tortán

randa 206 CC
fura
még furább
nem rossz csak nem a bordó-ezüst színekkel...
a mi autónk(nekem nem kell)de a festés az brutál
ez tetszik!
seaweed az nem egy mirage 2000 az oldalán?😊))))))
és a hab a tortán

Semmit! Add nekem!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"hollywood"... c kategorias filmek..pfff...errol lett hires hollywood (minden tehetsegtelen barom csinalhat filmet, es meg is gazdagodhat)
pl az egyik ilyen film a vörös skorpió...Dolf Rundglennel...szpecnazos katona aki lázad és mindent túlél...kiszökik a börtönbõl,majd az erõdítménybõl is,túléli a sivatagot,aztán visszamegy az erõdítmnénybe hogy végezhessen a ruszki fõnökkel,közbe az említett jelenet...
ja az olyanokat én se szeretem...
mennek 6 bitang ágyúval lõnek mindenkit nem töltenek közben 4 gránátot eldob de még mindíg van 20,õt meg senki nem lövi le a 90 ember közül mert olyan bitang gyors,és ügyes...najó megbotlik hogy fokozzuk az izgalmakat és kiejti az aknavetõt a kezébõl így már csak 5 fegyvere marad...de a gonosz ruszki vezérhez aki már helikopterrel akar elmenekülni sikerül eljutnia és akkor sikerül "alkalmatlanná tennie"...egy a csizmaszárából kirántott pisztolyal...ja és a biztonság kedvéért egyet belelõ a kispisztolyal a helikopterbe ami azonnal robban...😊
mennek 6 bitang ágyúval lõnek mindenkit nem töltenek közben 4 gránátot eldob de még mindíg van 20,õt meg senki nem lövi le a 90 ember közül mert olyan bitang gyors,és ügyes...najó megbotlik hogy fokozzuk az izgalmakat és kiejti az aknavetõt a kezébõl így már csak 5 fegyvere marad...de a gonosz ruszki vezérhez aki már helikopterrel akar elmenekülni sikerül eljutnia és akkor sikerül "alkalmatlanná tennie"...egy a csizmaszárából kirántott pisztolyal...ja és a biztonság kedvéért egyet belelõ a kispisztolyal a helikopterbe ami azonnal robban...😊
elméletileg a tegnapi filmet tényleg a balkánon forgatták és azért nem amcsi tankokkal vannak a németek 😊
mondom én a T/34en röhögtem...habár lehet hogy volt 1-2 hadizsákmány,de nem hinném hogy egy konvojnyi!😊
azokat se hívom jó filmnek...sõt filmnek se :/
Egyébként nagyon kedvelem ezeket a "klasszik" háborús filmeket 😊
Olyan hangulatos tudd lenni...
Nemtom' ki emléxik a Kémek a Sasfészekben c. filmre na azt nagyon birom...pedig ugyanilyen LOL dolgok vannak benne..
(pl.1 tárral 50 németet megölni,akiknek makulátlan a ruhájuk,meg fényes a sisakjuk😛)
Egyébként nagyon kedvelem ezeket a "klasszik" háborús filmeket 😊
Olyan hangulatos tudd lenni...
Nemtom' ki emléxik a Kémek a Sasfészekben c. filmre na azt nagyon birom...pedig ugyanilyen LOL dolgok vannak benne..
(pl.1 tárral 50 németet megölni,akiknek makulátlan a ruhájuk,meg fényes a sisakjuk😛)
még mindíg jobb mintha "Dolf Rundlemmel" néznél egy olyan filmet amiben õ játsza a tipikus hõs katonát aki egyszerre lõ 3 fegyverrel és +2 fegyver van a hátán amikkel bevesz egy 500 fõs atom bunkert...
pedig jó film én röhögtem rajta, fõleg a niggeren 😊
Hát nem a legizgalmasabb háborús film az tény...végülis jó film csak ez a T/34 német oldalon pláne Jugoszláviába...
tegnap néztem a Navarone ágyúi 2t...csak annyit nem értek hogy amikor a végénél jönnek a németek akkor hogy kerül hozzájuk T/34?😊

Pótold !

😄