Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt még megérteném ha bontatlan dobozolt makettet lopna mert ha nincs rá pénze nincs rá....de egy kész makettet pláne ami tök klafa meg jól néz ki...képzeld el a készítõt mit érezhetett amikor ment vissza a makettjéért és azt mondták neki sorry de behúzták...
nem tudom de megtaláljuk rágyújtjuk a házat...Balatonalmádi...hmmm....lehet hogy helyi fenevad vagy környéki...vagy valahol a világvégén!😊)
hát itt van az a makett amit elloptak...:
forrás
"2004.8.1.
Sziasztok!
Balatonalmádiban, a ma 10:30-kor megkezdõdött díjkiosztó után valaki eltulajdonította egyik makettezõtársunk Panzer VI Tiger 2B (1944, Porsche toronnyal) típusú, 2546 db-os, jórészt saját készítésû alkatrészbõl álló mûvét. Kérünk minden olvasót, aki bármit tud a makett sorsáról, keresse meg Varga Gábort ([email protected]).
Elõre is köszönünk minden segítséget!"

forrás
"2004.8.1.
Sziasztok!
Balatonalmádiban, a ma 10:30-kor megkezdõdött díjkiosztó után valaki eltulajdonította egyik makettezõtársunk Panzer VI Tiger 2B (1944, Porsche toronnyal) típusú, 2546 db-os, jórészt saját készítésû alkatrészbõl álló mûvét. Kérünk minden olvasót, aki bármit tud a makett sorsáról, keresse meg Varga Gábort ([email protected]).
Elõre is köszönünk minden segítséget!"

na, lépek...
indulunk Szlovéniába, tegerpartra 😊
indulunk Szlovéniába, tegerpartra 😊
Az én elsõ makettem agy Dart Vader tie fighter volt, emlékszem, apuval ketten csinálltuk meg! hmm azóta már nem nagyon tom mennyi volt!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Életem elsõ harckocsimakettje az a M1A4 Sherman volt, abban az 500 Lejes kivitelben. 😊 Sajnos a lánctalp annyira brutálisan tekeredett össze-vissza, hogy mára a tanknak nincs meg pár futógörgõje. De lehet, egyszer kifestem. 

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Most felyeztem be egy kib.szott nagy Anyahajót, minden extrával! Huh nagy munka volt!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
hat ezert mondom hogy nem kell xanax..inkabb vodka..kis citromkarikaval..vagy max narancslevel 😉))