Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(egy palack 2.3K)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
(AB-101(A); AB-102(A)..van ilyenem is..lakkozni hasznalom 😉
(amugy Revell csucsmodellje, Badger pisztoly)
hozzá a hajtógáz sem túl drága
habár van valahol nekünk spritzpistol csak nem tudom hol...😊
én ezt néztem ki. 14900HUF
htx. 😄
veszek szép blackhawkot, lefestem full feketére, és megmutatom nektek 😛
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
http://www.gabbert-airbrushtechnik.de/
http://www.letterman.com.tw/airtool/ab-04.htm
Szal van egy AB-123A-m es egy AB-124A-m..
(6. oldalon levo 120 es 121 is elegjo a tulajok szerint..)
(Bar persze egyik sem veszi fel a versenyt egy Bagder pisztollyal..de az nagyon draga es nem is kapni mo.-on...)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Most probaltam, volna...fujni nem tudtam..."bedugult"..egy pozitivum van benne, az az hogy vizzel konnyen lemoshato a feluletekrol, kezrol..ecsettel is hagy nalam kivetnivalot maga utan! (nem fed meg tegelybol sem!)
amugy egy nagy rakaty vosch...
Gunze "enamel" viszont nagyon jo! nagyon szepen es jol fujhato..*5-os.
Maradok szerintem a karosabb olajfestekeknel..Testors/Modell Masster meg mindig a nagy kedvenc pisztolyba, Humbrol meg revell meg meg mindig a "mindenre jo" kategoria...
(Bar megjegyzem, hogy a Gunze olaj jobbnak tunik pisztolyban mint a Modell Master...de elobbit csak neten tudok rendelni..utobbi van helyben is..)

Nagyon szep!!!