Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GT-W Wing Set and Muffler Tune Set
Maker : Fujimi
Scale : 1/24
Item code : 11112
vagy ezt...
Item name : GT Wing Parts Set Part2
Maker : Aoshima
Item code : 034132
vagy ezt...
Item name : Skyline R343 GT-R C-WEST
Maker : Aoshima
Item code : 033791

Tiger B is király.
Van valami új hír a makettek árairól és a Fujimi rendelésrõl?
A 206 WRC lámpasor rendelhetõ (több kellene belõle)?
Köszi!

http://nemethdekor.fw.hu
Szükségem lenne egy olyanra!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Akkor ezek szerint öntõkeret sem lesz?
A festéket meg megpróbálom beszerezni valahonnan...
Most fejeztem be a Civicet, némi feljavítással, jövõhéten megpróbálom lefényképezni és akkor felrakom a képeket!😊
Nna jóccak =)
hmmm hát én is egy téli sztálingrádra vagy egy téli ardennekre gondoltam...ardennek eddig így néz ki...lenne egy Tigrisem(vagy vennék egy Király Tigrist...) meg valahonnan kerítek egy Sherman Firefly tankot...eddíg így...de van még egy fél kész Opel Blitz Radio Truckom,meg egy Flakpanzer Ostwindem...
Egy ilyennel világviszonylatban tarolnál mindent, mint a piros ász. 😄DDDDD
De hogy ne csak hülyeséget mondjak... köszönöm a címet, olvasgattam a vízrõl. 😉

Ehhen, eggyel több ok arra, hogy utánaérdeklõdjek a víz gyártásának. 😄
B megoldás: a páncéltestet lekenem fémes narancssárgára, meg virágokat festek rá, és öö... elajándékozom ismerõsöm gyerekének. 😄😄😄
Ma egy Sturmgeschütz IV-essel gazdagodtam. Manapság már sportot ûzök abból, hogy szerencsétlen boltosok képtelenek olvasni.
Panzer III L pénztárgépben ---> Panzar
StuG IV pénztárgépben ---> Surmeschüz
Na LOÁL. Ilyen elõzményekkel álltam neki kereten lekenni homokszínre a drágát. 😊 Elõször vaciláltam, hogy panzergrau lesz, aztán jöttem rá, hogy többet kéne aludnom. '44-es StuG IV szürkén... Szóval olajzöld csíkok majd ez után jönnek rá. Az alapfestés gyönyörûen sikerült. Semmi buborék, egyenletes felület, szép lett. 😊 Most vagy a festék rohadtjó, vagy kezd érni valamit az, hogy nem ez az elsõ makettem. 😊
Panzer III-ason a lánctalpat iszonyatosan elb.tam, az alapkoncecpió jó volt, csak épp a rozsdaszín nem volt rozsdaszínû. 😄 Egyébként esztétikusnak esztétikus, csak kis túlzással vörös a lánctalp. X) Sebaj...
hát bazz neked így könnyû hogy modell póstánál dolgozol...ismersz minden gyártót aki jó kiegészítõket gyárt....én meg bénázok a saját készítésû szarjaimmal!😄
Félhivatalos információ szerint benne lesz mejd valamelyik Promodelben.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Úgy tünik igen.
A felnit megrendeltem immáron harmadszor (Igy kb 4000-et bukok a dolgon de legalább lesz felnid) de festék nem lesz mert nehéz és EMS gyorspotával sok rá a szállítás.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Szoval el lehet képzelni hogy hullámos a felület, közelrõl elég csúnyán látszik.
Ha ráviszek egy réteget az nem csunyítja el mégjobban? Tehát ahol más szint akarok, vagy hullámos a felület a sok festék miatt, ott +1 réteg ecsettel vagy festékszoroval?
A tömény alkoholban vagy másban való megfürdetést azért nem támogatom, mert a lánctalpat, és a kötényeztés mögötti részt hogyan fessem le utána? Szóval az már ugy nem jo.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Szép lesz!! Jók a felnik!
A rendeléssel mi a helyzet? megint elkeverték valahol?
oriási ez a királytigris
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

)