Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
HI ^.^

DJ Skyline
Geronimo ezt mennyiért tudnád beszerezni ha betudod?

GT-W Wing Set and Muffler Tune Set
Maker : Fujimi
Scale : 1/24
Item code : 11112

vagy ezt...

Item name : GT Wing Parts Set Part2
Maker : Aoshima
Item code : 034132

vagy ezt...

Item name : Skyline R343 GT-R C-WEST
Maker : Aoshima
Item code : 033791

I.C.ram
Elsõ ránézésre, azthittem, hogy e za gép valódi 😊 Nagyon szépen van kifestve, tök realisztikus.

Tiger B is király.
Jagi
LoL! Ez sirály!

Glpetyus

Glpetyus

UP ^.^

Szia Gergõ!

Van valami új hír a makettek árairól és a Fujimi rendelésrõl?
A 206 WRC lámpasor rendelhetõ (több kellene belõle)?
Köszi!

http://nemethdekor.fw.hu

Glpetyus

Stárfájtee' elQkerült már?? 😄

Glpetyus

reggelt ^.^

kbx
A matricalapot amit csináltál menyiért vesztegeted?
Szükségem lenne egy olyanra!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Ok Köszi szépen ez szép tõled, a japók meg bekaphatják
Akkor ezek szerint öntõkeret sem lesz?
A festéket meg megpróbálom beszerezni valahonnan...

Most fejeztem be a Civicet, némi feljavítással, jövõhéten megpróbálom lefényképezni és akkor felrakom a képeket!😊

PrasCo
Igenbazze' de nem két nap alatt, adjam el a villát meg a két Testarossámat a cuccért? Nna jóccak =)
DJ Skyline
ez a makettezés...ez már nem matchbox készen 400 HUF-ért!

Seaweed
vegyel azert hozza egy jo kompresszort is..mert kicsit huzos a palack..
PrasCo
S mindezt lefújom húszezer pénzes stukkerrel, és végleg odazúz (a kasszának )
DJ Skyline
nem árt...és máris klafa!

PrasCo
Kösz... Meg veszek rá fotómaratást meg Friul lánctalpat.
DJ Skyline
DJ Skyline
de bazz revell alig gyárt 1/35-ben csodákat...tök rég vettem már revellt...de az sem harcjármû volt...vegyél tamiyát...

DJ Skyline
nm...
hmmm hát én is egy téli sztálingrádra vagy egy téli ardennekre gondoltam...ardennek eddig így néz ki...lenne egy Tigrisem(vagy vennék egy Király Tigrist...) meg valahonnan kerítek egy Sherman Firefly tankot...eddíg így...de van még egy fél kész Opel Blitz Radio Truckom,meg egy Flakpanzer Ostwindem...

PrasCo
StuG száma: 03101. Így már érthetõ, hogy tele van sorjával stb. 😞
PrasCo
Ugorj bele könyékig aaa... matériába! Mondjuk egy T-34-es, amint fél napos égés (közben persze behavazódott) után atomjaira robban, mindenfelé havat szórva, milliónyi kis kristály a levegõben stb...
Egy ilyennel világviszonylatban tarolnál mindent, mint a piros ász. 😄DDDDD

De hogy ne csak hülyeséget mondjak... köszönöm a címet, olvasgattam a vízrõl. 😉
DJ Skyline
muszály...pl érdekel a hó lemodellezése is...elsõ diorámám egy téli témát ölelne fel...csak fingom sincs a jelenetrõl meg magáról a hó elkészítésérõl!

PrasCo
Vazz, mik eszedbe nem jutnak!
DJ Skyline
DJ Skyline
fabulis.hu/fórum/víz lemodellezése!
közös ötlet alapján nyitottunk ott egy fórumot errõl!

PrasCo
Hát ez az! Oridzsinál Revell cucc! 😄DD
Ehhen, eggyel több ok arra, hogy utánaérdeklõdjek a víz gyártásának. 😄
DJ Skyline
tedd inkább akkor vízbe...mondjuk csinálj egy folyó partot(olyan koszosat mint a duna!😄) és tedd bele...vagy szi-ti...

DJ Skyline
melyik cég gyártja?

PrasCo
1ébként nem tom, milyen régi makett, de még egy ilyen £b@szott lövegcsövet nem láttam. A csõszájféken ott lafog a kinyomótüske helye, lereszelni lehetetlen, és akkora bunkót képez a csõ végén, hogy elõször azt hittem, 1:35-ös Panzerfaust...
PrasCo
Véglis majd csinálok vele valamit. 😉Esetleg derékig süppesztem a szódabikarbónában, és alig látszik valami a lánctalpból...
B megoldás: a páncéltestet lekenem fémes narancssárgára, meg virágokat festek rá, és öö... elajándékozom ismerõsöm gyerekének. 😄😄😄
DJ Skyline
mért vannak olyan harcjármûveim amiknek a lánctalpjai olyanok mintha krómozva lennének annyi az ezüst!😄

PrasCo
Hell.

Ma egy Sturmgeschütz IV-essel gazdagodtam. Manapság már sportot ûzök abból, hogy szerencsétlen boltosok képtelenek olvasni.
Panzer III L pénztárgépben ---> Panzar
StuG IV pénztárgépben ---> Surmeschüz
Na LOÁL. Ilyen elõzményekkel álltam neki kereten lekenni homokszínre a drágát. 😊 Elõször vaciláltam, hogy panzergrau lesz, aztán jöttem rá, hogy többet kéne aludnom. '44-es StuG IV szürkén... Szóval olajzöld csíkok majd ez után jönnek rá. Az alapfestés gyönyörûen sikerült. Semmi buborék, egyenletes felület, szép lett. 😊 Most vagy a festék rohadtjó, vagy kezd érni valamit az, hogy nem ez az elsõ makettem. 😊
Panzer III-ason a lánctalpat iszonyatosan elb.tam, az alapkoncecpió jó volt, csak épp a rozsdaszín nem volt rozsdaszínû. 😄 Egyébként esztétikusnak esztétikus, csak kis túlzással vörös a lánctalp. X) Sebaj...
DJ Skyline
Olvasom az oldaladon hogy mikkel egészítetted ki!
hát bazz neked így könnyû hogy modell póstánál dolgozol...ismersz minden gyártót aki jó kiegészítõket gyárt....én meg bénázok a saját készítésû szarjaimmal!😄

DJ Skyline
nah az jó...!😊
a jobbkormányos verzió a sard suprából való?

geronimo77
most polírozom a Suprát. Aztán jön amit nagyon utálok: az ablakkeretdfestés.
Félhivatalos információ szerint benne lesz mejd valamelyik Promodelben.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
nem.

geronimo77
hi!
Úgy tünik igen.
A felnit megrendeltem immáron harmadszor (Igy kb 4000-et bukok a dolgon de legalább lesz felnid) de festék nem lesz mert nehéz és EMS gyorspotával sok rá a szállítás.

DJ Skyline

héló!
azok nem az én yokohama felnijeim'?
bukócsõ nálam is ötletbe volt az elõzõ supránál!

DJ Skyline
Napot!
Ismét itt!

ghost cb
A Leopardon, meg az Abramsen van ez a "sok festékest használtam", szóval nem valami reális, ráadásul Leo-t ujra festem más szinnel (az egyik helyett) mert igy nem tetszik.
Szoval el lehet képzelni hogy hullámos a felület, közelrõl elég csúnyán látszik.

Ha ráviszek egy réteget az nem csunyítja el mégjobban? Tehát ahol más szint akarok, vagy hullámos a felület a sok festék miatt, ott +1 réteg ecsettel vagy festékszoroval?

A tömény alkoholban vagy másban való megfürdetést azért nem támogatom, mert a lánctalpat, és a kötényeztés mögötti részt hogyan fessem le utána? Szóval az már ugy nem jo.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

kbx
Hi!

Szép lesz!! Jók a felnik!

A rendeléssel mi a helyzet? megint elkeverték valahol?

Glpetyus

Glpetyus

reggelt

ghost cb
SZÉPEKEK!
oriási ez a királytigris

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Seaweed
Seaweed

Seaweed
32-es

Random_
Egy második világháborús tankon a nem is probléma ha hibás a festés hiszen reálisabb.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seaweed
szi-ti