Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
DAnke!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Nah jah...eleg ritka hogy fullosan vannak a gepek...foleg az orosz gepek...
De ez meg hagjan! Ha normalis raketak lennenek...
Legnagyobb banatom hogy orosz AA fegyverzetet 48-ban senki sem gyart..72-ben is csak a Dragon-nak van egy keszlete...
Amiket meg a makettekhez adnak fegyver gyanant...khhmm...fosch...
(peldanak okaert testkozelbol ismerem az R-73, es R-27 raketakat..es csak egy peldat emlitsek, az R-27 "szarnyai" olyan elesek hogy kardnak is elmennenek..de legalabbis egy macsetanak tuti!(persze a kezed nem vagja szet...de par miliben merheto az el vastagsaga...)..vagy R-73..picsi vekony kecses szarnyai vannak...azt szinte 72-ben meg rezlemezzel sem lehet tokeletesen imitalni...48-ban lehetne..de sajna nincs (vagy en nem tudok rola?..tenyleg mas?) 48-as AA orosz keszlet...)
DJ Skyline
😄DDD

DJ Skyline
az én makett gépeimen alig van 1-2 rakéta...nem szoktam teljes menetfelszereléssel ellátni õket...szvsz nem a fegyveren van a hangsúly hanem a gépen...dehát kinek a pap kinek a papné...

modellmaker
48-as.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

PrasCo
Ja jóvan, bocs, ahhoz be kellett volna kapcsolnom a basic brain functionjaimat. 😄
Seaweed
Nem rossz (72-es?), csak azok a randa raketakat nem kellett volna rarakni..mert azoknak kozuk sincs a valodiakhoz...
Seaweed
A-Modell
modellmaker
Ilyet gyárt valaki makettbe?

(gyk:Jak-130)

modellmaker
Ja, ja nekem is naon tetszik.

DJ Skyline
ez széééép!

DJ Skyline
#10661 elsõ mondata..."nem hittek doolittlenek"😄DD

modellmaker

PrasCo
Nagyon úgy tûnik. 😉

Japán bombázásához: Ja. 😄 Igen. Asszem James Doolitle tábornok röptette oda a bombardiereket. 😊
Seaweed
szinvak volt a keszitolye..es csak ugy talalomra nyult a fetekesdobozba 😄DD
ezt tamasztja ala az az RLM-tol igen messze allo zold szin is 😛
Seaweed
Nem azt nem hittek el, hanem hogy sikerulhet Japan bombazasa..
amugy nem minden gep lett oda..par gep mint ahogy az tervezve volt leszallt oroszorszagban! (par meg kenyszert a meghoditott kinaban..fogsag...aza majdnem..Japan katonak azonnal kivegesztek a tuleloket szamuralykardal (fejuk nyissz)...)
Jagi
Hát ja! 😄DD

Seaweed
Ryan kozlegeny megmentese? 😄
PrasCo
Ne báncsátok szeginyt. x) Õ is elkezdte valahol.... bár ezt még tán én is meg tudnám csinálni. 😛 Kíváncsi vagyok, miért nincs az ürge arcáról fotó. Nahh, itt mondom, hogy ne csesztessétek, erre mit csinálok.
DJ Skyline
sok az elb*szott dioráma!😄D
álá az a messerschmitt a gépzsírban...de akkor mi ha nem hó?

Punkerwork
és? én is sieltem már polóban, de szerintem az nem hó, ahoz túl tiszta minden hogy az hó legyen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

DJ Skyline
de a hó!!!!!ez nem homok...habár lehet túl sok fény jött és nagyon fehérnek tûnik és így hónak nézem...

Punkerwork
soszor csak helyben pingálták át a cuccokat, de ilyet nem használtak afrikában, szal szerintem a manusz jött vissza afrikából az európai hadszintérre

DJ Skyline
meg fû,és földesút sivatagban?😄

DJ Skyline
ja sivatagba érdekes lenne "erdei" álcafestéssel nyomulni..😄

Jagi
Rossz felé fordult Kairónál! 😊))

Jagi
És elkeveredett az utlevele + a csomagja egy nílusi sámánnal!

Punkerwork
nincs afrika korps jelzés látom én is, de szerintem ez akkor se nigger, lehet valami szicíliai digo baka 😊

Random_
És a festés meg a DAK jelzése hol van?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punkerwork
lehet homok is, a sipka tuti hogy a trópusi szabvány sisak amit afrikában használtak

DJ Skyline
nekem = nálam...

DJ Skyline
nem tudom eléggé négeres beütése van nekem...de és a hó...ilyen jól bírja a hideget...vagy mi ez a fehér...én hónak titulálom be!

Punkerwork
feka? német trópusi sisak van rajta, lehet most vezényelték vissza észak-afrikából.....

DJ Skyline
de hogy kerül néger a német hadseregbe?pláne kora tavasszal amikor még hó van...

Random_
Német és feka? Ennél már csak az lenne súlyosabb ha SS katona lenne. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jagi
Sexújságot olvas!
De mi olyan furcsa egy télen napozó fekában? Mi nyáron vesszük le a pólót,... náluk lehet fordítva van! 😊)

Punkerwork
aztán lezuhantak kínában

DJ Skyline
furcsa...mintha tavasz lenne és olvadna a hó...de mit keres félmesztelen sortos' feka egy német kocsin?

Random_
Hááát

DJ Skyline

DJ Skyline
jaja...mindenki fellszált pedig nem hittek doolittlenek hogy anyahajóról nem lehet fellszállni b25-tel...a többit nem tudom...asszem ledobták a bombákat vagy mi is volt a céljuk,de a többire nem emléxem...

Punkerwork
ezt csak 1x játszoták el nem? és akkor is minden gép odaveszett.....

DJ Skyline
a régi szép idõk...

DJ Skyline
ennek annyi!

PrasCo

Ez érdekes egy cucc lett...
PrasCo

Igééééényes.
PrasCo
PrasCo

Hehehehe.
PrasCo