Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
(Mellesleg jok a szamok amkiet irtam, mert a Hannants webshopban is ezek a szamok vannak irva!)
AMugy nagyon sajnalom hogy nekem "keson szoltal"...mert az epulo Su-7BKL-be be van mar epitve a kabin..es ha ezt "tudom" akkor biztosan kellett volna egy Pavla KS-3/4 katapultules...

A Part cuccot inkább hanyagoljuk...
Azt a szettet amibe a szárny meg az ülés van nem lehetne 2500-ért? Most nem nagyon vagyok eleresztve pénzügyileg.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az eduard készlet kodjai 5 jegyûek és a méretaránnyal kezdõdik.Te 4 jegyû számokat írtál.
Itt egy kép a gyorszár szettrõl.
"A többit nem találtam."
Az eleg gaz, mert pl Su-7BKL-t most epitem es tk tudom hogy fabulisban 3-4000 ezer keszlete a fotomaratasnak...
A tobbi kittet is tudom kb hogy 4-6000 ezer az aruk (profipack-ok 8K korul)...
(en mindet az www.eduard.cz webshopbol neztem ki)
-Mirage IIICJ cikkszam:8102 - 11200Ft
-Mirage IIIC Royal Class limitalt szeria - N/A
A többit nem találtam.
Ezek vannak:
5STAR
ABER
ARMO
AIRMO
ATAK
AZTEC
AML
CMK
CONDOR
EDUARD
AIRES
MOSKIT
TORO
PART
PAVLA MODELS
TECHMOD
maratott övcsat,gyorszár,nitros palack csapja,biztonsági öv
Megjött a Skyline átlátszó öntõkeret is.
maratott övcsat, gyorszár, nitros palack csapja,meg biztonsági öv is!😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Komolyan kell a másik cucc.
Mirage sorozat(makett) araira lennek kivancsi 1/48 ban!!!!
-Mirage IIIC cikkszam:8100
-Mirage IIICJ cikkszam:8102
-Mirage IIIC Royal Class limitalt szeria
Su-7BKL (1/48)Kopro fotomaratas kittek arai (mind)!!!
cikkszamok:
-48456
-48407
-48457
La-7 (makett) 48-as arai (ebbol is van tobb sorozat), bar ez GAVIA keszlet
P-39 sorozat 48 ban!!
(cikkszamot irok csak):
-8064
-8062
-8063
-8065
-8061
P-40 szeria:
-8086
-8036
Yak-3 szeria:
-8029
-8028
-8027
nah hirtelen "csak" ennyi 😉)))
irhatod ide is meg mailben is (seaweed_at_freemail.hu)
ÉRDEKEL VALAKIT ABER, PART, EDUARD ÉS EGYÉB MÛGYANTA MEG MARATÁS JÓ ÁRON?
Akit igen az írjon. midegyik gyártótól minden készlet elérhetõ.
Neketek komolyan kell?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Vagy csak feltunesi viszketegseged van?
ezt a topic-ot ismered?...sajat topicja..
nincs tobb kerdesem...akkor is az a velemenyem hogy nem kellene!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
KERESEK összeállítási rajzot Tamiya Mercedes 600 és Tamiya Toyota Celsior 1:24-es makettekhez!
Köszi!
http://nemethdekor.fw.hu
Érdekel valakit ez a készlet?
Van benne 2 hátsó szárny, 3 kipufogó, 2 kormány, és 2 sport ülés és egy kis darab matrica feliratokkal.
3500Ft

(kb mint Kopro, vagy mint tobbi orosz/ukran makettgyartok szinvonalat kepzeld el..pl mint Zvezda )