Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az nem túl merev? tudod hajtogatni. Régtebben kisérleteztem magnószalaggal de nem túl jó
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ja vágom,csak az oldalukon semmi féle üzlet cím semmi nincs azért gondoltam,hogy még ott vannak. KÉne vennem piros sprayt azért kérdeztem
Tudjátok mit találtam ki a B. övvel kapcsolatban? Lehet,hogy hülyeség de én a kábel pántolóra gondoltam lehet egész vékonyt is kapni belõle valamint többféle színt is piros,fekete,fehér stb.......
azt buktad mert jó ideje elköltöztek...SAS Militariba a Sas utcába...parlamenttõl nincs messze...
mennyi egy maszkoló szallag? messze van tõlem a sas,és ha lehet azt is veszek tõled!😄 nem csak a biztonsági öv miatt hanem maszkolás szempontjából is...
Nekem mind a 3 megvan 😄D
Bár a két Lambo még ifjúkori termés 😊
Bár a két Lambo még ifjúkori termés 😊
Djskyline: Meg tudnád nekem pontosan mondnai merre találom a Fabulist? Anyit tudok,,hogy a szentendrei úton valamerre, namost én arra csak a Sübat ismerem 

hi,
Most várom hogy száradjon az a rohadt hátsószárny tartó mert már vagy 5*újra festettem meg lakkoztam. Ha az kész akkor felrakom a szárnyat és kész. Bár az elõbb eszembe jutott hogy gyorszárat is akartam a motorháztetõre.
Most várom hogy száradjon az a rohadt hátsószárny tartó mert már vagy 5*újra festettem meg lakkoztam. Ha az kész akkor felrakom a szárnyat és kész. Bár az elõbb eszembe jutott hogy gyorszárat is akartam a motorháztetõre.
Biztonsági övet én Tamiya maszkolószalagból szoktam, de én is át akarok térni valami egyszerûbbre, de aztán lehet hogy marad ez csak nem szedem le a hátáról a ragasztó réteget.
Bumpert szzirolból meg 2 komponensû puttyból vagy autógittbõl lehet csinálni. a széleket megcsinálod sztirolból az iveket meg puttyból
Bumpert szzirolból meg 2 komponensû puttyból vagy autógittbõl lehet csinálni. a széleket megcsinálod sztirolból az iveket meg puttyból
Nah mondtad hogy kellenek még képek róla!
itt van az összes...jobb alsó képtõl!
itt van az összes...jobb alsó képtõl!
hogyan készült... és egy csomó olyan makett kocsi van itt ami nálam is listán van!😄
ja meg még majd árösszesítést nézzünk majd...
tehát eddig van:
1 Supra
1 Tuning szett
1 Yokohama felni
1 Supra átlátszó öntõkeret
tehát eddig van:
1 Supra
1 Tuning szett
1 Yokohama felni
1 Supra átlátszó öntõkeret
OK. Most hétvégén írom hozzá a cikket a Promodel-ben lesz.
kurva jól néz ki!!!!!!!!!!
majd egy részletes beszámolót írhatnál hogy a motort hogy csináltad...miket használtál fel,stb...😄
majd egy részletes beszámolót írhatnál hogy a motort hogy csináltad...miket használtál fel,stb...😄
A tetõszellõzõ a C öntõkereten van és kb. 1700Ft
Egy kis elõzetes a Suprából. Már csak a hátsó szárny van hátra.
Külsõ képek nemsokára!
Addig is ittvan 2 kép a készülõ Focus WRC-rõl
Külsõ képek nemsokára!
Addig is ittvan 2 kép a készülõ Focus WRC-rõl
100Ft-ért veszel egy nagy sztirollapot aztán annyit bénázol amennyit akarsz, elõbb-utúbb biztos jó lesz. De felõlem ha akarsz olyan öntõkeretet nekem mindengy.
habár hangfalügyben nagyon klafa ötletem van...CSAVARALÁTÉT...pont olyan mint a hangal külsõ pereme és szabályos kör alakja van...és különbözõ méretben van...kicsitõl a bazi nagyig!😄
És azért az egy alkatrészért megvennéd az egész keretet? Sztirollapból lehet könnyen csinálni.
igen...H öntõkeret elvileg...!
csak a felsõ levegõbeömlõ kellene a pözsóból?
Nem tudom melyikre gondolsz. Nekem egy oldal jott be egy csomó makettel.
csomó dolgot fel lehetne belõle használni suprához...😊
de megnézem melyik öntõkereten vannak a kellõ dolgok...
de megnézem melyik öntõkereten vannak a kellõ dolgok...
ez mennyi lenne gero!??
jó neked én kezdhetem elõrõl...😄
kérdeznék egy két dolgot hogy hogy is lenne jó...
1.biztonsági övet mibõl lehet csinálni...?
2.valahogyan kéne csinálni új body-kittet mondjuk így...én egy bomex spoilerezésre gondoltam az nem olyan nehéz...csak a front bumper a húzos..említetted még régen hogy sztirolból csináljam...máshogyan nem lehet?
kérdeznék egy két dolgot hogy hogy is lenne jó...
1.biztonsági övet mibõl lehet csinálni...?
2.valahogyan kéne csinálni új body-kittet mondjuk így...én egy bomex spoilerezésre gondoltam az nem olyan nehéz...csak a front bumper a húzos..említetted még régen hogy sztirolból csináljam...máshogyan nem lehet?
Van egy balkormányos mûszerfal egy hátsó szárny meg egy visszapillantó. Kb. ennyi
hát ja
ezt kéne valahogy megcsinálni 1/24-be!
hogy este úgy világítson mint ahogy ezen szerepel...csak az 1/24 túl kicsi szerintem ehez!😞

hogy este úgy világítson mint ahogy ezen szerepel...csak az 1/24 túl kicsi szerintem ehez!😞
bazzki, ez szép 😊