Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez carbon.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Skyline köszi a többi képet is. Kár, h még nincs kész.
Rendeltem az olaszoktól, de még nem tudnak szállítani. Kb 2000Ft.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
nem a mostaniban mert azt már nemsokára lehet kapni. Valószínûleg a következõben.
😄DDDDDDDDDDD
(Errol egy regi "szolasmondas" jutott az eszembe a regi melohelyemrol...hogy megertsd, kell hozza tudni hogy karacsony elott a szamtechboltokban igen nagy a "felfordulas"..es csak ugy ozonlenek a megrendelesek..)
(szal ekkor keletkezett egy kollegamtol a mondas: Bazz hagya' ma bekem "6 gep van a fejemben!" (😄DDD))
(Errol egy regi "szolasmondas" jutott az eszembe a regi melohelyemrol...hogy megertsd, kell hozza tudni hogy karacsony elott a szamtechboltokban igen nagy a "felfordulas"..es csak ugy ozonlenek a megrendelesek..)
(szal ekkor keletkezett egy kollegamtol a mondas: Bazz hagya' ma bekem "6 gep van a fejemben!" (😄DDD))
elõbb nézd meg egy szarul sikerülten vagy egy mûanyag lapon,vagy fúj le egy öntõkeretet hogy hogy viseli,stb..😄
de ezt is jó ötletnek találtam hogy van egy alapszín és a motorháztetõ és a csomagtartó fekete...
Mondjuk ez a dekoratõr spray van nekem is csak az króm és csak felniket fújtam vele. Azok egész jók lettek😊
szerintem semmi különbség a kettõ között...csak gyorsabban szárad ennyi...csak itt most nem ügyeltem a szépségre hanem fogtam és lefújtam...😄
Te és milyen lett a Dekoratõr fesétéssel? Mert ezen gondolkodom,hogy be -e merjem vállalni a kaszni fújást vele. Érdemes vagy érdemesebb tamiya sprayel fújni. Mondjuk az jóval drágább
nincs semmi...szétszedtem,lefestettem...ennyi...elején nincsen lökhárító csak egy kevéske maradt mert leszedtem az egészet kitalálni hogy majd hogyan csináljam meg...színét is most találom ki hogy milyen legyen...1 színû vagy egyik színbõl átmegy a másikba...jelen esetben az eleje ezüst és a kocsi felénél átmegy feketébe...4 szín van lehetõségben ha egyszínû:fekete,fehér,ezüst,narancssárga...ha kétszínû akkor ezüstbõl-feketébe,vagy narancssárgából-feketébe,vagy fehérbõl narancssárgába...
én viszont tegnap bekötöttem(azóta szétdszedtem) a hátsó lámpákat...és szétszedtem miszlikekre a mostani suprát és az egész egy teszt lesz...kasztni most két színû mert tele vagyok ötletekkel...most úgy néz ki hogy le fújtam az elejét ezüsttel(Dekoratõr ezüst lakk festékkel!😄DD)...és kibontottam az egész elsõ lökhárítót hogy meglehet e oldani valahogy az új lökhárító építését sztirolbül meg gittból..akkor az alvázon kibontottam a középsõ részt mert ott lesz kivezetve a kábel...majd mindjárt csinálok képeket!
hát ez van...legalább ha valami cuccost akarok akkkor csak kibaktatok a Fabulisba...habár lehet a Sasba nagyobb a választék...
Nem, felkapták a vizet hogy õk is forgalmaznak Abert miért nem tûlük kérik, és elköltöztek.
Nem, mi olcsóbban szereztük az Aber maratásokat mint a fabulis és a Sasosok meg rajtunk keresztül rendeltek és nem a Fabulison keresztül. De ezt csak fél füllele hallott szóval ez csak pletyka lehet hogy nem igaz.
ezért használtam rendes vékony zsebkendõt...igaz szélén megmaradt a varrat szar ezért nem olyan jó,,,...
Nem akarom hajtogatni csak olynannak kell lennie az esésének mint az igazinak, tehát mintha tényleg lógna a fizika törvényei szerint.